Spring naar bijdragen

Donderdag 29 oktober


Maja

Aanbevolen berichten

Nou, de uitslag van de coronatest van oudste zoon is gelukkig negatief. Alleen zei de mevrouw van de GGD dat het kan dat hij het toch nog krijgt ivm incubatietijd (hij is in de buurt geweest van besmet persoon) Weet eigenlijk niet wat die test dan voor zin had als er nu nog geen zekerheid is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Smaragd, sterkte met je nieuwe poging! Je werk verliezen zou voor jou inderdaad vreselijk zijn hè? Goede stok achter de deur. 
 

@Rosee, blijkbaar moeten we ons laten testen als we in contact zijn geweest met iemand die Corona heeft als we niet in quarantaine willen, omdat we wel al meteen besmettelijk kunnen zijn. Wel een heel gedoe.

@SanMiquel kreeg jij quetiapine als middel tegen behoefte aan drank? Ik wist niet dat het ook daarvoor gebruikt werd.

@Bor bedankt voor het bellen.

Hehe, eindelijk lees ik weer eens overdag mee ipv ‘s avonds of dagen later.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 uur geleden zei Lieke7777:

Goedemorgen  ' 

@Smaragd ook weer aan de refusal '  onder toezicht  . Ja ken het heb het ook onder toezicht  genomen . Nu doe ik het  zelfstandig  heb de vrijheid  gekregen  .

Vergeet het wel te nemen soms  maar niet om te sjoemelen  maar echt omdat ik er niet aan denk  ... denk  maar plus punt  dat het minder  belangrijk wordt om dit te onderhouden  om de innerlijke  strijd tegen te gaan  misschien  ... maar een goede  ik neem hem  nu  direct  weer .

Hoi @Lieke7777 . Misschien in je telefoon alarm zetten zodat je dit niet kunt vergeten? 
Goed nieuws natuurlijk dat er minder innerlijke strijd is, maar stél je voor dat die innerlijke strijd toch tijdelijk even losbarst en stél je voor dat je dan net twee dagen geen Refusal hebt genomen...

Drinken is heel vaak een impuls, een ‘wat kan mij het ook schelen’ ‘ alles is toch voor niets’ ‘eentje kan wel’ moment. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ben weer in de lucht. Net alles bijgelezen en kopje bouillon gemaakt. Dank voor alle steun berichten. Word ik blij en verlegen van.  Op advies huisarts is thuiszorg voor huishoudelijke ondersteuning gestopt ivm teveel contactmomenten met corona risico. Wel mag gelukkig het begeleid buiten wandelen (na hersenbloeding ziet mijn moeder nog maar een heel klein deel. De rest is zwart) door thuiszorg doorgaan. Voor ons allebei goed. Je zit anders dag en nacht op elkaars lip. Geeft dan wrijving. Nu met kitscherige deken, maar wel warm, op de bank. Even tukje doen. Daarna Indische rijsttafel uitzoeken of Libanese tapas, of ..


@Smaragden @ikkanhet: Goed bezig! Dat verlangen naar een roes, ja, dat herken ik! Het ‘enige’ dat ik echt bij vlagen mis. Ik ga dan gauw actief aan de slag en probeer zo de gedachte zo snel mogelijk kwijt te raken. Ik word geroepen door een Stedin man. Tot zo.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei niks:

Goedemiddag! Veel regelwerk, mijn vader gaat tijdelijk naar verpleeghuis. Niet leuk, maar hopelijk knapt hij snel op en kan hij naar huis. @Lieke7777 er zijn ook apps die je herinneren aan je medicijnen. 

Het nazorgtraject bij Corona schijnt heel pittig te zijn @niksje. Verpleeghuis zal wel wennen zijn voor hem, maar het is wel de volgende stap voor deze toekomstige opa om te herstellen. :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei niks:

Het valt hem inderdaad erg tegen. Hoe gaat het met jou @Reacher

Ik heb alle focus op overleven momenteel. Niksje. Ik klamp me vast aan ritme en routine om overeind te blijven in deze periode.

Wat niet wil zeggen dat ik het niet naar mijn zin heb. Dat heb ik wel.
Alles voelt momenteel ( de afgelopen maanden) als intens, uitvergroot. Het is een les in uitzitten, verdragen, geduldig zijn.

En dat gaat allemaal met name over de Corona maatregelen.

Heb ik nog niet eens een baby op komst :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...