Spring naar bijdragen

Donderdag 7 mei 2020


Rapid

Aanbevolen berichten

Hoi verschrikkelijke avond gehad,

Wij dachten wel even samen alle schilderijen en echt persoonlijke spullen van hem samen naar de berging te kunnen brengen :rolleyes: Ging heel leuk en gemoedelijk in het begin dan.

Eerste 5 keer lopen, moet met beleid en een steekkar. Dat ging nog goed. De 5 keer daarna niet meer. Zo lopen irriteren aan elkaar. Hij loopt met zijn grote poten tegen die kar aan. Alles flikkerde eraf. Krijg ik de schuld. Hij loopt ertegen aan, niet ik. Had hij die kar maar moeten lopen duwen. Kon die kar wel in zijn smoel gooien, had ik het maar gedaan. Nu even bijkomen, hij is weg. Trek in bier en had ik de hele dag niet. Komt echt door dit gedoe. Volgende keer moet er iemand bij zijn. Dit kan echt niet. Nu weet ik weer waarom ik heb besloten, wat ik heb besloten! Hij ziet er trouwens slecht uit, ik niet. Zijn eigen dikke vette schuld. Zo dat is eruit. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik lees het liefst papier. Maar ik lees (te) weinig. Concentratieproblemen sinds burnout. Wordt wel beter hoor...

Rotdag vandaag en gisteren eigenlijk ook. Tenminste, ik voelde me rot. Dat is wat anders. Een bang opgejaagd dier. Brrrr....niet fijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

dag allemaal!
Droge afmelding; vergeten mij op dagpact te zetten ivm verslapen vanochtend. Morgen weer een heerlijk zonnige dag in het verschiet. Wat een rijkdom! Een lange wandeling met inachtneming 1,5 m afstand wacht op mij. Denk dat ik naar de klok op de Waalsdorpervlakte ga lopen. 

Slaap ze!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je HOEFT toch ook niet het maximale aantal uit te nodigen? Je kan toch vanuit jezelf matigen of gewoon de verjaardag skippen deze keer? Hou het een beetje gematigd zegt Rutte letterlijk en zo is het ook, je kan niet overal regeltjes voor maken en die dan controleren.

Alles wat bijdraagt aan het enigszins binnen de perken houden van de tweede golf helpt, niewaar?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zou het zo ook niet doen Cleo. Dat snoetje gaat ook glimmen als jij uitlegt dat het dit jaar anders gevierd gaat worden.
Anders, maar niet minder liefdevol. Minder uitbundig, maar meer met zorg, liefde en verantwoording.
Ik zie zulke leuke dingen langskomen soms, hoe creatief iets wordt gevierd. Het gaat het kind om de liefde en aandacht, en natuurlijk
ook om het middelpunt zijn, de feestelijke stemming en kadootjes. Zorg daarvoor op een manier dat jij rust in je hart vindt.
Jij bent niet schuldig aan de omstandigheden. Jij mag wel er het beste van maken. Hij houdt er niet minder van je om.:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maar @Cleo66, gaat het je nou om wat er tot op het uiterste nog precies mag of om de veiligheid/gezondheid van jezelf en iedereen om je heen?
Je weet niet wat al die andere mensen in zo'n groep van 10 de hele dag, hele week hebben uitgespookt en waar ze geweest zijn....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, dat is een groot probleem. Maar toch maar bespreekbaar proberen te maken lijkt me goed. Toch jouw mening/overtuiging blijven ventileren.
Ik denk dat dat op sommige momenten nog de enige manier is om andere mensen alsnog een beetje bij het "coronabewust zijn" te houden.
Ik zie het overal om me heen ook allemaal heel snel heel erg verwateren. Maar mij maken ze 'de pis niet lauw'.. ik blijf op afstand, zelfs soms op
een overdreven manier. Dan maar scheve gezichten, maar áls het mis zou gaan kan ik het niet meer terugdraaien. Dat probeer ik me maar voor
ogen en in het achterhoofd te houden...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo!

wat kan er “mis” gaan @Kohtje? Het hele social distancing was zodat de ic’s etc niet overbelast raakten. Er is nu iets van controle/afname. Ja, het kan straks zeker een klap geven met de nieuwe maatregelen. Maar het krijgen, links of rechtsom, daar ontkom je niet aan. Ik blijf de komende week thuis. Dit omdat mijn weerstand laag is ivm mijn longontsteking. Mijn broers en zussen gaan morgen wel gewoon op moederdag. Zonder knuffels, op afstand. Als ik @Cleo66 was, had ik het door laten gaan. Gewoon met de 10 personen, op de juiste afstand. Wel jammer dat de weersvoorspelling voor morgen slecht is. Binnenshuis lijkt me dit lastig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...