Spring naar bijdragen

Woensdag 21 oktober


niks

Aanbevolen berichten

Jeetje niet bij te houden/lezen hier! Ik zag net dat dit mijn dag 40 was zonder, best lang! Vliegt eigenlijk voorbij.. of soms lijkt het pas een week geleden die fles wijn, heel gek. Maar ik heb dagen heeeel erg trek of totaal niet. Heb vandaag wel de hele dag al knallende koppijn en paracetamol helpt niet. Ik ga slapen; morgen lekker naar een hotelletje voor 2 nachten met manlief. Even eruit; wandelen in de bossen! Fijne avond verder mensen, of welterusten! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sterkte @Cleo66, wat een eikel die vent.Sterkte. Ook voor de rest die het kunnen gebruiken! Geen concentratie om alles bij te lezen, heel vluchtig.

Djw voor het sterkte naar mij toe. Mijn tante gaat niet zo goed, erg triest vooral voor haar kinderen. Ken de machteloosheid van  het zien van iemand aan de beademing, helaas. Zo een naar gezicht en je wil zo graag dat het beter gaat. 

Wel een droge afmelding, weet waar ik het voor doe. Voor mijn nichtje en haar broer. Moet en wil er zijn voor ze. Dan ben ik echt blij dat ik droog ben, zo cliche. Maar bezopen zouden ze niets aan mij hebben natuurlijk.

Welterusten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...