Spring naar bijdragen

Zaterdag 13 juni


Momentum

Aanbevolen berichten

Goh een hele dagdraad bijna over mij wat een eer!

Zal wel even op de achtergrond een tijdje meelezen. Misschien gaat jullie leven dan iets leuker worden. Gun ik jullie echt. Jazeker bijt ik van mij af, heb ik wel moeten leren.

Met zijn allen/meerderen op 1 losgaan. Super sterk hoor, zegt eigenlijk al genoeg voor mij. Het is eng om je eigen mening te geven als je niet de groep mee krijgt. Heb ik iig geen last van.Ieder zijn ding als je je er maar goed bij voelt he.

Fijne avond :rose:

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja @takeiteasy een hondendrol die verkeerd wordt opgepakt  en mijn naam veelvuldig. Ach soms moet je iets :D

Ga naar de barbecue, lekker geslapen. Laat je niet gek maken, niemand hier btw. Lijk wel een heks/bitch, terwijl ik best lief ben. Maar goed. Lees voorlopig even mee. Niet mijn bedoeling om het feest der herkenning hier te verstoren. Heel stoer met een groepje als je hetzelf niet alleen kan, dat is duidelijk.

Fijne weekend, mijne zal goed lukken.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

9 minuten geleden zei Meadow:

Maar klopt, morgen zal ik balen als ik ga en trots als ik niet ga!

En je profiteert er een héle dag van. Heerlijk fris en energiek, trots op jezelf. Je krijgt van alles gedaan wat je van plan was. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je de komende uurtjes in te houden. Makkelijke ruil toch?

Tegelijkertijd snap ik de lastigheid heel goed hoor. Ik zeg dit soort dingen ook nog regelmatig tegen mezelf. Zo lang sta ik nog niet droog. Mijn keuze voor vandaag staat vast in ieder geval, ik focus me nu al op morgenochtend. Het is weer vroeg licht en we hebben een lange, mooie dag voor de boeg. Die ga ik fris en fruitig tegemoet. Ik hoop jij ook!

bewerkt door Sandro
Link naar opmerking
Deel via andere websites

47 minuten geleden zei takeiteasy:

Wat een commotie weer over een hondendrol. Het was meer voor cleo bedoeld, als advies. Was maar een voorbeeld. 

Heb zoiets dergelijks nooit meegemaakt met mijn hond. Doet ze anders nooit. Beest is gek op mensen en liet haar er enthousiast naartoe lopen, niet wetende, dat ze daar zou gaan schijten.

Ik ga eten. Tostie met soep.

 

Nou weet je waarom ik daar commotie over maak. Zo gaat het zo vaak met mensen die alles "van zich af laten glijden". Een paar maanden later staat er een bordje verboden voor honden. 
Ik weet niet hoe het in NL is maar hier als je met hond naar het strand gaat, nou dan moet je verdomd lang zoeken tot je ergens een plek vindt waar het mag. Gewoon omdat een klein percentage kozakken de drollen niet opruimt. "Stond geen bordje dat het niet mocht". Nee ammehoela.

Sorry voor de commotie maar dit is de commotie van een mede hondenbezitter die zich de klos voelt, niet de commotie van een hondenhater. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Reacher:

Ik heb het hierover. Dat schreef @Smaragd Aan @lady jane
 

Vandaar dat je ws ook bij je man bent gebleven zo lang en je kids hebt geschaad. Hou je bij je ditjes en datjes. Echt. Ben weg, anders ruim ik je op, je had niks met wie is wie, ben slachtoffer zoals ouders als jullie/jij, well done! :angry::lol:;)’ 

Lees het nu pas in alle glorie. Wat een vuile doodschop. Rode kaart. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Lika:

Opruimen van hondenstront...ik ken me eigenlijk niet meer voorstellen dat je dat niet doet. Vroeger deden we het niet. Heel raar vind ik dat nu. 

Vroeger deden we een hoop dingen niet. Of juist wel. De mensheid leert wel, langzaam. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er is iets geks gaande: bijna alle reacties hier zijn leuk, grappig, eerlijk, opbouwend, lief of gewoon oké. Verhoudingsgewijs zijn er maar heel weinig vervelende reacties maar wat houdt me het meest bezig??? Juist!

Waarom ga ik in mijn hoofd nooit bezig met die ene buitengewoon hartelijke reactie maar ga ik helemaal los op die andere nare opmerking?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Reacher:

Hoi @Kohtje. Ik stel het bruggetje naar het opruimen van hondenpoep niet op prijs.
 

Het bagetalisseert wat ik wil zeggen en dat is dat je iemand niet met de dood bedreigt. 
 

Ik begrijp dat je een woordgrapje maakte en op die wijze iets aan de kaak wilde stellen wat jou raakt maar voor mij is de timing niet goed. 

@Reacher, niet fijn dat ik je van streek breng. Ben je met de dood bedreigd? Daar had ik geen weet van. Excuses.Zal de quote weghalen. :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...