Spring naar bijdragen

zondag 11 oktober


ikkanhet

Aanbevolen berichten

Het plaatje is inderdaad leuk, maar die rioolput had ik er ook nog niet in gezien. En met Bor haar uitleg wordt ook wel eea wat duidelijker. Soms heeft een mens even wat toelichting nodig.

Ik sla het croissantje over. Heb lekker frikandellen gebakken. Na een week keurig vegetarisch met erg veel groentes, had ik daar eens zin in. -_-

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 minuten geleden zei Lonster:

Ik word wel een beetje naar van het dreigende nieuws steeds: gaat er een lockdown komen en hoe streng wordt deze?

Ach, ik denk dat we er wel van uit kunnen gaan... 
Ik blijf me verbazen over hoe makkelijk velen nog omgaan met het hele gebeuren, laat ik het daar maar bij houden.. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Fruitvlieg2019:

Ik dacht dat het brenda's beaver was. Dit moet je zelf maar opzoeken op youtube. Zoekterm: Brenda's beaver needs a barber.

<_< .. en dat is het einde van mijn blije kattenplaatje. Om deze moet ik ook altijd lachen. Niet zeggen als die je ook ergens aan doet denken. :angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik deed vroeger veel dingen uit schuldgevoel. Dat was vaak mijn driver. Compensatiegedrag noem ik het. Ik voelde me schuldig over mijn drankgebruik en dus ging ik doen wat er van me verlangd werd. Hard werken, mezelf wegcijferend. Zowel op het werk als thuis. Nu de schaamte en het schuldgevoel weg is, is het compensatiegedrag dat ook en vinden mensen het soms lastig om met me te dealen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

33 minuten geleden zei Cleo66:

Heel herkenbaar,  het was ook zo'n vicieuze cirkel , heel erg je best doen en dan ook weer snel denken dat je wel wat te drinken had verdiend 

Het was bij mij niet zozeer denken dat ik wel weer wat te drinken verdiend had maar meer dat ik wat te drinken nódig had om dat 'm'n best doen' vol
te houden.
Het was ( vooral de laatste jaren) eigenlijk nooit dat ik dacht een borrel 'verdiend' te hebben. Ik had de borrels gewoon nodig om niet in te storten.
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Sandro dit is zo herkenbaar! Dat je dat inziet is best een waardevol iets. Om wat mee te kunnen. Als ik veel had gedronken was ik de dagen erna ook vaak aan t overcompenseren. Hard werken, gezond eten, sporten, schoonmaken etc etc. Ik ging ook overdreven veel rondes de sauna in gevolgd door ijskoude douches van 5 minuten. Zodat de gifstoffen naar mijn idee mijn lichaam wel uit zouden zijn. Daarna kon ik heus wel een glas wijn nemen, ik was zo gezond bezig.  Dit realiseer ik me nu pas nu jij dit zo beschrijft. Kan het zo zijn dat je nieuwe situatie qua werk (nu je dus niet meer overcompenseert) idd anders is maar niet slechter en dat je hier aan moet wennen? En dat dit wat tijd nodig heeft? Ik zeg maar wat hoor. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 11-10-2020 om 12:22 zei Lieke7777:

 

Verder erg  last van een betweterige  collega die wel lijkt of  ze op alles het goede  wil doen en  via medium van ons werk berichten eruit doet met wat ze signaleerd aan evt dingen die niet helemaal goed lopen  en dit naar zich ef toe trekt  met een flinke schouderklop  dat ze dit even wel goed  doet .. gaat nu maar om een bed die afgelopen  vrijdag  door mij over het hoofd gezien  is om te soppen en aftekenen  :unsure: en ze betrekt in haar berichten dan ook even de afdeling  coördinator  erbij  ..  bah het raakt mij op de manier  waarop  ze communicatie  eruit gooid

Sorry @Lieke7777 heb hier helemaal overheen gelezen. Zat terug te lezen. Verschrikkelijk irritant zulke collegas. Had zij/hij ook 1 op 1 in een mail naar jou kunnen sturen of kunnen zeggen in persoon(1 op 1). Ik zou die collega daar zelf zeker op aanspreken. Snap dat het je heel erg irriteert. Zou ik ook hebben en is ook gaande geweest weleens bij mij. Toch voor jezelf opkomen.

En natuurlijk die zitting is veel belangrijker om je energie in te steken maar dan nog. Verschrikkelijk irritant dat soort mensen. Lopen ook op mijn werk rond. Vooral dan ook die schouderklop die ze zichzelf geven. Tot ze zelf iets niet goed doen, hele discussies dan. Herkenbaar dat wilde ik je even laten weten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 11-10-2020 om 16:34 zei Reacher:

Moet zo lachen om mijn avatar plaatje steeds. Het is een blije kat die door een rioolput omhoog springt. ‘Tadaaaa!’ :D

Oh ja? Ik zie het niet. Blij? 

Op 11-10-2020 om 16:56 zei Yvonne:

Aha.... ik moest even het plaatje volledig in beeld krijgen om het te zien... :D

Ik zie het nog steeds niet :huh:

Op 11-10-2020 om 17:11 zei Lonster:

Het plaatje is inderdaad leuk, maar die rioolput had ik er ook nog niet in gezien. En met Bor haar uitleg wordt ook wel eea wat duidelijker. Soms heeft een mens even wat toelichting nodig

Bor haar uitleg kan ik niet vinden.

Ik mis blijkbaar iets.

Maar niet de bloemen , die heb ik gespot, ze staan weer in de kamer mooi te zijn. :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...