Spring naar bijdragen

Woensdag 11 november


ikkanhet

Aanbevolen berichten

43 minuten geleden zei Bor:

Wat zijt ge weer tactvol..not.

Ik wist niet dat mijn opmerking over die bolletjes zo gevoelig lag. T was allezins niet de bedoeling @niks te beledigen. 

Ik dacht dat t suikerbolletjes waren.

Ik vind die 'weer' in je zin niet zo fijn @Bor Je schetst een beeld. Ik heb liever dat je dat niet doet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Lieke7777:

@Smaragd   vandaag weer de antabuse  innemen ? Las ik net ..  lekker kikkerdril  drankje  ' heb hem ook net ingenomen  samen sterk  :rose:

Hey @Lieke7777 ja ingenomen vandaag en daarna nog een lang gesprek, voel mij daar erg gesteund bij de Brijder. Hulp mag je toelaten, voor nu voelt het goed. Die man(behandelaar) is ook zo grappig, echt mijn humor. Vertelde over kikkerdril dat jij dat ook zo ervaarde. Hij moest lachen en hele glas moest leeg. Ging hij net doen alsof hij het ging checken, nog 1 druppel opdrinken zei hij haha. Hou daavan. Beetje grapjes maken maar. Voel mij wel meteen veilig, geen trek en richten op andere dingen. Voor nu is dit heel goed. Ook een heel schema gehad hoe ik het kan innemen onder begeleiding ivm mijn eigen rooster. Voel mij geen verliezer, meer een winnaar nu. En zo is het ook, ooit ga ik dit gevecht winnen en een gevecht is het. Aantal malen bijna mijn dood geweest maar ik leef nog en ga door, zegt genoeg. 

@niks van harte gefeliciteerd!!!!! Wat is dit snel gegaan zeg. Genieten , genieten en genieten en niet te snel willen, alles oppakken etc, gewoon easy aan.! 

Fijne avond allemaal en sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt allemaal ook erg blij met deze beslissing, ook een eigen beslissing, misschien nog wel belangrijker.

Die therapeut zei dat ik het alleen voor mezelf moet/mag doen, nooit voor anderen dat gaat nooit werken en voor mij is dat/werkt dat idd ook zo. Deed het altijd voor anderen tot ik het niet meer kon opbrengen en dan de verschrikkelijke binges als gevolg. Maar waar was ik zelf/de autonomie etc? Die was er niet echt, nu wel. Voor de EMDR kon ik ook stoppen, dan had ik dat als doel maar daarna.......Waar was/ben ik zelf? Vond het een goede vraag.

Mijn leveruitslagen/bloeduitslagen , bloeddruk etcwaren ook best goed, ongelovelijk eigenlijk. De arts zei, eens gaat dat ophouden en dan gaat de alat en Gamma gt zodanig omhoog dat ik je geel ga ontmoeten. En dat kwam binnen. Een lever kan veel hebben maar eens gaat dat ophouden en dat kan binnen 1 maand zei hij en is ws ook zo. Goede motivatie naast mijn eigen autonomie. Ga ws echt zo een anti drank mens worden, dat moet dan maar even. 

Zal het deze keer dan eindelijk lukken? Hoop en voel het ook zo.

Ga goed.

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi cleo66

ja ik slik antibus en sinds zondag ook weer baclofan. 
 

heb nogal wat stress gehad de afgelopen tijd,de meeste dingen die me stress gaven zijn achter de rug of ik heb duidelijkheid over bepaalde onzekerheden die ik had. 
 

ik weet niet ,zit een beetje in een zwart  gat nu

heb vrijdag een oparatie gehad en heb na de narcose vreselijke trek in drank en drugs gekregen. 
 

verveel me ook te pletter ik kan/mag nog niet veel dien omdat het eerst moet genezen , maar ik kan heel slecht stilzitten. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoe is het, waar was je, wat heb je gedaan, was het leuk, ben je nog gestopt met roken, hoe is het met je dochter, hoe is het met meneer Schildpad.

*even happen naar zuurstof*
 

hoe ben je de Corona periode doorgekomen, hoe is het met je stomme collega’s, hoe voel je je, heb je ons ook gemist? 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...