Spring naar bijdragen

Maandag 14 september 2020


Yvonne

Aanbevolen berichten

4 minuten geleden zei niks:

Dat ik er alleen al aan denk is beschamend! 

Haha nee joh, dat denken denkt van alles, daar heb je volgens mij geen invloed op. Als je maar niet gaat doen wat je denkt is er niks aan de hand.

Ik denk dat je glorieus gaat slagen voor je examen en er is liefde in je leven dus al zou je zakken, dat valt daarbij in het niet. Succes!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. Vorige week ook een post geplaatst, maar op een verkeerd forum. Het Benzo forum. Maar nu zit ik wel goed. Vandaag een mooie zonnige maandag. Ook afgelopen weekend heb ik geen wijntjes gedronken. Het kroegbezoek heb ik maar even uitgesteld, dat zag ik niet zitten. Zaterdag had ik eters die natuurlijk wel dronken, dus de wijn, bier en Baily’s vloeiden rijkelijk, alleen niet voor mij. Ik vind het eerlijk gezegd ook wel een studie waard. De muziek moest harder van de rest, luider praten enz. Ik dacht oké.... Gisteren een wandeling gemaakt met mijn partner en honden en ik kwam thuis en dacht, een wijntje gaat er nu echt wel in. Maar mooi niet gedaan.
Vandaag dag 10 dus ik zit in de dubbele cijfers. Ik hoop dat het met jullie ook goed gegaan is en goed gaat. Een mooie maandag en hou vol! Ansje. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben ondanks mijn eigen wijze woorden gisteravond toch de mist ingegaan.
Kreeg zoveel lieve  telefoongesprekken maar daardoor ook aan een stuk huilen en huilen.

Ook een goed gesprek met mijn man gehad en besloten van woensdag tot vrijdag naar hampshire hotel in Valkenburg te gaan en daar donderdag de verjaardag van mijn man te vieren.  Na wikken en wegen besloten dat ik dus woensdag en donderdag iets kan drinken en daarna begin ik wel weer opnieuw.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Bor:

Mag ik vragen waarom, wat de reden is waarom je woensdag en donderdag gaat drinken en waarom dan niet bijvoorbeeld morgen?

Of vandaag, of vrijdag..

Omdat we dan lekker paar daagjes vakantie hebben dat is net wat anders of ik op een terrasje zit of thuis zomaar zit te drinken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei knakker:

Balen wel. Ik ben maar een dom boerke en geen psycholoog, maar ik kreeg een beetje de indruk dat je onbewust het drama rondom het hondje gebruikte om een excuus te hebben om te gaan drinken. Het verbaasde mij tenminste dat direct nadat je je dochter eindelijk weer gezien had, het uitsluitend nog over het verdriet om je hond ging. Nu snap ik dat wel degelijk, want ik ben gek op dieren, en weet hoe treurig het je kan maken als het gekwispel ineens voorbij is. Maar ik probeer aan te geven hoe krom het er soms aan toe gaat in het hoofd van een alcoholist die probeert te stoppen. Zoals eigenlijk ook met dat je nu weer even een paar dagen uitstel regelt om te kunnen drinken. Begrijp me goed, ik deed da ook altijd precies zo, maar zag daarna altijd van uitstel afstel komen.

Als ik de hond ervoor gebruikte was ik eergisteren al gaan drinken ipv gisteravond. Nou ik wil als het kan soms drinken maar alleen met gelegenheden zoals normale mensen het ook doen. We zullen zien of dat gaat lukken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...