Spring naar bijdragen

Nieuw gemotiveerd lid


Vocatus

Aanbevolen berichten

14 uur geleden zei Vocatus:

Thanks Quinn. Ik ga maar even met beertje 45 min dutje doen op bed. Lekker

Heb je een middagslaap gedaan gisteren? Of een eind-vd-middag slaap? Dan is het te begrijpen dat je 's nachts minder goed slaapt. Volgens mij als je er 's avonds bijtijds instapt en 's ochtends bijtijds eruit en niet russendoor naar bed gaat, dan zit er na een paar nachten weer een ritme in. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jij bent toch it-er Vocatus? Kan je niet zo’n app ontwikkelen (of bestaat die al) waarbij je een baby/kind-die-de-nacht-doorslaapt ritme kan op simuleren? Dan pak je al de slaap die je kan pakken, gewoon omdat het kan. Mijn kind bepaalt mijn slaapritme dat vrij tot zeer regelmatig is! Ik werk graag mee ad app! :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 minuten geleden zei lady jane:

Bij mij duurde dat 1 jaar, pfffft
toen had ik mn matrasje nog niet
nu misschien 3 x per jaar, ondanks matrasje
maar dan weet ik wel waar de stress vandaan komt
dat scheelt veel in piekers

Ik pieker eigenlijk niet zo veel. En ik heb jouw matrasje al. Maar mijn lichaam is laat in de avond veel actiever dan rest van de dag. Hoge hartslag, adrenaline etc. Wel logisch, hij verwacht zn gebruikelijke verdoving

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 minuten geleden zei Pinkman:

Geen apparaten of eten voor het slapen gaan. Verder lekker een douche en daarna een fijn boek pakken. Ook niet te veel inzitten over dat je slecht slaapt want ook daarvan kan je slecht door in slaap komen.

Goede tips. Dank

Ja weinig slapen is vervelend. Zit te hele dag te knikkebollen en weinig energie. kan me nergens toe zetten

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Weet je waar ik vreselijk genoeg van heb. Ik heb net een vriend gebeld voor volgende week. En het heeft me 44 jaar gekost om dit te zeggen,...maar ik ben prima zo. Ik vind mezelf leuk.

In mijn optiek heb je peper en zout mensen en andere mensen. Peper en zout mensen vindt iedereen leuk, maar niemand geweldig. Ik ben een koriander persoon,..je vindt het helemaal niets of je vindt het geweldig..

Prima dan

Ondanks dat ik meer shit in mn leven heb gehad dan een willekeurig mens kan voorstellen, vinden mensen mij te vrolijk,..te slim,..te bijdehand. Fack it, ik ga me niet meer verontschuldigen voor wie ik ben. Ik doe dat al tig jaar. 

Ik weet dat ik veel wijsheid en liefde te bieden heb. Neem het aan of niet. En ik snap dat niet iedereen van koriander houdt. Maar ik ga mezelf niet meer anders voordoen. Deze vriend net dus gecancelled

 

ahh lucht op

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vanwaar de woede? Om de niet acceptatie? Of omdat je zelf de niet acceptatie niet meer wilt accepteren? 

Wat ik er zo uit lees, zo heel basic, zou ik zeggen, goed dat je voor jezelf kiest en die vriendschap opzegt. Maar dat is vanaf de zijlijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik ben dol op koriander, en kurkuma, en bijzondere smaken, ik vind je mooi, ik vind je waardevol en begrijp je woede, hoewel ik niet weet waarom. Wij uitgesproken smaakjes worden niet door iedereen gewaardeerd. dan pas je je aan en probeer je peper en zout te worden, maar het lukt niet , je bent koriander. Je bent uitgesproken. 

Die mensen moeten er ook zijn, want anders wordt de wereld zwart/wit en zonder kleuren. Zonder smaken. 

Bah alleen maar peper en zout :wacko:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...