Spring naar bijdragen

Onze huiskamer 14 november


Cyclad58

Aanbevolen berichten

12 uur geleden zei Bellie:

 Goed om te horen Cyclad! Hopelijk gaat het inderdaad op deze manier beter. Ik ga de Diazepam straks ook op de tapering manier doen.  Hij is nu aan t kijken op welke  hoeveelheid en welk tempo voor mij. 

Het blijft raar dat slapen.  Dood moe en steeds wakker om de 2 uur. Vanuit diepe slaap met heftige dromen pats wakker.  Meteen stik heet,  ik drijf dan echt weg. Vervolgens tijdje licht slapen en dan begint het weer opnieuw. 

Terug naar hogere dosis  heeft geen zin want ik weet dat het daarmee niet beter was. En ik wil het ook echt niet.  Het verschil is nu dat ik die crash momenten niet meer heb met veel onrust en hartkloppingen. Dat is in  ieder geval wel beter geworden. 

Fijne zondag!

 

Heel belangrijk om je gedachte meer op de positieve vooruitgang te houden. Weer dat het lastig is. Maar probeer daar vooral op te focussen. 
ik heb 2 weken lang elke nacht maar 3 uur geslapen.. sinds dien niet meer zo bang voor wat slaaptekort. Kon die 2 weken ook niet eten.. ook niet meer zo bang als ik een keer niets door mE keel krijg.. ik zie het als een leerproces en haal al het positieve eruit hoe erg die periode ook voor me was. Lukt me niet altijd hoor. Is erg moeilijk. Succes verder

Link naar opmerking
Deel via andere websites

22 uur geleden zei Dikkie:

ja dat is heel vervelend ik weet er alles van. maar om nou te zeggen ik heb het antwoord voor je. helaas behalve deze tips kan ik niet zo maar wat bedenken. maar misschien toch maar beginnen en wie weet veranderd er wat

 Dankje wel voor je antwoord ja het is een hel vreselijk 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...