Spring naar bijdragen

Zondag 25 oktober


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Je zeurt helemaal niet. Ik ken het niet harde buiken. Of ik herkende het niet?

Veel afgevoerd en weggebracht. Kringloop was op zondag open. Dag kleine kinderspullen... 

Vintage vouwfiets opgehaald. Echt een heel gaaf ding. Nieuwe plek voelt al steeds meer als normaal. Fijn, fijn, fijn.

1 kast al bijna leeg. Ik kan heel goed weggooien. Hops! Ik heb me toch een zin in de nieuwe woning. Zo! 

Het wordt rond de kerst. We gaan heel veel wegdoen. Dus we pakken de bedden straks op en gaan.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat een gezeur zeg, vanmiddag had ik het er ook al over met iemand die ook zo'n moeite heeft om niet telkens als je 'niets doet' maar weer die telefoon te pakken. :angry: Basta, heb net die twee spelletjes eraf gegooid. Even afkicken. Vanavond buiten bereik leggen met het geluid uit, kijken of dat lukt.

Vanmiddag 10 km gelopen in het bos. Geen zon, maar ook geen regen. Prima wandelweer. Veel paddenstoelen gezien.

Hahaha, zó zen worden dat je kinderen er bang van worden. :lol:

Wat ik eet? Pasta pesto, met veel paddenstoelen (van de winkel), courgette en verse basilicum.

bewerkt door Lonster
Link naar opmerking
Deel via andere websites

En ik eet mie met Chinese kool en paddenstoelen uit de natuur (eekhoorntjesbrood en weidechampignons).

Ja @niks, ik verhuur vakantiehuisjes, maar die staan wel een paar kilometer bij waar ik woon vandaan maar als jij in een huisje zit, kom ik graag langs om op Niksy te passen, het zal me een eer en groot genoegen zijn :heart:

Als @Lonster dan in het andere huis zit wordt het helemáál leuk :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei nancy:

Het voelt net alsof je een voetbal hebt ingeslikt

Oh ja dan begrijp ik het direkt :D

Is niks hoor @niks, pas als je vliezen breken dan wordt het serieus :P 

Hahaha ik weet nog goed, mn vrouw stond daar zo van ik GELOOOF dat... Het was alsof er een emmer was leeggepleurd, ik zeg hoeveel heb je dan nodig voordat je t zeker weet? :) Vuilniszak onder de passagiersstoel, tipje ;) 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, ik voel me ook positief. Een heel stuk meer dan eerst. Misschien omdat ik er nu mee aan de slag ben. Actie. Het roer in eigen handen in plaats van afwachten.

En ons huisje nu. Gezelliger kan bijna niet. Grappig dat ik dat óók zie. Ben zo benieuwd naar hoe alles over een jaar zal zijn. Ik heb werkelijk geen idee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik geen geen airfryer en geen frituurpan. Ook geen keukenmachine meer. Maar wel een staafmixer en een handmixer en een broodrooster. 

We hadden veel meer apparaten ooit. Maar we willen ze niet meer. 

Gek eigenlijk. Ik had zo'n hele mooie echte Magimix keukenmachine. Die gebruikte ik best veel. Die ging kapot en ik wilde een nieuwe. Maar het zijn dure dingen en welke neem je dan weer etc etc. 

Dus ik kocht er geen. Helemaal geen probleem.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bed moet ook een waterdichte hoes om heen. Moeten ook nog klossen halen bedenk ik mij nu. Buik is wel weer rustig. Komt ook door de paniekpapegaai, vriend dus. Hij belde net nog niet 112 :huh: Dat wordt straks nog wat tijdens de bevalling. Hij is echt een schat, maar zo overbezorgd. Nou ja, beter zo dan dat ze niet betrokken zijn. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En weet je @niks? Bij mij ging het allemaal helemaal onvoorbereid anders. Zo zou je het niet uitkiezen, maar een probleem was het ook niet. Het gekke is. Mijn vliezen braken veel te vroeg en ik had mijn zwangerschapscursus nog niet eens af en ik ben een paniek figuur.... dacht ik.

Ik bleef rustig en wist vanuit een oergevoel denk ik, wat ik moest doen. Vol vertrouwen, geen paniek. Daar ben ik nóg van onder de indruk. Wat een kracht en wijsheid er eigenlijk diep in een mens kan schuilen. 

You can handle this. :lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, dat hoor ik wel meer. Weet je ik heb ook weinig waarmee ik het erover kan hebben, zeker in deze tijd. S heeft wel vrienden, ook 2 met kinderen. Alleen zie je in deze tijd weinig mensen. Ik heb 1 broer, geen kinderen. Mijn moeder, valt niet veel mee te delen. Ik mis best wel vriendinnen nu. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Poeh ik voel me echt niet lekker vandaag. Zin om te verdoven. De verveling te verdoven. Er gebeurt hier in huis gewoon niks, stier hangt maar op de bank met de ipad van 's ochtends vroeg tot na middernacht. Ze heeft echt een probleem en ik kan het niet voor haar oplossen. Het is ook nauwelijks bespreekbaar. We doen samen echt niks meer. Ik krijg haar ook haast niet mee naar buiten. Alleen vanmiddag 2 afleveringen Murder op Netflix gekeken, dat houdt ons een beetje bij elkaar. Triest hè. Vanavond had ik zin in alcohol bij het eten. Geen bier in huis en ook geen 0,0. Wel twee flessen wijn maar van 20-25 euro t stuk of zo en die wou ik dus dicht laten. Toen vond ik een 3 liter rode bag in box terug die minstens een jaar open is snds een feestje van de hondenclub. Normaal zijn ze 6 weken houdbaar. In de kelder een half koffiekopje van gehad. Was nog best te drinken. En toen toch geen zin om ermee naar boven te lopen. Dus dan maar een glas water bij het eten. En wat denk je, nu na het eten craving alweer weg. Nou ja.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...