Spring naar bijdragen

Donderdag 23 April


Lieke7777

Aanbevolen berichten

En ik verbaas me. Hoe klein mijn cirkeltje is, hoe prettig ik het vind. Maar ook: mijn dochter die ziet hoeveel ik.bel voor mijn werk, veel praat. Dat is eigenlijk altijd zo. Terwijl ik stilte juist steeds prettiger vind. Interesting....

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier ook een droge afmelding, niet echt wat bijzonders meegemaakt om te melden. Behalve droog blijven, da’s voor mij bijzonder. 

Ik moet wel wat eerder met mijn kont dat bed uit. Na wéken thuiszitten zal dat wat probleempjes geven. Opstaan vóór tien uur lukt mij nooit 

Fijne avond en tot morgen 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik denk dat het virus niet over 2 jaar weg is. De maatregelen zullen snel versoepelen en dat moet ook wel. Snap heus wel dat ze willen dat mensen het allen(meesten)geleidelijk zullen gaan krijgen(verspreid). Dat is logisch en heeft ook met de inrichting(onderbezetting) van de gezondheidszorg te maken. Velen vinden het geweldig van Rutte zijn rust, kalmte en bemoediging(niet hij alleen natuurlijk/beleid, hij volgt ook maar op wat hem gezegd wordt) maar komt ook door dat zelfde beleid. En daar hoorde je destijds nauwelijks niemand over. Ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren en natuurlijk zijn ze bezig om de complicatie van dit virus sneller te ondervangen(longontsteking/benauwdheid) En dat ik mensen daar mee voor de neus stoot, soms gaat dat zo. Voor Nancy vind ik het heel erg en heb ik ook geuit. Alleen schokkend dat ze vorig jaar niet elke dag de besmette/doden opnoemde van de heersende influenza, die getallen waren veel hoger. Maar goed, ga er geen discussie meer over aan, heeft geen nut. Virus gaat er niet door weg. 

Ga zelf door een lastige tijd net als velen denk ik hier en heb toch een leuke dag gehad sorry. Je moet er zelf iets van maken, hoe naar het ook allemaal is. Kom meer in mijn kracht en dat wil ik zo houden. En een eigen mening mag, kan niet zo goed tegen meelopers. Dat is mijn interpretatie idd!

Ga muziek luisteren en dan lekker :moon:

Sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken, daar gaat uiteindelijk het forum ook om :rose:

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 uur geleden zei Bor:

Ik zal het jullie maar niet aandoen maar je zou toch  bijna Joh. de Heer 256 hier posten:(

Ik heb het altijd een mooi lied gevonden Bor. En nog. Ook ik mag mijn zegeningen tellen, er is in mijn omgeving gelukkig nog niemand ernstig ziek geworden of overleden. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 uur geleden zei Cleo66:

Ik moet ook veel meer langs me af laten gaan . Wat een  gedoe weer hier .  De aanval word weer ingezet blijkbaar.  En ja ik voel me slachtoffer . 

Op social media word opgeroepen tot demonstratie op 28 april , dan wel 5 mei. Tegen de lockdown.  Serieus ?! Ik kan hier dus ook niet tegen. 

Ik probeer iedereen zijn mening te begrijpen en niet te oordelen.  Maar het kwetst soms zo enorm . Het komt dan te dichtbij of zo .  

En ja dan kan ik ook maar  beter uitloggen ........

Die aanval is voor mij bedoeld, ik maakte de opmerkingen. Dan wel niet, dat het Bor haar schuld zou zijn als haar vader zou stikken, maar goed. Denk dat het voor mij beter is dat ik hier uit ga loggen en verdwijn. Een paar hoofdrolspelers hier en de rest hangt erbij. @Smaragd ik had je hoog zitten, ik als simpel mens. Maar simpel of niet, het maakt me niet uit, noem mij zoals je mij wil noemen. Mij raak je er niet mee. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gewoon blijven @niks, je komt hier voor jezelf uiteindelijk. Blijf je verhalen vertellen. Ik log beter nu idd even uit!

Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je neerzet, net als ik. Althans dat mag ik hopen.

Morgen vroeg op, veel te doen en ja zal maar niet zeggen wat ik WEER ga doen.

Trusten :moon:

bewerkt door Smaragd
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nee, ik hoef niet te verdwijnen @Jannigje. Ben meer verbaasd over hoe het hier gaat. Bewust of onbewust worden mensen pijn gedaan en dat kan en mag steeds maar door gaan. Maar ik wil geen discussie op gang brengen, geen enkele nut en ook geen zin in. In ieder geval ga ik nu maar even een tijdje "verdwijnen". Wens jullie ook alle goed, natuurlijk heel erg bedankt voor de steun en de fijne, lieve reacties. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo vandaag gewerkt er weer geweest voor  mijn zorgmensjes '    helaas   of hoe je helaas ook leest   moet ik nu ook verplicht  mijn doelgroep  verzorgen met een beschermende masker op .  Begrijpelijk maar wat een afstandelijke manier  om zorg te geven .    Dan heb ik het nog niet over mijzelf   wat een benauwde bisnis  op je gezicht  8 uur lang .     Het is niet anders  ..

 

er is ook  genoeg  weer gezegd vandaag weer op de dagdraad.    :(

bewerkt door Lieke7777
Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 minuten geleden zei Reacher:

Zeg @Jannigje er zijn een stuk of dertig eksters naar je onderweg trouwens. Ik heb ze uitgewoven -_-

Ik zal voor een goede landingsbaan zorgen.! :)

Dan nog éven over de duiven, duurt niet lang meer hoor mijn geklaag: ze nestelen nét naast mijn afscheiding  met de buren , er echt tegenaan. Ze hebben hun kans schoon gezien nu ik minder aanwezig ben. Nu laat ik ze maar, ze mogen straks mijn hele balkon hebben voor mijn part. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...