Spring naar bijdragen

Zo 15 nov


bumperjim

Aanbevolen berichten

Morgen!

Er moet hardgelopen worden, hond wordt gallisch van de lockdown en ikzelf ook.

Zit bovendien weer in zo'n periode dat het ene na het andere ding hier kapot gaat, met name de auto :( frustratie rijst de pan uit, kan maar beter wat fijne moleculen gaan maken in de hersenpan. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen !

wakker worden zonder wekker, heerlijk.

Hoera, gefeliciteerd @Jannigje:present::rose: 

Ga je nog wat leuks doen? Of jezelf extra verwennen met een douche nemen met luxe doucheschuim, een extra kruidnootje bij de thee, schandalig lang rondscharrelen in je badjas en lekker niks doen? Ben benieuwd! 

Ik ga vandaag zo’n grote glazen pot vullen met plantjes, aarde en mos. Kurk op de pot en daarna alleen maar kijken. Systeem onderhoudt zichzelf. Je hoeft geen water te geven. Verder lonkt de wind. Ik ga via bos naar de duinen lopen en weer terug. Lekker uitwaaien, hoofd leegmaken.

@SanMiquel en @Zbb: houd vol! Neem die eerste niet. Ook bij mij eindigt dat altijd in een enorme binge. Dagenlang van de wereld. De kater wegdrinken met een nieuwe lading drank. 
Schrik wel van gebruik benzo’s en drugs als hulp om die eerste niet te nemen. Probeer daar gezonde feel good vervangers voor te vinden. (Sporten, wandelen, mediteren,..) Anders vervang je de ene verslaving met een andere.  Afkicken van benzo’s is bij langer gebruik ook hel op aarde.

Voor allemaal een fijne dag zonder worstelingen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Yana:

Hou vol @bumperjim, een mens is gewoon blij als de auto kapot gaat, dan mag je tenminste nog een uitstapje maken naar de garage.

Ik had vorige week voor 1000 euro een nieuwe versnellingsbak nodig en deze week blijkt dat de turbo die ik vorig jaar vervangen moest (op doorreis in België) geen originele turbo was en nu af en toe begint uit te vallen, en dus ook eigenlijk weer vervangen moet worden, 1500 euro. Het gaat niet over een kapot achterlichtje of zo.

Een illegaal uitstapje kost maar 135 euro. Zie je mn frustratie temeer dat de auto misschien nog maar 2000 euro waard is. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Lika:

Goedemorgen. Doe je goed @bumperjim. Lopen! Kun je nu alleen een klein rondje?

Ik mag een straal van 1 km om het huis, max 1 uur lang. Nou heb ik wat die straal betreft een beetje gesmokkeld, niet eens veel trouwens, en lekker de bult op 200m omhoog 200m omlaag bijna 50 minuten lang, ben lekker moe nu.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ai @bumperjim, dat is met recht echt balen. 
Wij hebben ook ooit eens zo'n auto gehad, een oudje al en hij ging van alles mankeren. 
De ellende was dat we bij alles wat het begaf keken naar wat we al hadden geïnvesteerd en dan toch maar weer die reparatie lieten uitvoeren... 
Tot het echt 'op' was... achteraf hadden we van al het geld  dat we er aan hebben gespendeerd gewoon een spiksplinternieuwe auto kunnen kopen :huh:

Ik las zo net ook nog even over de struggle van @SanMiquel en @Zbb.
Wat een gevecht... niet opgeven hoor mannen. 
Ik heb respect voor jullie doorzettingsvermogen... 

En @Renaldo61, de zondag is dus niet lekker begonnen voor jou. brrr, kan zo venijnig zeer doen zo'n snee... 
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Jannigjegefeliciteerd!

@bumperjim Ah, is het weer zo'n periode? Ik ken het, alles gaat op de 1 of andere manier precies na elkaar kapot. Wel lekker dat je hebt kunnen hardlopen. Ik heb het eergisteren weer eens geprobeerd. Dacht dat de knie na 1,5 week rust wel weer hersteld was. Zo voelde het althans. Maar nee, zelfs op "jog tempo" was het na een paar 100 meter al duidelijk en ben ik meteen gestopt (het beste wat ik kon doen, nu heb ik geen schade aangericht en kan ik het over een weekje weer voorzichtig eens proberen).

Jaren terug had ik het overigens flink op een zuipen gezet en was ik binnen no time alle conditie kwijt. Nu wacht ik geduldig af. Ben wat dat betreft echt veranderd.

bewerkt door Sandro
Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Cleo66:

@Jannigje,  gefeliciteerd en een fijne verjaardag 

FB_IMG_1604737239946.jpg

Ga je het nog vertellen, @Cleo66, of laat je het hierbij..?

"ze drinken je koelkast niet leeg, eten je taart niet op en....     "   En wat? ;)

En, o ja, natuurlijk @Jannigje, van harte gefeliciteerd.

bewerkt door Kohtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allemaal

vandaag geen drugs meer en zeker geen alcohol. 
 

het was misschien niet zo handig van me gisteren,maar ik heb niet gedronken en daardoor zit ik nu ook niet in een binge. 
 

heel erg bedankt voor alle berichtjes,ik haal er veel uit en ze zijn zo waar. 
 

ik ben jullie daarvoor dankbaar

wie wil me op het dagpact zetten?

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Precies op dit moment was ik normaal gesproken de startstreep gepasseerd van de Zevenheuvelenloop, om 15 km door prachtig gebied te lopen. Maar ja, Corona he. En ik ben nu geblesseerd, maar dat was dan waarschijnlijk niet gebeurd, omdat ik dan eerder gas terug had genomen.

Echt belangrijk is het allemaal niet, maar toch, het is wel jammer als het evenement van het jaar niet doorgaat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Zbb, blij dat je gestopt bent met die (designer)drugs. Die dingen worden vaak gepresenteerd als stemmingsverbeteraar tijdens feestjes en partijen,
maar zo wordt alcohol ook nog altijd aangeprezen in de reclame. Punt is dat van alcohol alle 'pros and cons' wel bekend zijn maar dat van die
designerdrugs feitelijk nog niets bekend is, helemaal van de uitwerking op langere termijn.
Met alcohol zijn velen van ons destijds begonnen als 'onschuldig' lolletje, er niet van uit gaande dat we er verslaafd aan zouden raken.
Als jij die drugs gebruikt om iets anders te ontvluchten (binge) lijkt dat een onschuldige oplossing maar als dat nu werkt is de kans groot dat
je deze oplossing een volgende keer weer kiest. Verslavingsgevoelige mensen wordt ten sterktste afgeraden te experimenteren met (designer)drugs.
Daarom ben ik voor nu blij dat je met die zooi gestopt bent. En natuurlijk ben ik ook blij dat je, voor nu, een binge hebt weten te voorkomen.
Maar de manier waarop verdient, zoals je zelf ook al aangeeft, geen schoonheidsprijs.
Sterkte, Zbb.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...