Spring naar bijdragen

Zondag 26 april 2020


Yvonne

Aanbevolen berichten

Ik begrijp je wel @takeiteasy    heb niet al je stukjes gevolgd mbt hoe of wat dat stel ik niet ter discussie.

Als je om je heen kijkt en  dat vond ik vorige week al dat ik even naar de Hornbach wilde gaan en ik de hoeveelheid mensen zie staan die naar binnen willen en wachten  om naar binnen te mogen denk ik ga je nu echt omdat het moet of is het een gewoon ik wil even de deur uit ?

Vanmiddag ook in de shoppingmall naast het overdekte waar wat megastores zijn  , zie ik mensen lopen  man vrouw met kinderen ,  jonge adolescenten die met elkaar door lopen te slenteren  ,  mensen die met kinderwagens gezellig babbelend lopen zoals ik al eerder zei rokende mensen die lopen en of op het bankje lekker in het zonnetje te kijken zitten.

Zelfs ouderen in schootmobiels die daar in het zonnetje zitten te shinen...

Lees dat een gezin met kinderen en ook vrienden groepen gezellig zich lopen te schaarsen op een camping.

Vraag ik mij af , wie de boodschap niet begrijpt ?  Ik zelf kom al weken en of even bij de appie , een bouwmarkt hier plaatselijke die niet druk is en ik ga naar mijn werk ..  Ik werk met dementerende ouderen .

Als ik hoor dat anderen gewoon gezellig kleinkinderen wel ziet en of bezoek gaat ,  en dan anderen die  al weken hun kleinkinderen niet zien.

Vraag ik mij  dat allemaal serieus af ...  Ik ben zelf niet de beste , niet volgens altijd regels maar   door die fucking regels mag ik mijn kinderen dus ook al bijna 7  weken niet zien !!!!!!

Misschien uiterste foute vergelijking , maar  ik kan de noodzaak niet zien  nu van gezelligheid boodschappen doen ..... in een shoppingcenter ,    als je wat nodig hebt beperk het ga dan alleen en koop wat je nodig hebt...

niets meer niets minder doe wat gevraagd wordt. 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Waarom mag jij je kinderen niet zien Lieke? Ik ben hier creatief in geworden. Spreek met ze een voor een af bij mij thuis. En dan via de tuin naar binnen, die is wel 30 meter diep. Dus wij gaan ver genoeg uit elkaar zitten. Ja een kus of knuffel kan niet maar ik kan wel even live met ze kletsen. Ik ga ook naar mijn ouders. Moet wel zeggen dat zij gezond zijn en geen onderliggend lijden hebben. Uiteraard ga ik wel alleen en hou ook daar weer 1,5 meter afstand. Ben creatief. Spreek anders met eentje buiten af. Gaan jullie samen een blokje wandelen op 1,5 meter afstand. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vanaf 13 mei moet ik weer werken met kinderen. Ik heb besloten om de Zweedse lijn te gaan volgen: ik ga vanaf dan gewoon weer leven. Als ik dan toch risico moet gaan lopen, omdat mensen hun eigen kroost niet langer willen/ kunnen opvangen, dan is het voor mij basta en ga niet langer in een spagaat liggen: ik ga dus Zweeds. Beslissing genomen. 

Nog even genieten van mijn coconnetje dus. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei takeiteasy:

Waarom denk je dat dan Nancy. Waar lees je dat uit?

Omdat je stemmingen continu wisselen, lieverd. Ik maak me altijd een beetje zorgen om je, bedoel het echt niet rot. Het is ook beslist geen aanklacht, hoor, meer dat ik je mijn zorgen om je wil delen. :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lees veel angst en tegenstrijdigheid hier. Sandro tikte het goed, hoe weten ze het zo dat Rivm en waarom dan onderzoeken? Hele goede vraag. Natuurlijk gaat dit altijd blijven en van dier op mens ook. Het muteert, dat is het enge eraan. Maar om voor altijd zo te blijven leven. NEE. Kan ook niet. Dit is niets nieuws. Heeft de (rijke steeds meer willende) mens zelf gedaan, hoe hard ook. In Afrika is dit aan de orde van de dag, mijn inziens kijkt niemand daar meer naar om. Nu wij aan de beurt ja, logisch.

Ga er niet nog verder op in, men weet wel hoe ik erover denk. 

@takeiteasy heb gisteren van iets genoten van jou, trok mij er echt doorheen en wat deed je dat goed!!! Blij dat ik jou meer ken, dan alleen van hier. Een echt mens ben je, hou ervan. Je doet je niet mooier voor dan je bent.

Fijne avond allemaal en sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken :rose:

Voor mij een zware dag maar goede stappen weer gezet. Soms kun je niet iedereen pleasen, kan nooit. Zelfs niet na 30 jaar, ook dat.

@Myle alles okay??

Tot morgen, ben kapot.

 

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@nancy omdat je heel logisch verdriet en pijn hebt omdat je vader recent is gestorven eraan. Toch logisch dat het jou zo raakt. Snap dat wel, zou woedend zijn. Iemand verliezen is al erg aan de dood maar nu in deze tijd, niet te bevatten. Ga eten tot morgen en dan weer door. We moeten wel!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

36 minuten geleden zei nancy:

Ik geloof dat ik boos ben, als ik zo mijn berichtjes terug lees....ik ga eens even uitzoeken precies waarom. 

Latersssss......

Ik snap het wel denk ik. Je vader is overleden aan dit verschrikkelijke virus. Je hebt niet fatsoenlijk afscheid van hem kunnen nemen, waardoor het afscheid niet af is. Daarbovenop blijf je er continu aan herinnerd worden, door wat het virus voor jou op het werk betekent, en je kunt geen tv aanzetten of nieuwssite openen of het gaat alleen maar daarover. Heel veel sterkte :rose:

bewerkt door Sandro
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag allemaal.

Ik heb een slechte dag, de stress eist zijn tol. Van alles ben ik kwijt, heb ik al ingepakt of ergens op een “logische plaats” neergelegd die daarna volstrekt niet meer logisch lijkt.

Mijn paspoort is bijvoorbeeld zoek. Bah. 
En ik zie niet meer hoe ik alles ingepakt moet krijgen en alles regelen. Ik,sta met dingen in mijn handen en weet vervolgens niet wat ik er mee moet.  Ik wou dat ik kon janken, maar dat kan ik niet.

Ik ben overigens niet bang om dood te gaan aan Corona, maar wel voor de manier waarop, ik krijg vaak longproblemen als ik bijvoorbeeld griep heb, dus ik ben toch extra voorzichtig. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...