Spring naar bijdragen

Ma16 nov


bumperjim

Aanbevolen berichten

@takeiteasylekker, ik ga me de laatste drie bitterballen ingooien. En daarna toch echt even de was ophangen en de afwas doen! Daarna nog even op m'n telefoon maar ik moet 'm daarna echt even wegleggen, blijf doelloos scrollen op social media. Probeer ook hier wat te lezen in andere topics maar kan me moeilijk focussen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Rosee:

Goodmorning

Welkom Mathilda en hou vol:rose: @Lika was dat tv programma soms Het uur van de wolf? (Gokje hoor) had ik toevallig ook een discussie over. Jongste zoon deze week toetsweek en reageert stress alweer op mij af. Moet mezelf maar voorhouden dat t niks met mij te maken heeft, rustig blijven maar....

Klopt @Rosee

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei Mathilda123:

 

@Bor goed voornemen! Sporten is zo fijn he. Doe je alleen krachttraining? 

 Hier wil ik even op inhaken als dat mag... (doe het toch al voor ik weet of het wel of niet mag)

Ineens (haha.. na jaren en jaren..) is me duidelijk hoe dat bij @Bor werkt.
Ze doet aan 'afreageertraining' met hulp van een boksbal, heeft ze hier wel eens verteld. Maar ik wist niet dat ze een eigen fitnessruimte had.
Ik vind Bor een hartstikke fijn mens. Ze kan goed op haar boksbal afreageren. Maar als haar fitnessruimte niet op orde is, die ruimte waarvan
ik niet wist dat ze die heeft, dan kan ze natuurlijk niet lekker achter of naast haar boksbal staan en dus niet lekker afreageren.
En dan reageert ze hier af. En dat zijn dagen dat ik Bor niet zo'n fijn mens vind.
Nu ik denk te weten hoe het zit kan ik meer vrede hebben met de dagen dat ze hier afreageert.

PS, grote kans dat ik er (weer eens) helemaal naast zit, maar voor mijzelf maakt het bepaalde dingen weer een beetje makkelijker.
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vandaag is het ook 2 jaar geleden  dat ik onder invloed achter het stuur een alcohol  fuik  ingereden  ben ..  koste mij  hoop geld toen  .. de boete  ' de EMA cursus van cbr ..      ben blij  dat ik er zo anders  voor  sta nu..

Nog 3 jaar dan ben ik van dit vreselijke  strafblad af .:wacko:  

Begin weer verkouden  te worden   . Zo geen zin in weer te laten testen   maar ja even wachten morgen  werken dan zie ik wel hoe het verloopt ..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Jannigje dromen over water zijn heel typisch voor mensen met een alcoholprobleem. Ik heb er zelf ook last van. Nou drink jij volgens mij al een hele tijd niet meer.

Ik heb ze altijd uitgelegd als een diep verlangen om water te drinken i.p.v. alcohol. 
Er is een beroemd verhaal van John Cheever, The Swimmer, over een man die besluit om onderweg naar huis elk zwembad bij de huizen in zijn buurt door te zwemmen. Uiteindelijk is het een parabel voor een binge. Het staat hier online als pdf. Als ik dat lees dan lopen de rillingen over mijn rug zo dichtbij komt het. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

36 minuten geleden zei takeiteasy:

@Mathilda123. Het was nogal een heel groot bedrijf, waar ik zou gaan werken. Vond het allemaal te overweldigend. Te groot, te veel.

Heb hele stapels kleding uit moeten zoeken, waar geen einde aan kwam. Het bleek ook nog eens best zwaar werk te zijn. Had me daarop verkeken.

Ook ik zit nu even in een gat, vanwege de coronacrises. Ik ben muzikant en alles ligt plat. Voel me af en toe ook een beetje nutteloos.

Nu maar thuis af en toe iets doen, als ik zin heb en af en toe wat filmpjes opnemen. 

Nee dat klinkt niet als een fijne dagbesteding,.. Lekker bezig zijn okay, maar er zijn grenzen en zeker wat betreft vrijwilligerswerk. 't is lastig he dat thuis zitten. Aan de ene kant heb ik genoeg hobby's om me te kunnen vermaken, maar de alcohol duwt ze allemaal aan de kant. Wat bespeel je? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Bor:

Concurrent training; combinatie kracht- en cardio. Omdat ik verhoogde risico hart- en vaatziekten die met medicijnen alleen niet op te heffen is tot nu toe.
(roken en drinken helpt daarbij dus ook niet bepaald, veelal ongezond eten ook niet)

Aii okay dat is minder zeg,..zet 'm op en begin er weer aan :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vandaag weer thuis gewerkt en ik weet het zeker: dit is niks voor mij. Ik doe veel minder dan op mijn werk. Nou ja, voorlopig is dat thuiswerken weer over. Nog vijf weken werken rond de Sint en Kerst en dan gelukkig een paar weekjes vrij. Ik kijk er nu al naar uit. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Yana:

Nou Jannigje, ik ben een dromenuitlegger van likm'nvestje maar deze is makkelijk. Water staat voor emoties en het huis dat ben je zelf. Dus dan ben je druk bezig met de gevoeligheden van de mensen om je heen en vergeet je wat je zélf nodig hebt.

 

Yana, je bent voor mij door naar de volgende ronde. :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

15 minuten geleden zei nancy:

Ik zou dit jaar ( juist dit jaar!) graag weer een arresleepact zien. Als we dan niet mogen reizen, dan ieder geval virtueel. Ik ben niet goed in die dingen, maar is hier iemand die er misschien al even over nadenken wil?? Vorige jaren heb ik er altijd zó van genoten! :heart:

Als mini Niks mee mag, ja leuk! Vorig haar ging het mis op het pact, ik mocht blijven van jullie. Ik schaamde mij zo... niet meer gedronken er na. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...