Spring naar bijdragen

Dinsdag 5 mei 2020


Aanbevolen berichten

6 uur geleden zei Yvonne:

@Jannigje, je bent over meis. 
En er staan tig dozen te wachten om uitgepakt te worden. 
Ik doe dat altijd zo snel mogelijk, geef de spullen een voorlopig logisch plekje. 
De dozen kunnen maar weg zijn. 
Voor nu even een blommetje waar je vast wel een plekje voor kunt vinden... 
Feestelijk RRDT-tje - Country Life Enschede

Ja, dozen genoeg. Vandaag houd ik me in, doe ik vooral de tuin. Ik ben echt blij met alle planten die ik van het balkon heb meegenomen. Zij voelen vertrouwd.

 

Dank @Marietjestopt en @rapilos .

4 uur geleden zei Jopie:

Goedemorgen. 

In de zon met koffie. Wandelafspraak vandaag. 

En @Jannigje is over! Dwars door de branding heen :heart:

Ja dat kun je wel zeggen. Ik moet opeens denken aan een vakantie op Ile d’Oleron, le cote sauvage, daar ben ik bijna in de branding verdronken, ik werd steeds omvergeslagen door de golven en wist niet meer wat boven of onder was. Maar ik kwam eruit. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Crisis(opname) duurt meestal een week. Dus daar zit ze ws nog steeds. En daar is heel weinig te doen, afgezien van de maaltijden en medicatie momenten. En een dagopening en afsluiting meestal. Vond zelf wel altijd de contacten/gemeenschappelijke fijn met de andere mensen die er ook zaten. Maar ik snap heel goed, dat dat ws niet voor iedereen zo zal gelden. Kan er met mijn verstand niet bij dat ze daar geen paroxetine hebben, mits het niet op voorschrift was. Heel gevaarlijk als ze dat in 1 keer stoppen omdat ze het niet hebben, kun je heel labiel van worden en dat ben je al, als je daar zit. Ga me er niet kwaad om maken, heeft geen zin. Ze krijgt natuurlijk wel in een hoge dosis benzo's,, tegen de afkick van alcohol, dat ook snel weer wordt afgebouwd op geleide van extreme onrust en hoge bloeddruk/hartslag.

Ga in de zon zitten.

 

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 uur geleden zei Lika:

Doe net mijn ogen pas open... goedemorgen. Ik zou het fijn vinden ook zo'n vroege vogel te worden, maar dat lukt even niet meer...

Ik was ooit ook een vroege vogel, maar dat was voor de depressies, nu ben ik meer een nachtuil geworden.

@takeiteasy, ik wenste sterkte, als ik het goed begrijp ben je nu opgenomen?

In wens jullie en mijzelf ook een goede dag, in vrijheid, dat is niet vanzelfsprekend, ik ben er dankbaar voor.

Waar is @fleurtje eigenlijk?

bewerkt door Jannigje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zit in mijn tuin!!!
Met een zoemende bij naast me, de wind die door de eikenboom ruist, met tranen in mijn ogen.

En meneer en mevrouw ekster kwamen zowaar een kijkje nemen. Nu weet ik niet of het de jouwe zijn @Reacher of dat de mijne mijn verhuisbericht hebben gekregen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nee haar hond zit gewoon een week te wachten in haar huis, tot ze terug komt. Of misschien wel 3/6 maanden als ze daarna nog naar de kliniek gaat. Zijn dit nu echt serieuze vragen @Sowhat?? Spijt me. Kan ze niet plaatsen. Natuurlijk is dat geregeld, wat denk jij wel niet? Ze laten die hond niet zomaar alleen in haar huis zitten. Maar goed zal wel weer aan mij liggen. Bijna respectloos. Het is haar eerste opname en natuurlijk is dat heel eng. Je zit niet alleen tussen alcoholverslaafden, ook tussen drugsverslaafden, allerlei verslavingen, ook aan de pammen en die krijgt ze tegen de afkick. Raakt mij dit.En heeft impact op iemand. Door dit soort opmerkingen, kun je iemand triggeren om voortijdig de crisis te verlaten. En dat lijkt mij niet de bedoeling. Het is ws geen gedwongen opname. Kan wel, 1 keer zelf gehad en natuurlijk zorgen ze ervoor dat thuis dan alles geregeld is. Daar wordt voor geregeld. Weet niet waarom het mij raakt. Maar ik vind het enorm sterk van @takeiteasy. Denk daarom. Nu laat ik het los. Kan er slecht tegen als men zich afvraagt of er wel voor haar hond gezorgd wordt. Jee.

Fijne avond en sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb buiten dit forum contact met haar en weet dat het goed geregeld is. Daar gaat het om. En natuurlijk heeft ze het heel lastig. Zij zou niet zomaar haar hond in de steek laten. Ze moet nu eerst voor haar zelf laten zorgen, dan kun je er weer voor anderen zijn. 

Dat had ik beter kunnen tikken maar reageerde vanuit emotie. Ja ik ben geen standaard mens/de meute dat alles overdenkt. Ben mezelf.

En dan zie ik weer iemand reageren Sylvester(nooit iets gepost) met een smiley. Ach ja. Het zal.

Ga koken en ja ik snap de strijd van @takeiteasy, zeer moeilijk. Dacht ook dat het forum daar om ging. Zeker geen popcorn. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo forumvriendjes!

Ik ben even uit beeld geweest, was erg ziek. Had een zware longontsteking en belande in het ziekenhuis. De hulp duurde even ivm de crisis en omdat ik geen corona had. Hierdoor is het wel allemaal zwaarder geworden, maar goed, ik heb weer beeld.

Wat fijn dat je over bent @Jannigje, ik zie je in mijn hoofd zitten in je tuin. Een mens heeft echt een tuin nodig. 
Zet hem op @takeiteasy, super dat je terecht kon nu! Las nl van anderen dat opnames uitgesteld waren. Grijp deze kans en ga ervoor. Laat het maar even saai of zo lijken, geeft niks. Huil maar en blijf huilen. 

Ik vind het trouwens ook raar om te vragen naar de hond. Waar ze zich zorgen over maakte en nu niks meer mee kan. Wat smaragd zegt. 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jee @Penny heftig voor je, gelukkig dat je weer uit het ziekenhuis bent inmiddels. @takeiteasy vind het zo gek dat je geen paroxetine krijgt. Ik slik dat zelf ook en mij is steeds uitdrukkelijk gezegd om niet zomaar te stoppen of zelf af te bouwen. Maak me wel een beetje zorgen om je daarover, misschien kan je het nog even navragen? Heel veel sterkte en dapper dat je deze stap hebt genomen.:rose:

bewerkt door Rosee
Link naar opmerking
Deel via andere websites

18 minuten geleden zei Penny:


Ik vind het trouwens ook raar om te vragen naar de hond. Waar ze zich zorgen over maakte en nu niks meer mee kan. Wat smaragd zegt. 
 

Welnee, doodnormale vraag als je met dieren begaan bent. En verder heeft Sowhat toch heel goed uitgelegd hoe ze het bedoelde? En dat ze zich ook zorgen maakt om Takeiteasy? Niet op alle slakken zout leggen. Zelfs Smaragd heeft nog een verdere uitleg gegeven. Klaar. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 minuten geleden zei nancy:

Klaar

Genoeg aandacht gehad idd (dat bedoel ik niet voor Takeiteasy natuurlijk, die heeft de aandacht nodig)

Wat gaan we eten? Ik heb geen idee nog eigenlijk. Nog geen trek ook.

bewerkt door Sandro
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...