Spring naar bijdragen

Donderdag 21 januari 2021


Yvonne

Aanbevolen berichten

3 minuten geleden zei Smaragd:

Hoi,

Na mijn te lang uitgelopen dagdienst dacht ik lekker snel naar huis fietsen met mijn E-bike. Er was veel tegenwind(heb volgens mij altijd tegenwind maar goed :D) De eerste kilometer ging goed, toen ging ik al best langzaam, dacht door de tegenwind. Ik keek op de display, zie ik dat de accu niet goed opgeladen is=leeg. Dat heb ik geweten. Heb er meer dan anderhalf uur overgedaan en wat trapte dat zwaar zeg pfff. Was bijna geneigd om de bus te nemen, lopend was ws nog sneller gegaan haha. Nu is de accu wel goed aan het opladen. Geen benen meer over. Echt heel zwaar als de accu leeg is. Je kan dan niet eens normaal fietsen, eigenlijk best raar. Maar goed genoeg gezeurd,

@Renaldo61 :rose:

@Lieke7777 :rose:

Fijne avond allen en sterkte voor allen natuurlijk die het kunnen gebruiken :heart:

:D:D   Goede work out !!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Cleo66 communicatie  met  mannen  is soms  echt onmogelijk  is niet  echt alleen aan jou hoor .  Leg niet  alleen de lat aan jezelf  ( hoor wie het zegt  )   ga niet  gelijk  aan alles twijfelen  ' waarom zal je niet  een baan kunnen  hebben  met autisme  .  Zolang  ze ( cliënten  ) met jou als persoon tevreden  zijn  daar gaat het  om .  Probeer  het jezelf  niet te moeilijk  te maken  .

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

E sigaret  bevalt  eigenlijk wel ' heb vandaag 5 sigaretten  gerookt de rest met e sigaret en dat ook niet gehele dag door  .   

Het waar ik aan wennen moet  is je gaat niet zitten en steekt  aan en rookt  tot het op is en klaar alhoewel  ik de vervelende gewoonte had gekregen  om er gelijk  dan 2 te roken  omdat  ik buiten  moet roken  . 

Moet dan eigenlijk  afspreken  met mijzelf hoeveel  trekjes  ik mag nemen dan zo baken ik het af ..  Misschien  eens tellen hoeveel hijsen een normale sigaret  heeft :rolleyes:

En ik hoef  niet  naar buiten zit op de trap in de gang als er niemand  in woonkamer  is dan kan het ook je ruikt het niet .  Ja licht  zoet omdat ik bubblegum er in heb  qua smaak .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Lieke7777 heb een hele grote fietstas achterop, zou dus wel gekund hebben. Vond het een goede tip van @Renaldo61(weet jouw probleem dus laten we het er maar niet hier over hebben, weet je nog? Men vond dat vervelend toen. Mijn geheugen doet het nog heel goed ondanks het teveel aan drank) Sterkte en probeer niet teveel te drinken als je al drinkt. Gaat niet helpen, geloof mij nu maar. Sterkte man!

Droge afmelding, voel mij blij en verdrietig, lachen en huilen, alles door elkaar maar wel droog. Toch echt beter voor mij. Verdriet valt niet weg te drinken.

Tot morgen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

58 minuten geleden zei bumperjim:

Nou das wel relaxed vergeleken met 18:00-6:00

Niet dat je veel hebt aan die 4:30-6:00 ;) 

Als je dan echt  met iets scherps wil komen  met maatregelen is dat hoe zuur ook een flinke   zet naar de avondbeweging te minderen  ..  steld 21.00 niks voor ' maar goed dat  is mijn  mening .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach @Marika, men hoopt dat de mensen meer thuis zullen blijven als er een avondklok is, dat men niet bij elkaar op bezoek zal gaan... 
Waarom boos zijn? Op wie? op de regering omdat deze de avondklok instelt? Op al die mensen die zich de afgelopen maanden niét aan de adviezen en regels hebben gehouden? Op het virus dat nog steeds vrolijk heerst? 
Die wandeling kun je toch ook overdag maken? Of aan het begin van de avond? Zelfs in het donker kun je nog een pittig lang eind wandelen voordat de avondklok ingaat. 
Boosheid heeft helemaal geen zin nu, echt niet... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je hebt natuurlijk gelijk Yvonne maar ik snap @Marika heel goed. Die regels zijn niet voor haar bedoeld, ze gaat al bij niemand op bezoek. En toch kan ook zij in de kraag gegrepen worden, dan voelt het alsof je in een politiestaat terecht gekomen bent. Ik begrijp ook wel hoe al die regels tot stand komen, maar ik vind het bij tijd en wijlen ook wel moeilijk te verkroppen.

Soms is het ook wel even lekker om je frustratie van je af te schrijven. Liefs voor jou Marika :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Met die avondklok wordt het kind met het badwater weggepleurd vind ik. Ze doen het zo omdat het lekker makkelijk controleren is. Zo laat nog op stap? OK boete. Verstand op nul gewoon verbieden.

Maar je kan een paar Deliveroo fietstassen kopen op marktplaats, daarmee kan je rijden wanneer en waar je wil, word je echt niet gecontroleerd ;) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

16 minuten geleden zei Lieke7777:

Voor jou is onze avond  klok een  lachertje  @bumperjim    maar we moeten het er maar meedoen met zijn allen .  Het is niet  anders  ' 

Nou ik lach er niet om maar het vern**** natuurlijk evengoed de rest van je avond als je eet om 18:00. Daarentegen als Nederland etenstijd verplaatst naar 20:00/21:00 dan kan je aan het begin vd avond nog dingen doen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...