Spring naar bijdragen

Nieuw gemotiveerd lid


Vocatus

Aanbevolen berichten

2 uur geleden zei Cleo66:

Nee joh , juist goed om hier actief te zijn . Ik heb in het begin ook allerlei boeken gelezen,  alcohol gerelateerd en hier maar rond hangen . Er kwam zoveel tijd vrij . 

Ik las dat je last had van corona kilo's.  Ik ben als een gek gaan sporten na het stoppen omdat ik ook stopte met roken en als de dood was dat ik aan zou komen . Ben toen wat kilo's vet kwijt geraakt en wat spieren erbij gekregen , win win . Misschien een tip :)

dank je

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 uur geleden zei Quinn:

Hé joh, waar ben je vandaag? Heb je het kunnen redden gisteren? Dat zou mooi zijn. En anders, knieën afwegen en weer omhoog komen. 

Ik heb het gered gisteren. Wel met veel moeite. Vanochtend gewandeld. Vannacht als een dweil geslapen, dus nu even rusten. Haha klinkt als een opa ik weet het. Maar alles in teken van stoppen met alcohol nu. En ik merk dat als ik moe ben, mijn wilskracht afneemt. Dus mn beertje en ik gaan uurtje onder de wol

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 23-2-2021 om 16:58 zei Bob:

In het algemeen ben ik meer bezig met wat ik allemaal weer voor leuks kan doen in de teruggewonnen tijd en met het vrijgekomen geld, dan dat ik zit te bedenken hoe ik een vermeend gemis zou moeten compenseren. Dat laatste vind ik een verkeerd uitgangspunt, niet helpend.

Ik snap je wel, maar wat is er verkeerd aan een vermeend gemis compenseren?
Zelf zie ik dat als oude patronen doorbreken en jezelf belonen.
Hoe is dat voor jou?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor mij is het niet helpend, omdat ik me dan zielig voel dat ik iets niet meer heb in plaats van blij dat ik er vanaf ben. Patronen doorbreken en jezelf belonen vind ik prima en dat heb ik zelf ook volop gedaan en ik doe het nog steeds. Het woord "vermeend" is hier essentieel. Als ik een lekker drankje zoek in plaats van wat ik vroeger gewend was zoek ik dus iets wat me lekker smaakt en gezond lijkt, en niet zozeer iets wat lijkt op een cocktail of zo iets.

Maar ik zeg niet dat het voor iedereen zo werkt. Het valt me wel op dat mensen die hier over cravings schrijven vaak ook laten merken dat ze iets missen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...