Spring naar bijdragen

Zondag 26 april 2020


Yvonne

Aanbevolen berichten

Ik ben inmiddels zo ver: waarschijnlijk gaan we richting groepsimmuniteit. Ik zie ons niet dat virus indammen zoals het wel gelukt is met de vogelgriep en met ebola. Het is een pandemie. 

De vraag is nu, ga ik deel uitmaken van die 70% die het virus gaan krijgen (en potentieel overlijden of zo ziek als een hond worden) of van de 30% die het niet krijgt. Dus iedereen die mekaar in de nek hijgt in de rij of bijkans bij mekaar op schoot zit op het strand (beelden van Florida op het journaal) of anderszins de regels aan hun laars lappen, daar ga ik me niet meer over opwinden. Ik kom er niet eens in de buurt. Als jullie bij de 70% willen horen, ga je goddelijke gang maar. Ik probeer clean te blijven omwille van mezelf en mijn dierbaren.

Verander de wereld begin bij jezelf. 

En ik had mn moeder willen bellen vandaag, weer niet aan gedacht :( 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet het gewoon niet. En daartoe moet ik me verhouden, onzekerheid. Deskundigen weten het niet goed en ik wiebel in gevoel. Ik doe geen domme dingen. Volgens mij dan. Maar soms gaat het onbedoeld fout. Te vaak naar de winkel, omdat ik dingen vergeet. Dus wel een beetje dom. In de supermarkt wel prachtige danspassen ontwikkeld om mensen te ontwijken. 

Vandaag was voor mij een goede dag. Ik denk dat deze nieuwe werkelijkheid van onzekerheid en nieuwe virussen blijft. Nu eens meer,dan weer minder. Nu eens dit, dan weer dat.

ergens diep in mij, bereid ik me voor op een ander soort leven. Niet minder, maar anders. Minder vanzelfsprekendheden. Ik vind dat niet erg. Wel ook nog niet helemaal te geloven, maar ik denk echt dat het zo gaat worden. Dat is geen doemdenken.

Maar nu ben ik hier. In mijn bedje. En kookte ik en bakte ik. Ik swifferde en liet de hond uit. En mijn moeder belde mij. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...