Spring naar bijdragen

Zaterdag 28 maart 2020


Roberto

Aanbevolen berichten

Beterschap lieve @Cleo66, het kan ook best mild verlopen idd. Wie zal het zeggen? Het is nog erg ongewis allemaal. 

Vind het nog het ergste voor die ouderen die al weken geen bezoek gehad hebben en dat er ook voor de komende weken ws niet inzit. Gelukkig kunnen we beeldbellen, een kort moment van gelukkig zijn voor hen en familie. Kost mij zoveel tijd maar is het mij waard om te doen. Geluksmomentjes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei Myle:

 

@Smaragd Onmatig? Waar heb je het over joh:D

Ja erg he, vanmiddag vond ik het nog leuk, begin van de avond ook, om 21 uur wat minder. Maar goed, hoef niet te koken van de week, het was het waard. Not, nee dat doe ik niet meer zo. Vanuit irritatie ging ik op het laatst alles snel doen, was niet ontspannend en leuk meer, ik en onmatig???? Hoe kom je erbij :rolleyes:^_^

Snap jouw lastige situatie ook, jij weet helemaal nu niet waar je aan toe bent, lastig hoor.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vind koken ook leuk. Het vervolgens opeten even wat minder. Ben zo moe dan/nu achteraf. Dat was eerder echt wel anders. Maarja nu ben ik gemotiveerd ondanks geen duidelijkheid of zekerheid. Voor iedereen is het tenslotte een uitdaging om zo goed mogelijk de dagen door te komen.

Fijn dat je nu genoeg gekookt en klaargemaakt hebt. Klinkt heel lekker allemaal. Hou je taai hoor. En kies voor de weg die jou helpt. Je bent altijd baas over jezelf. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Djw en dat is waar, ben de baas over mezelf, wel een goede/autonomie. Kan deze dag ook droog afmelden. Als ik moet werken de volgende dag, wil ik niet drinken, wil/moet scherp zijn. Dan heb ik ook geen trek/zucht. Is altijd de ontlading nadat ik alles heb gegeven.  Een normaal mens zou tevreden zitten op de bank nadien, ik niet. Nu ben ik 6 dagen veilig/6 avonddiensten

Vind je wel heel realistisch klinken @Myle, fijn!

En ook @bumperjim wil ik danken voor zijn houding naar mij toe, heeft mij echt geholpen. Bor hoef ik natuurlijk niet uit te leggen, wij zijn twins. Dankzij jullie 3 en ook @Cleo66, moet ik ook toegeven en ook alle anderen hier natuurlijk. Al kan ik er soms zoooooooo kwaad om worden, meer kwaad op mezelf dan, dat is het.

Ga nog even keiharde muziek luisteren, dan ben ik even weg uit mijn hoofd/lijf. 

Welterusten, zo/straks :moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Even in de klaagmodus, al stelt het ook weer niets voor met de zorgen, verdriet van sommige van jullie :blush: Vandaag vrij, vanmorgen lekker samen ontbijten, wandeling gemaakt en fruit gekocht op de markt. Vanmiddag vraagt vriend of er wat is. Uit het niets kwamen de waterlanders. Ik ben moe, het werken is zwaar op dit moment. Voelt ook niet helemaal eerlijk, ik ben een leerling en draai vol mee, heb mijn verantwoordelijkheden. Met alle liefde hoor, blij dat ik een steentje kan bijdragen. Maar goed, daarna met een deken op de bank een tijd geslapen. Dat heeft me dan wel goed gedaan. Lekker gegeten, vanavond film gekeken. Toch nu al angst wat ik maandag op het werk aan tref. Nog maar even niet aan denken en genieten van de zondag. Sterkte voor iedereen die het heel hard nodig is! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...