Spring naar bijdragen

Zondag 27 september


Maja

Aanbevolen berichten

4 minuten geleden zei Pats:

Lekker @Reacher! Ik sta al tijdje in de keuken zelf roti te maken, nog een Surinaamse groothandel gevonden (had rotivellen nodig: dat vind ik echt nog veel te veel werk om ook zelf te maken) om de hoek: zit er al jaren, nu pas ontdekt, bizar, onwijs veel en goedkope producten! Top, word ik blij van en de rest van de familie kan niet wachten tot de roti op tafel komt, hoop dat het beetje is gelukt .. 

Hoe maak jij dan roti ? Als in al kant klare vellen heb is dat toch wel met 30 minuten  klaar  hier ..  of ik doe het verkeerd  HAHA 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hele drukke dag gehad, veel schoon gemaakt en afspraken. Eigenlijk veel te veel maar dat ben ik dan weer, mateloos. Nu moe, zo slapen.

@Descartes33 topper!

@Lika volg je hart maar, zeker als jouw gezin het er ook mee eens is. We kunnen niet iedereen pleasen, gaat nooit lukken. 

@takeiteasy alweer geweest? Ben niet goed bijgelezen.

Ga ik zo even doen en dan lekker slapen, zo moe. Komende week gaat belangrijk voor mij worden, goede test. Kan ik alleen als ik droog blijf, zover weet ik dat nu wel. Dan kan ik sturen, letterlijk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nee geen @takeiteasy dan weet ik het alweer, voorvoelde dat gisteren goed aan. Toen ik het woord bingo al hoorde en wijn bestellen, dat zegt eigenlijk al genoeg. Weet dat die laptop stuk is maar nu ook je mobiel?? Hoop echt dat ik het mis heb. Wat jammer en kom dan hier als het niet gaat. Dat kan juist hier. Laat het nu los anders gaat mijn moeheid weer weg. Kan je wel wat aandoen, ja dat doet de drank al wel maar dan nog, gun het je zo anders. Kan het niet uitstaan. 

Nu laat ik het los, hoop je snel te lezen weer.

Trusten voor degenen die nog niet slapen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 27-9-2020 om 10:08 zei Lika:

Begrijp ik allemaal. Maar het maakt me gelijk zooooooo onzeker. Ik werd er misselijk van. Doe ik het wel goed? Wat doe.ik mijn gezin aan? Etc.

Ben er gelijk gisteravond met ov heen gegaan. Alleen. Om te voelen. Heb ik het zo mis? Maar het voelde weer zo goed. 

“Het voelde weer zo goed”, dat gaat het volgens mij om. Je gevoel weet het, je hart weet het, maar dat hoofd he. Ik herken het zo. Ik heb vriendinnen die niets positiefs kunnen zien in mij nieuwe huis, ik heb niet gedaan wat zij vinden dat ik moest doen. Ik heb toch de keuze gemaakt en weet nog helemaal niet of ik de juiste heb gemaakt uiteindelijk. Ik hoopte op steun, kreeg, die niet. Ik betrok dat op mijzelf, alsof ik dus een fout het gemaakt, maar het zegt meer over hen denk ik nu.

23 uur geleden zei Lika:

Jottum!! (Nou ja, bijna dan;-) Maar ja. Ik kan dit aan. En ik mag onzeker zijn, bang en soms ook verkeerd kiezen. Dat kan gebeuren. Dat kan.

Precies, dat kan en dat mag. Dank voor deze zin.

19 uur geleden zei Reacher:

Urenlang op het zilver staan poetsen dus voorzichtig inschenken :angry:

@Jannigje :heart:

Ik heb handschoenen aangetrokken hoor, de thee was heerlijk. :heart: Je hebt wel een heftige avatar nu , zij springt je echt tegemoet. Een beetje als Fleurtje, maar dan op zijn Reachers natuurlijk. 

14 uur geleden zei niks:

Heb aan de fles wijn geroken, vies. Waarom ik eraan ging ruiken, geen idee eigenlijk.:huh: Nou ja, maakt ook niet uit.

Ik ruik regelmatig aan wijn, vraag daar dan om als ik met wijn-drinkenden ben. Je mag wel proeven. Nee hoor, ik wil alleen maar even ruiken. Ik vind dat nog steeds lekker en het is geen probleem voor me, gelukkig kom ik er niet door in verleiding. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op mijn eerste wintersport kwam er in een groep mensen steeds een fles rum 80% voorbij
ik heb ook wel 10 x alleen geroken, terwijl de rest steeds een slok nam. bedwelmend lekker.
Het heeft nog jaren geduurd daarna eer ik alcohol "lekker" vond/nodig had

bewerkt door lady jane
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 28-9-2020 om 13:40 zei Jannigje:

 

Ik ruik regelmatig aan wijn, vraag daar dan om als ik met wijn-drinkenden ben. Je mag wel proeven. Nee hoor, ik wil alleen maar even ruiken. Ik vind dat nog steeds lekker en het is geen probleem voor me, gelukkig kom ik er niet door in verleiding. 

Ik vind het ontzéttend stinken. Nog steeds en al jaren. Ik heb nu net een terugval achter de rug, maar vond de wijn zó ontzettend vies ( ik heb ook geen één lekkere, smaakvolle meer kunnen ontdekken), dat opnieuw stoppen eigenlijk heel gemakkelijk ging. Wel heb ik gek genoeg regelmatig een enorm verlangen naar een sigaret, maar ik rook al ruim een half jaar niet meer! Geen alcohol, geen nicotine, maar dat laatste vind ik lastiger.  

Ps. Iets anders dan wijn heb ik nooit gedronken. Dat vond ik sowieso al smerig. Dat scheelt weer. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...