Spring naar bijdragen

Woensdag 29 april 2020


nancy

Aanbevolen berichten

@Lieke7777 ik duim ook mee voor jou!

Ik liep in een heerlijk rustige appie met kar vol en ook op zoek naar alternatief voor wijn.. gingerbeer zag ik hier vaak staan op forum maar kon het niet vinden. Heb maar een 0.0 rosébiertje dan. Ik merk dat ik nog heel graag iets van lekker drankje wil einde dag. Dat dat dan geen alcohol is vind ik niet erg, verbaast me wel maar heel blij mee! Ben wel snaaierig ... veel noten gehaald. 
Dat iedereen ineens een kast nodig heeft en naar de Ikea gaat verbaast me ook .. bizar rijen dik daar! Mensen laten de teugels weer vieren ... niet zo fijn 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik verveel me, dus ga maar achteraan in de rij bij Ikea staan. :wacko: 

Deze week vrij. Genoeg te doen. 

Heb me opgegeven voor een digitale vogelcursus, een online cursus ehbo, al begonnen aan een cursus ACT (acceptance commitment therapy) en vanmorgen gestart met de cursus 30 dagen zonder alcohol (the alcohol experiment van Annie Grace) omdat het de laatste weken erg moeizaam gaat. Daarnaast doe ik mee met een foto challenge (elke dag een opdracht om buiten iets te fotograferen). En aan de wandel dus.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat een leuke dingen doe je @Lonster. Ik verveel me ook niet. Moet sowieso werken (thuis) wandel iedere dag een uur met leenhond en natuurlijk voor de kinderen zorgen en het huishouden.;) Zie regelmatig vriendinnen op afstand, lees graag, kijk films en werk in de tuin. Wel vind ik het leven nu soms erg eentonig, dat is iets anders dan vervelen misschien. Maar voelt wel ongeveer zo. Alles is heel voorspelbaar en weinig ruimte voor spontane dingen. Mis het fysieke contact met mn vriend:blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh @Rosee dat lijkt me ook heel pittig, dat contact met je vriend missen ... je vermaakt je gelukkig wel prima maar dat eentonige herken ik.

Denk elke dag; ik ga nu wat nieuws oppakken, vervolgens verveel ik me weer en weet niet wat. Ik teken wel graag en kook veel. Mis dat wijntje er nog wel bij maar gaat iedere dag beter, zeker als ik hier de verhalen lees. 
de herkenning van drink gedrag .. dat helpt me enorm.
Nou ik ga een lekker 0.0 roseachtigdrankje drinken en ook wat nootjes erbij! 

En het zonnetje breekt door! Zit in hoekje van mijn tuin uit de wind .. dat drankje hmmmm maar kan net zo goed cassis zijn, dat is goedkoper ook haha! 

bewerkt door Pats
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Pats en behalve goedkoper scheelt het ook een hoop gezeul met die flessen wijn:) Ik probeer nu zo min mogelijk boodschappen te doen (minder dan 1 x per 3 dagen lukt helaas niet) maar als ik nu nog zou drinken zou ik vaker moeten vanwege de wijn. Neemt toch best wat ruimte in, in de boodschappentassen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Rosee:

Wel vind ik het leven nu soms erg eentonig, dat is iets anders dan vervelen misschien. Maar voelt wel ongeveer zo. Alles is heel voorspelbaar en weinig ruimte voor spontane dingen.

Het is vreselijk eentonig. Ben vaak helemaal kwijt welke dag vd week het is. En vervelen doe ik me ook, zodra ik niet hoef te werken. Werken voelt een beetje als mijn redding. En andere klusjes, zoals werken in de tuin.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Drukke dag hier met werk en thuis met de kids. Die hebben vakantie, vervelen zich dus moet er gebakken worden. Brownies en appeltaart. 

Alles wel bijgelezen. Hier het gevoel dat elke dag op elkaar lijkt. Maar ook een stuk minder gehaast. Meer rust.

Ik ga zo lekker slapen. En dagpact is hier weer geslaagd :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...