Spring naar bijdragen

Woensdag 10 juni


Momentum

Aanbevolen berichten

12 minuten geleden zei takeiteasy:

@Marika, het dierendraadje zal er heus nog wel zijn ergens. Goed zoeken!

Dat vitamine tekort, zou zo maar kunnen.

In de kliniek kreeg ik 2 maal een flinke boost B12 ingespoten en nu moet ik maar zien.

Ik slik wel iedere ochtend 2 vitamine B tabletten, maar daar kan zo'n boost nooit tegenop natuurlijk.

Voel me echt al weken niet helemaal lekker. 

Inmiddels alweer 6 weken op de wachtlijst bij b12 

B12 krijg je niet zomaar ingespoten in boost vorm . Dit heeft niets te maken met alcohol  .   Dit dien je te krijgen in een oplaad dosis en kan nooit zomaar 2 keer even gegeven worden .  Ws is het b1 geweest die krijg je bij een detox in een boost ingespoten..   je zal dan wel de juiste b1 Thiamide  moeten gaan gebruiken daarna.

bewerkt door Lieke7777
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Thiamine is B1

Ik heb trouwens wel met genoegen naar dat filmpje gekeken,
Jan geurtz kan het zo verwoorden als ik het voel. Ik had een verslaving
ik was het nooit. Ik noemde het mijn psychische deel vd verslaving.
Net zoals ik een depressie had, en niet depressief was.
Fijn om ook weer even de rest rond relaties te horen, heel leerzaam.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei Adri02:

Je vergist je @Jannigje, dat moet iemand anders geweest zijn. Ik heb momenteel namelijk best een prettig leven.

Dat zou heel goed kunnen hoor, Ik kon het niet meer vinden, maar het ging volgens mij niet over jouw eigen leven. Uit jouw berichten maak ik inderdaad op dat jij het wel goed hebt momenteel. Ik meende dat jij de term zwaar leven gebruikte in een of andere context. Lekker duidelijk hè?

Gelukkig gaat het niet over jou.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh @Bor, ik lees je post nu pas! Dát zou gaaf zijn. En waarom eigenlijk niet? Waarom er eigenlijk niet een keer vol voor gaan? Wie weet waar je uitkomt?

Ik ga gewoon blij slapen door jou!

Ik heb nog steeds na drie jaar niet roken en drinken en anders met mezelf (en mijn omgeving!) omgaan het gevoel dat ik aan het opbouwen ben.

Daar doe ik dingen voor (bewegen, afvallen, opleiding ), maar ik kan die dingen ook vrij gemakkelijk opbrengen. Nu. Wat maakt dat er resultaat is en dat je zin hebt in nóg een stapje. 

Het lijkt in elkaar te grijpen. Elkaar te versterken. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Lika:

@erik ondanks dat het niet fijn (understatement) is wat er gebeurde, klink je rustig en weloverwogen. Ik meen daaruit af te leiden dat het goed met je gaat. Is dat zo? Dat zou ik erg fijn vinden.

Take 

Ja merk zelf ook dat ik stabieler ben als vroeger. Vroeger zou de dramaqueen opgestaan hebben in deze en nu reageer ik rustiger. Gender is een ingewikkeld onderwerp. Ergens snap ik het als iemand mij met prof visagie en prof fotograaf een foto ziet van mijn vrouwelijke kanten dat iemand dat simplistisch formuleert als Erik gaat als vrouw door het leven.  Maar het gaat om mijn regie, ik lees hier normaal niet mee. Iemand stuurde mij een bericht, anders had ik het niet eens geweten. Mijn genderidentiteit is te kwetsbaar en het ligt heel nauw in hoe het verwoorden want nee ik ga nu niet als vrouw door het leven. Hoe wel daar kom ik op terug op mijn tijd en in mijn woorden. Ben vooral boos dat Smaragd het invult en de regie over mijn zijn denkt te kunnen overnemen. Wat ik over mezelf hier schrijf en in welke woorden is aan mij en niemand anders.

Maar ik dwaal af, hoe het met mij gaat. Thnx for asking. Ik zit tegen een longontsteking aan en hoorde vanmiddag dat ik COVID-19 neg ben. Net niet te ziek om te werken maar ben nu doodop. Afgelopen maanden viel het niet mee in verpleging. Iemand verpleegt die mij van 30 cm in gezicht hoeste die pos bleek en collega 7 weken ziek en nog steeds klachten. Een collega die vertoont al anderhalf jaar pest gedrag en wil mij weghebben. Zit in gesprek met vertrouwenspersoon en manager. Hij is bijna coordinator van het team en het niveau verschil is voor mij bijna onmogelijk om tegen op te boksen. Ik zit hier al weken mee, slaap slecht en ik zat in een adb whatsapp groep met ex leden van hier, die mij na een meningsverschil en onhandige communicatie mijnerzijds, niet meer willen. Ik ben niet geheel alcohol vrij maar bezat mij niet. Vooral dat pesten en hoe zwaar verpleging is met alle corona regels en boze mensen over de veiligheidsregels en daarnaast dat ik prive mij stil voel staan....was juist bezig met mij uiten en oefenen in genderexpressie. Ik voel mij rustiger als toen ik nog teveel dronk en mijn issues niet aanpakte. Sinds 2007 volgens mij werk ik aan mezelf. Voel mij krachtiger als ooit en heb vele shit uit mijn leven aangekeken en mee bezig geweest. Maar corona, pesten en het niet meer welkom zijn in mijn app groep breekt mij op. 

En tegelijkertijd reageren zoveel vrienden zo positief op mijn verhaal. Voel mij juist door mij uiten over mijn genderidentiteit krachtiger als ooit. Ooit zat ik op slot en wist mij geen raad met mezelf. Gender is daar een belangrijk issue in. Schreef er meer dan 5 jaar geleden al over. Door te laten zien wie ik ben accepteer ik wie ik ben. Ook al kost het aankomende gesprek met pestende collega wellicht mijn baan, ik weet wie ik ben en wat mijn doel is. 

 

Sorry voor het lange verhaal.

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Had het niet over jou @erik, heb ik je ook uitgelegd. Nu weet ik weer wie je bent idd. Niet dat je zo door het leven gaat. Moet je zelf weten. Heb je met iemand verward. En dan nog, dat iemand je gaat inlichten, zegt mij genoeg eigenlijk. Daarom ben ik ook zo boos. En ga ik dit forum even loslaten, het is niet helpend. Bep/klep clubje geworden voor intimi. Ja en dan gaat het voor mij het doel geheel voorbij.

Wens jou wel het beste!

Voor mij klaar hier nu even, hou niet van mensen die gaan bepalen hoe ik het MOET doen. Dat werkt niet.

@Kohtje jij begreep het, zo was het ook. @Bor laat je niet gek maken, we houden contact.

En met een aantal mensen achter de schermen die hier ook niets meer durven posten.

Dit forum helpt mij idd niet meer.

Doei.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er zijn dus whatsapp groepen met ex-leden van hier. En dan moeilijk doen dat ik contact heb met @Bor en paar anderen van hier. Dit vermoeden had ik dus al. Fijn de bevestiging Zo zie je maar, niemand maakt uit met wie IK contact heb. Log nu uit. Maakt me zo kwaad. Zoek het uit, opruiers. Dit is niet helpend, alleen als je er dus bij hoort. Dat gaat bij mij nooit lukken, ben een alcoholist maar geen meeloper. Zal ik ook nooit worden.

En @erik wist het echt niet. Jouw naam werd al eerder in de draad genoemd door iemand anders, nu snap ik het pas. Is genoeg voor mij dit forum even, teveel prikkels. Ga je goed. 

:moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Smaragd wordt vooral niet boos en ga niet weg om een issue. Jij bent hier voor jezelf en voor niemand anders. Wens jou ook het beste. Ik weet uit je reacties dat je gay bent. Mag ik van daar uit een vergelijk trekken. Uit de kast komen met wie je diep van binnen bent is heel privé. Niet iets wat aan een ander is om over te praten en zeker niet als je weet dat ik hier niet meer lees. Dat is aan mij, mijn regie mijn leven en mijn moment hoe en in welke woorden ik mij uit. Je kan boos zijn op dat iemand mij een bericht stuurt maar jij was degene die achter mijn rug op een plek waar ik nooit ben over mij praat terwijl ik hier sinds 2007 wel lid ben en velen Erik kennen. Dat is NOT DONE! 

Maar nogmaals jij zit hier niet om mij maar voor je eigen doelen. Ik ben verder niet boos. Blijf gewoon en leer dat je niet over mensen maar met mensen kan praten. Ik stel mij daar open voor. Maar hopelijk begrijp je wel dat ik wel moet reageren. Mijn verhaal is mijn verhaal. Aan mij hoe en in welke woorden ik iets schrijf over mijn genderidentiteit. Niet achter mijn rug please maar direct tegen mij. 

Ik doe niet moeilijk over jou contact met Bor. Whatever floats your boat. Als jou dat helpt, wees blij met dat contact. 

 

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik geloof je dat je het niet wist allemaal. En please zoek er niks achter. Er zijn geen geheime groepen oid. Er was iemand die mij erop was over dat iemand iets stuurde over Erik gaat als vrouw door het leven. Dat was NIET aan jou om voor mij in te vullen of openbaar te maken. Jou bewoordingen zijn NIET mijn genderidentiteit. Maar het is goed zo. Ik geloof je goede intenties. En nu....go for it. Voor jezelf en niemand anders. Deel je eigen en niet mijn verhaal. Blijf....

En jij bent instaat geweest nuchter te blijven en ik niet. Credits aan jou wat dat betreft. Blijf...

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...