Spring naar bijdragen

maandag 14 december


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Hoi, 

Alles goed hier. Zo meteen naar de Brijder, zou zomaar eens 1 van de laatste keren kunnen zijn. Dat onder direct toezicht. Alles gaat ws dicht tot 19 januari??????? Mijn god wat een ontwrichting. Vanavond maar afwachten :(

Las trouwens terug. @rapilos bij ons gelden de regels anders als verpleegkundige. Als wij wel in aanraking zijn geweest met een positief getest iemand dan moeten wij ons zelf laten testen(meteen, uitslag is meestal binnen 24 uur binnen dan, liefst binnen 12 uur). Bij negatieve uitslag gewoon meteen weer gaan werken natuurlijk. Kan ook niet anders, zorg ligt al bijna helemaal op zijn gat. Die 10 dagen gelden niet voor ons.

DAGPACT:
Yvonne
ikkanhet
Rapilos

Smaragd

bewerkt door Smaragd
Toevoeging dagpact
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi @rapilos, hoop het ook voor je. Maar vrees het ergste. Afwachten maar. Morgen bhv cursus, zal ook wel niet doorgaan, moet het nog horen. Trouwens nog gefeliciteerd met jouw 100 dagen droog, echt top en voorbeeld voor mij!! :rose:

Ja dan gaat het video/beeldbellen worden. Moet wel zeggen, voel mij enorm gemotiveerd. Wil nooit meer een kater hebben en het gejaagde gevoel van het scoren van alcohol, de logistiek en het mijzelf telleurstellen. Drank leverde alleen maar een roes/demping op. Ben het anders gaan invullen. Ik ruik ook echt weer, ik voel alles, ik beleef alles en dat is soms wat veel. Ik leer te filteren en gaat mij redelijk af. Ik zeg ook heel bewust nee op dingen nu. Lijkt alsof de knop echt om is. Weet niet hoe dat ineens(zo lijkt het) nu wel lukt. Niet teveel over nadenken. Ik groei zonder alcohol, met alcohol stond ik stil en nog erger werd erdoor gesloopt uiteindelijk. Zonder dat ik het echt door had, dacht dat het overleven leven was en dat is niet zo.

Fijne dag nog allen en sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gaan het beleven vanavond    ' complete  lockdown  ...  als ook scholen  thuis  onderwijs  gaan krijgen  dan sta jn gelijk in de rij om mijn  kinderen  al te halen  ipv vrijdag    hier kunnen  ze ook  thuis onderwijs  krijgen  ..   

Moet  natuurlijk  in overleg  allemaal .. 

Woensdag  Brijder  zal ook wel video bellen weer  worden ..  alleen lees je weer  essentiële  beroepen  zoals fysio  mag wel open blijven   ... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...