Spring naar bijdragen

Decemberpact 2020, voor een droge, niet knallende en vooral een gezonde kerst en oud & nieuwjaar


Tatum

Aanbevolen berichten

Heerlijk @Jannigje! Zonder cafeïne, dus slapen gaat zo vast lukken. De Kameel boemelt door richting Düsseldorf. Weet niet of ik in het reuzenrad durf. Maar er is vast nog iets anders te doen. Als de musea open zijn, wil ik een kijkje nemen in Aquazoo Löbbecke Museum. Haakt er iemand aan?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Idd @Cleo66 je blijft gewoon in de trein, je hoeft niets, mag alles. Reageren wanneer jij wil, lezen wanneer jij dat wil etc. Vond het juist zo gezellig dat jij er ook bent. Heb je weer in de trein teruggetrokken toen je stiekem op dat station wilde weglopen, ik erachter aan rennen en bijna de trein ook gemist, ze gingen net weer weg/door. :D Niet meer doen hoor ;):rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve @Cleo66, blijf alsjeblieft aan boord van de Kameel. Niks hoeft, alles mag. Je zult zien dat de overprikkeling minder wordt als je jezelf niks oplegt. Veel berichten kan zo veel plezier worden, ook voor jou. Ik herken en begrijp je reactie. De kinderen van mijn zus, die om de week in het weekend een dag bij mij komen chillen, zijn klassiek autist. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vind t af en toe wel jammer dat ik niet met jullie in de arrenslee zit. Maar ja, ik ben nou eenmaal geen geheelonthouder (ook al drink ik  nu echt maar heel weinig).Maar ja, het is of of. Dus ik zwaai naar jullie terwijl jullie voorbijvliegen in de slee. Hohoho!:lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...