Spring naar bijdragen

Zaterdag 31 oktober


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Och dat is niet best zeg ' wat een schrik .:lips:

Waarom  hebben  ze je laten  gaan ' had je niet beter op crisis  geplaatst  kunnen worden  aangezien  je thuis  toch weer  verder wilde gaan drinken eigenlijk  .. 

Maar laat die in vredesnaam  een waarschuwing  zijn ... zo gaat dit niet verder hè  ..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik snap niet dat jullie zo moeilijk doen over dat ik naar huis ben gegaan. Ze hebben het al druk genoeg met corona. Ik had gewoon teveel gezopen. Remedie is om niet meer te zuipen wat ik nu ook niet meer doe. Nu ben ik gewoon ziek. Dat heb ik talloze malen gehad en ik kom er wel weer uit.

Kijk dat mijn kop open ligt is een ander verhaal. Dat ik nu op bed flashbacks heb naar de CT-scan die ze hebben afgenomen gaat me nog een paar maanden lastigvallen. Waarom schrijf ik dit? Omdat ik niet kan slapen en het me blijkbaar goed doet om te delen. 
 

Een goede herinnering, ze hadden een beveiliger naast me gezet omdat ik steeds probeerde los te komen. Een jonge Marokkaan en hij vertelde me wat hij kwam doen en hij keek me daarna aan en vanaf dat moment begrepen we elkaar. Toen ik die scans had gehad belde hij de taxi voor me en rookte we samen een sigaretje. Wat een held was dat zeg, die zal ik nooit vergeten. 
 

En goed noem me dan maar weer dwerg. Ik ben 1.94 maar dat terzijde.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Bor:

Maar dan niet joh..doe het lekker zelf.

Dat doe hij niet trouwens, hij deelt en blijft wel in contact, ook achter de schermen. Sorry moest dit wel tikken.

Welke bodem moeten we bereiken, klinkt zo makkelijk en dat is het misschien ook wel en ook weer niet. @Descartes33 is hierin net zo ambivalent als ik. Enige wat ik nog wilde toevoegen. Snap wel de reacties na een zhuis opname, heb ik ook gekregen. Maar hij geeft niet op. Dat is al heel wat.

Nu laat ik het los, schrok mij kapot. Liever ik, dat het met mij gaande is dan met een ander, wil het oplossen meteen. Kan niet. Hoop dat de schade gaat meevallen, zo een klap op je kop is niet niks. Stomme kl... drank. Triggers/trauma/eigen gedrag, hij is niet dom en weet het deels heus wel. Nuchter is het een topper.

Nu echt slapen.

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik heb veel aan @Smaragd. Ook omdat we nogal op elkaar lijken. Dus dankjewel.

Ik kwam die boom inderdaad tegen @Sowhat en die was heviger dan ooit. 
 

Misschien is het ook niet passend om hier te posten. Ik streefde naar suïcide, halfweg dan. Dat is bijna gelukt. Ik snap wel dat iedereen hier boos is. Dat is ook terecht. Ik weet gewoon niet wat ik moet. Alcohol de baas is voor mij een illusie, al heel lang.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

20 minuten geleden zei Descartes33:

iIk weet gewoon niet wat ik moet. Alcohol de baas is voor mij een illusie, al heel lang.

Dat weet je dondersgoed wel. Je weet ook waar het zit, wat het is en waarom deels.De rest moet jezelf oppakken en je zelf laten beschermen, dan maar met antabuse, wat maakt het uit. Dit is het toch ook niet???

Heb het net teruggelezen, kan ik dan weer niet laten, dat ben ik weer.

@Pinkman en anderen probeerde je iets duidelijk te maken en dat moet en mag op dit forum. Reactie/interactie. En met drank in ons mik, zijn we groffer, niet ons zelf. Ik kan daar doorheen kijken, meerdere mensen hier. Maar ze reageren niet voor niets op je. Wees daar blij mee, ze hebben je nog niet opgegeven. Zie het maar als dat ze jou serieus nemen en het anders willen voor je, vanuit eigen ervaring. Dus nee is geen illusie, er zitten mensen achter de avatars en namen. Hoop dat je slaapt nu, ga nu echt. Je gaat mij aan het hart en ja een schop onder je reet is soms nodig. Niet leuk maar soms moet het. Ben er zelf slecht in maar dat kunnen sommigen hier wel. Wel goed juist, we zijn van alle markten thuis hier. Doe je voordeel ermee en geef het iets eerder aan, niet tijdens de binge, liefst iets ervoor. Alsof dat makkelijk is, nee dat is het niet. Je komt niet voor niets hier.

 Niemand heeft de wijsheid hier in pacht maar wel de ervaring. 

Nu maar even goed uitrusten en bijkomen en niet verder gaan zuipen van ellende of pijn, weet ik het. Daar was ik dan goed in, goh wat zijn we zielig. Take care reus.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dankje @Smaragd. Die negatieve reacties helpen me hoor, en ik snap het. Ik voel me machteloos, daarom reageer ik soms wat heftig.

Ik kwam vanmiddag uit het ziekenhuis en zocht meteen weer drank. Godzijdank had mijn vrouw alles weggegoten, anders was ik gewoon doorgegaan, op zoek naar de dood. Hoe kan ik dat verantwoorden? Die machteloosheid. Alcoholisme is geen kanker, je kunt er nee tegen zeggen. Maar ik niet. Ja drie weken en toen kreeg ik een mailtje van pa. En ik weet wel dat het een loser-manier is om ermee om te gaan.

Ik denk dat ik de bodem nu wel heb bereikt. Het was zo bewust deze keer, dat ik weer ging drinken. Het is ook exact gelukt wat ik beoogde, namelijk spelen met de dood. Ik heb een gat in mijn kop en de ambulance stond in de straat. 

Ik moet hier iets mee, buiten dit forum. Ik vind het fijn om hier te delen en te lezen, dat troost me vaak. Ik heb ook mijn psych gemaild wat er is gebeurd. Die relativeert mijn alcoholmisbruik vaak. Ik heb haar verteld over mijn suïcideneiging. En haar mening gevraagd over Baclofen, ik moet iets.

Ik moet steeds denken aan wat @Bor zei, dat ik mijn vader kopieer. Het is zo waar en toch heb ik het gevoel dat ik er niks aan kan doen. Wel veel geleerd vandaag. Misschien is het allemaal maar beter zo. Ik ben zo dicht bij de dood geweest dat ik er niet meer onderuit kom, dit moet aangepakt worden. De volgende keer lukt het me waarschijnlijk wel om dood te gaan. Wat was er gebeurt als mijn vrouw er niet was? Ik lag in de woonkamer in een plas bloed waarop zij 112 belde. Als zij de boel niet had weggegoten had ik waarschijnlijk nu weer bij de eerste hulp gezeten. Ik haat mezelf, punt.

bewerkt door Descartes33
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...