Spring naar bijdragen

Zondag 18 oktober


ikkanhet

Aanbevolen berichten

3 minuten geleden zei Bor:

Tevens meld ik mij droog af van de dagpact van gister en wil ik jullie bedanken voor jullie support. Ik wilde dat gisteravond schrijven maar ik las en vond die timing hiervoor op dat moment niet gepast, dus vandaar nu alsnog, dankjulliewel.

Vond het ook best heftig gisteren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

37 minuten geleden zei Descartes33:

Nee dat denk ik ook wel. Meer waar die jongen in zat. In zijn patroon is dat wel de allerergste situatie waar je in kunt zitten. 
Lekker op de mountainbike gezeten?

Ja heerlijk gezeten :D heerlijk weer ook.

Ik was met mn baas die een e-mtb heeft (maar hij is astmatisch dus dan mag het, zeg maar). Ik heb me flink het lazarus getrapt maar ik ben blijkbaar in bloedvorm, weet precies de moeilijke punten (steile klims) van de toer, waar ik vaak moet afstappen maar vandaag niet. Lekker gelunsjt en nu op de bank, zou best wel eens een middagslaapje in kunnen zitten, tis weekend uiteindelijk en dus tijd om uit te rusten. We hadden het op harald's draadje over geluk, het geluk komt me ff de oren uit op dit moment. Kan zomaar weer over zijn straks, dus nu even rustig genieten. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 minuten geleden zei Descartes33:

Lekker bezig @bumperjim. Jij woont ook in Frankrijk toch? Dan moet het helemaal leuk zijn. Wij lopen ff de stad in, wandelingetje langs de Singel. Vanochtend prachtig zonnetje, nu onweerswolken.

Yep

we hebben hier dus mountains om het een beetje echt te maken voor de mountainbike. Niet hoog hoor, 600m of zo, maar genoeg om je flink te amuseren tijdens een toer van een uur of 3.

Gezellig "De stad in" dat hebben wij dan weer niet :) 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Meadow snap dat zo goed. Heb dat ook nog vaak wb sociale contacten/alcohol. Nu ik amper nog drink (en ook niet genoeg om wijn zijn werk te laten doen) ben ik vaak na afloop bekaf na lang socializen. Om goed te luisteren, aandacht geven/nemen en echt verbinding/contact te hebben. Vind het soms best ingewikkeld.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei takeiteasy:

Ik heb nu al ruim een week zo'n dongle in huis (nee, geen biermerk), maar weet nog steeds niet hoe dat ding werkt. Mijn bedoeling is om met mijn tablet of mobiel te streamen. Wel beetje frusterend en er is niemand in mijn omgeving die dat weet. 

Ik weet niet wat een dongle is maar als je een apparaat hebt dat iets met je tablet of mobiel moet doen, dan moeten ze meestal verbonden zijn met bluetooth. Dus moet je naar je bluetooth settings van je tablet en kijken of je nieuwe apparaat in de lijst van zichtbare apparaten staat en dan druk je daarop. Dan gaan ze aan elkaar snuffelen en dan werkt het hopelijk. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

toen ik in 2012 hierheen verhuisde deed mijn provider er 5 weken over om mijn wifi hier op orde te hebben.
Toen heb ik een dongel gekocht. Een usb stickje voor in mijn laptop, en daar zat een tegoed op om mee te internetten.
Dat werd zo idioot duur, want betaalde toen per minuut dat ik liever mijn laptop meenam naar de bieb en daar kon
ik gratis op de wifi. Ik denk dat jij ook zoiets hebt nu TIE?  Maar er is ook vast een bieb in de buurt, dus liever dat misschien?
Of, wat ik nu ook heb voor nood; de wifi code vragen aan buurvrouw of boven/onder je woning, dan kun je gratis meeliften
zonder dat je het huis uit hoeft. Ook wel veiliger nu misschien, en in de bieb moet je een mondkapje op, ook nog.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...