Spring naar bijdragen

Woensdag 6 mei 2020


Rapid

Aanbevolen berichten

1 uur geleden zei lady jane:

aan de waslijn uithangen omdat het virus binnen 3 dagen dood gaat. Zonder te wassen. wegwerpmaskers dus, die was je niet.
Maar Vol heeft al verteld dat de samenstelling misschien dusdanig verandert dat ze misschien ook niet meer veilig zijn,
dus deze "discussie" is al achterhaald BJ (maar ja ik heb ook graag het laatste woord^_^, soms dan toch)

Ik vraag me af of een virus een 30-tal seconden in de magnetron overleeft.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi. mondkapjes kunnen maar 1 keer gebruikt worden, snap wel dat vanwege de schaarste dat niet altijd kan :rolleyes:. Ga ze vooral wassen op 60 graden;) Misschien werkt dat buiten de zorg zo, maar in de zorg na gebruik, meteen in een rode zak en het moet weg. Op de kamer in de zak doen! Sommigen werken de hele dag met hetzelfde mondkapje, dan juist besmet je anderen en denk je jezelf te beschermen. Zijn protocollen voor. Als er niks is, moet je ws wel? Dan zie ik het nut niet zo in.

Succes @Jopie en @Myle

@takeiteasy hou vol :lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Yana:

als ze een corona-virus onder ideale omstandigheden maximaal een paar dagen in leven kunnen houden

"Als" inderdaad.

In dat Diamond Princess cruiseschip werden zelfs tot 17 dagen na het verlaten van de laatste persoon van het cruiseschip nog deeltjes gevonden.

Er is gewoon zoveel onduidelijk, dat we inderdaad het beste ons gezond verstand kunnen gebruiken (naast het volgen van de verplichte regels uiteraard). Dat houdt wel in dat iedereen dat weer op zijn/haar eigen manier zal doen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei lady jane:

niemand haast schrijft over de kleding die je draagt.

Ja! Dat vergeet ik nog al eens. Je zou vaker van jas moeten wisselen. Opletten dat je met je handen zo min mogelijk de buitenkant van je kleren raakt. Vaker wassen, op 60 graden. 

Het mondmasker als je in het onderwijs werkt heeft er mee te maken dat je geen gezichtsbedekking mag dragen. Dat is net met veel moeite een wet geworden. Denk dat ze bang zijn dat als mondkapjes mogen, de gesluierden ook weer terug komen.

@nancy Bij Wehkamp zijn niet zulke lange wachttijden. Kun je ook spullen van C&A kopen als je dat zou willen.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Cleo66:

Moet jij weg daar @Smaragd

Nee het appartement staat op mijn naam(koop). Hoef niet weg, maar dacht al langer om richting Groningen Drenthe te gaan, weg uit die drukke Randstad. Vandaar. Altijd al mijn wens geweest, van hem ook maar maakte niets waar. Ik kan overal aan het werk, voor mij is het ook gemakkelijker wat dat betreft. Mijn halve familie woont in de omgeving waar ik nu woon en de andere helft in de omgeving waar ik een beetje naar zoek. Maar ga het zeker niet te gehaast doen. Rust zal je redden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn familie woont ook voor de helft in Groningen en Drenthe. Ik zou daar ook graag heen gaan, ik kan ook overal werk vinden, maar mijn man niet! Man en kinderen plus schoonkinderen zijn allemaal verbonden aan Schiphol. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei takeiteasy:

Valt enorm tegen wat gesprekken betreft.kan net zo goed naar huis. Niemand besteed aandacht aan mij. Geen verplegend personeel niks. Ben veel op mn kamer. Voel me heel rot.

Ow NEE, je blijft daar wel. Als je weg gaat, echt dan doe ik je wat aan(bij wijze van spreken) Je moet er even doorheen! Of zeg ik nou weer wat verkeerds?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oei Takeiteasy, dat klinkt niet fijn! Maar je zit er wél met een plan, toch? Thuis ging het toch ook niet meer? Even doorzetten nu, na de crisisopvang komt toch gewone opname? Het lijkt me dat je daar toch écht wel gesprekken krijgt..

Maar wat rot voor nu, zeg!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...