Spring naar bijdragen

Nieuw hier dus ik stel me even voor :)


Mathilda123

Aanbevolen berichten

Nou, hij lag in de kelder in een oud klapkratje. Gewoon niet eens echt verstopt dus vandaar dat ik er ook geen aandacht aan schonk. Gisteren toch even het papier opzij geschoven en ja hoor,.. Denk idd dat de kans veel groter was dat ik nuchter was gebleven als ik niet van de fles af wist. Maar goed, het is echt weg nu. Vandaag eind van de middag zwaar gehad, stond bijna op het punt om te vertrekken naar de slijterij. Maar heb mezelf snel in pyjama gehesen, gekookt en iets teveel gegeten en daarna tv afwisselend met boek. En nu toch trots op mezelf! Hopelijk morgen weer een beetje fit en een fijne wandeling maken en wat achterstallige zaken regelen waar ik niet aan toe ben gekomen. 

 

Hoe is het met jou?? 

Slaaplekker alvast! 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed gedaan  ' idd jezelf  afleiden  als het trek  moment  komt want het gaat  echt over  en voorbij  .. idd morgen  fit en lekker wandelen.

Hier gaat het  wel hoor  ' had afgelopen  dagen wel wat lastig met alcohol  duivel gedachten  ..  niet  zozeer dat ik wilde  drinken  maar door bepaalde  onzekerheden  begon  ik te plannen  dit met name  de antabuse  die ik gebruik  .  Begon  te  rekenen hoe lang dit  in mijn lichaam zal zitten   ... en als dit en als dat   nou dan is het voor niets allemaal    geweest enz enz ... gelukkig goed gesprek  gehad  met sponsor  en   heb die  spelende gedachten opzij gezet  en  dat is gelukt ..  en netjes de antabuse  genomen  had het haar beloofd   .   Zaterdag  neem ik hem  weer .

Wel moe prikkelbaar geweest ' maar ook weer over gegaan  .. wordt weer tijd voor een gesprekje  bij Brijder  over 6 dagen .. nu zo slapen  morgen  vroege dienst  start  om 7.00 .

bewerkt door Lieke7777
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...