Spring naar bijdragen

Vrijdag 18 september 2020


Maja

Aanbevolen berichten

14 uur geleden zei knakker:

 

Leuk @Lika, huizen zoeken. Ga je op een waddeneiland wonen? Wij hebben ook net zo'n zoektocht achter de rug. Ik merkte dat ik daarbij vooral gericht was op woonomgeving en veel minder op het huis zelf.

Het idee is iets groters te kopen in een zogenaamde mindere buurt ( die ik leuk en spannend vind) en een huisje op een Waddeneiland. Dus: eigenlijk js.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

.. wat ik vooraf zei : ze zullen het wel niet gezellig vinden (dat ik niet drink) .. oa @bumperjim @Maverick ... eerst proberen ze toch mij 3 keer mee te krijgen, ik ‘nee ik drink niet meer’ .. netjes aan ginger ale gegaan. En zij dronken daardoor ook veel minder! Misschien inderdaad die confrontatie met hun drinkgedrag .. Nu dronk mijn man dus ook veel minder, onze vrienden ook .. en het was serieus veel gezelliger! Ik merkte dat ik juist zonder drank veel meer praat (dat wist ik niet meer van mezelf) er wordt beter naar elkaar geluisterd zonder bizarre dronken discussies, heerlijk gegeten en ervan genoten. Ik had vanmorgen appeltaart gebakken en meegenomen. Soms wordt zoiets door het vele drinken vergeten maar nu gesmuld en daarna bleef de drank van de tafel. Wist niet wat me overkwam, zo niet verwacht. Was DUs heel positief en dat maakt het nog meer een goede beslissing. Ik heb de drank geen seconde gemist; de avonden zo zijn veel leuker. Nu bedje in en morgen zonder kater op en fietsen. Trusten allemaal! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@takeiteasy van harte!

@Pats wat goed om te lezen!

Ik ben moe. Veel gedaan. Even onzeker geworden van mijn eigen verhuisplannen. Vooral omdat ons huis nu ook fijn is. Maar te klein wordt. En ik vind het te druk worden hier. We gaan het zien. Heb óók veel zin in zo'n gezamenlijk avontuur. Want dat wordt het. Zó totaal anders dan nu. In alles.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leuk zeg @Lika die nieuwigheid, verhuizen, andere plek! Heerlijk al de voorpret! 
@knakker heel bijzonder hè hoe achterlijk je denkt dat je het nodig hebt .. tuurlijk toen de wijnglazen op tafel kwamen had ik 3 seconden nodig om sterk te blijven komopkomopkomop ...en dat het een veel fijnere avond zou worden wist ik toen nog niet.. verrijking (Mooi gezegd) door juist iets weg te laten.. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...