Spring naar bijdragen

Za 20 feb 21


bumperjim

Aanbevolen berichten

2 uur geleden zei Bor:

Ik vind het echt goed ruk @bumperjim. Volgens mij deed je het zo graag en nu hondtie niet meer kan is de lol er snel vanaf ja. So sad voor hondtie maar ook voor jou.

Ik vind dat die club maar wat moet verzinnen tegare om hun dankbaarheid maar ook aantonen hoe vreselijk jammer dit voor jullie is. Beetje menselijke gevoelens tonen lijkt me nu juist wel wenselijk.

Ja, nou ja er zijn er wel een paar die het snappen gelukkig. Ik denk dat ik de les gewoon ga aanpassen dat hondje toch kan meedoen. Sprongen eruit, slalom eruit. Want ze vindt het zo leuk, elke keer als we aankomen dan gaat ze van gekkigheid op haar rug in het gras rollen. Ik wil ook dat ze regelmatig andere honden blijft tegenkomen. Trouwens zonder de sprongen kunnen de pups ook meedoen, das eigenlijk wel leuk. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mooi weer, dus tijd voor een fietstocht, een knooppunten tocht. Op papier lijkt dat altijd korter dan het in werkelijkheid is heb ik weer gemerkt. Het bleek best flink te waaien, en geloof het of niet, het voelde alsof ik hem 3/4 van de tijd tegen had, wat niet kan als je beginpunt ook het eindpunt is.

Mensen liepen zonder jas, veel mensen op de racefiets en flink wat motoren. (de motorclubs hebben ook weer de leuke fietsroutes ontdekt helaas). Ik zag sneeuwklokjes, anemoontjes en rook voor de eerste keer dit jaar de geur van gemaaid gras. Goh ja, dat is ook zo, zo ruikt dat. 
En her en der nog resten ijs in de sloten, wonderlijk die snelle omslag.
 

Mijn stemming? Rond het nulpunt. 
Nu eerst maar thee, misschien scheelt dat een punt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja heul goed bezig @Bor !!! Ik heb de uitgebloeide hyacintjes van de Stier  in de tuin gepoot op de plaats die de Stier had aangewezen.  "Dan moet je eerst ff die stronk weghalen" zei ze en zoals alleen zij dat kan ging ze terug naar binnen naar de ipad, "considering it done". Enfin 2 uur later met lichte spierpijn in de rug was de stronk er inderdaad uit :( Nou moet ik wel toegeven dat ik ook mn slaafjes heb, of slaafje kan ik beter schrijven want ik heb in dit huis alleen de hond onder me (en zelfs die maar amper) en dus ben ik heel interessant om die stronk gaan heendraaien en een beetje graaien in de grond en een halve minuut later had mn hondje de stronk al een heel stuk uitgegraven :P 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Harp:

Het was fijn om een keer weer langs beide kanten van de (niet het) IJ te lopen, maar volgende keer kies ik weer een rustiger route. Ik wil eigenlijk zo weinig mogelijk mensen zien tijdens het wandelen.

Het lijkt mij fijn om eens met je mee te lopen langs de IJssel, het lijkt me zo ruimtelijk en rustgevend. Maar ja, jij wilt liefst zo weinig mogelijk mensen zien, dus dat is misschien nog even een lastig punt. Dit is enkel een suggestie van mijn kant, je hoeft er niets mee, het mag wel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...