Spring naar bijdragen

zondag 3 mei 2020


Yana

Aanbevolen berichten

ow, geluk, ik was al bang, tref ik na jaren gelukkig nog dezelfde personen en zijn er rare dingen, maar het was jopie maar

wat ik eigenlijk wil zeggen dat ik blij ben vele namen uit het verleden tegen te komen, want dat betekend dat jullie er nog zijn, ga zo door, help elkaar enz.

bewerkt door herman0167
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nog lekker een stuk door het bos gewandeld net. Een droge afmelding weer. En morgen, begin ik eindelijk weer met werken! Zal goed zijn voor me. Ik zal ook wel iets minder op het forum zijn dan, maar echt weg gaan zal ik niet. 
 

Fijne avond nog, en Jopie :rose: deze is voor jou 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei Cleo66:

Goedemorgen ,  gaat niet goed . Vorige week 2 vrienden op bezoek , gister waren ze met 4 , 3 personen en 1 kind . Ze zeiden dat iedereen het toch moest krijgen en ik niet zo rigide hoefde te zijn. Ik zat niet in een risico groep en had het notabene al gehad.  Ik weet dan niet meer wat ik moet doen of geloven . Wat gaat er straks weer veranderen.  Om kan hier zo slecht tegen.  En om me heen word flink gedronken en gerookt en ik kan nergens naar toe vluchten met mijn vol hoofd . Iedereen doet maar wat . Hoelang gaat dit nog duren .

Nu lees ik ook,  illegaal feest met DJ in Arnhem . Mensen werden weggestuurd met waarschuwing . Kan me daar zo boos over maken .  Maar waarom word ik boos denk ik dan ?! 

Zit in een neerwaartse spiraal op het moment.  

@Cleo66 ik kan me voorstellen hoe ingewikkeld en vervelend dit voor je is. Ik vind het rot voor je. :heart:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vervelend @Jopie dat het even allemaal niet loopt zoals je hoopt .. je kunt ook niet naar de toekomst kijken en zeker niet voorspellen .. leefvandaag en als vandaag even rot was dan is er morgen als je wakker wordt met de vele vogels die de dag aankondigen weer een nieuwe kans die dag te pakken en tot de jouwe te maken 

slaap lekker all... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Jopie, het is me duidelijk, je bent nu even hélemaal op. Téveel jaren moeten strijden..Nee, dat is het volgens mij ook niet helemaal, meer je plek niet kunnen vinden in deze wereld. Niet nu, niet zo...de woorden ontbreken mij, maar zoiets.. zoekende..

 Ik wens je een veilig coconnetje toe, net als ik nu voor mezelf gecreëerd heb, lekker schuilen alleen met jezelf. En dan later eventueel weer tevoorschijn komen. Ik wens je zielerust toe, vrede en rust in je hart :heart::heart::lips::heart:. Voor nu lekker slapen :moon:. Ga ik ook doen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Jopie:

Ik geloof dat ik tot de netto conclusie gekomen ben dat ik wel vertrouwen heb in de toekomst (zie filmpje) maar domweg de kracht en energie niet meer heb om daar tekomen, de tussenliggende periode te overbruggen. Ik zou er graag bij zijn, een rol spelen, maar ik kan t niet meer. 

Er is te veel wat ik niet wil, waar ik niet achter sta, waar ik geen onderdeel van wil zijn en de flexibiliteit niet meer heb er tijdelijk mee te dealen. 

Als een autoimuunziekte walg ik van mijn eigen overlevingsmechanismen. 

En nee, dat is niet van vandaag. En ja, het plan was anders. 

En kennelijk vind ik dat lastiger dan ik dacht. 

Kom nou ff uit je hoofd joop. Laat de toekomst ff de toekomst. Laat de anderen ff de anderen. Je moet er niets steeds wat mee. Laat ff de boel de boel. Wat vindt de nachtegaal er allemaal van. Ik zal je zeggen wat de nachtegaal ervan vindt. Piep. 
(Ik kan t niet zo mooi zeggen)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...