Spring naar bijdragen

Zaterdag 28 maart 2020


Roberto

Aanbevolen berichten

Niet vervelend bedoeld Jopie. Je schrijft 'kan er nu om lachen'. Bedoel je dat je overdreven reageerde dan?

Ik heb het ook wel. Kuchjes. Niezen. Keelpijn. Wattig gevoel. Niet allemaal tegelijk, maar afwisselend. Nu zal je het krijgen, word ik ook ziek, denk ik dan. Dat zou betekenen binnen blijven. Niet echt om te lachen toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Lika:

Ja, dat is zeker fijn @Vol. Zij heeft zo'n speciale ouderentablet en eerst kon het alleen via skype. Dat vond ze te ingewikkeld. Maar er is iets voor in de plaats gekomen. Wilde ze nooit uitvinden. Nu wel. Gelukkig!

 

Hoe is het met jou?

Wat een techniek overal, online elkaar zien en praten maar zéker ook het online bestellen van boodschappen is zo'n waardevol iets nu !

Hier in huis is het even rustiger geworden, ik heb na de avonddienst gisteravond mijn werkspullen echt even opgeruimd.
Mijn oudste is vanmorgen weer wat fitter en minder benauwd opgestaan en vandaag maken we er een echt weekend-dagje van.
De afgelopen 2 weken liepen wat mijn werk betreft alle dagen in elkaar over, maar nu tijd voor elkaar. Het is prachtig weer hier, we gaan met z'n vieren lunchen op de trampoline, waar de jongste een gigi-lounge-circel heeft gemaakt. 
Vanavond een online-spelletjesavond met mijn neef en zijn vriendin .. ben benieuwd!

Lieve mensen, sterkte weer met deze werkelijkheid accepteren.

Nancy, speciaal voor jou :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Bor djw.

Sterkte met heit, hij is ws net zo eigenwijs als jij/mij/wij :D;):lips:

Verder met koken, wil/ben bezig 4 gerechten te maken vandaag. Dan hebben we genoeg eten voor de hele week.  Mijn enige dag vrij vandaag, daarna 6 avonddiensten.

Fijne dag nog allen.

Nancy:heart:

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei Bor:

Ik vond het wel leuk, ik dacht in ieder geval even niet meer aan heit. (nu dus wel weer^_^)

Origami? Dat is vouwen toch..? Wat heb je gemaakt?

Een slang en een giraffe. Was meer om de kinderen bezig te houden. Ik dacht, dat doe ik wel even. Nou, niet dus...Mijn vriendin had op een gegeven moment zoiets van, stop er dan gewoon mee. Maar ik kan er niet tegen als zoiets niet lukt, dus het hield me mooi weer even bezig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

18 minuten geleden zei Sandro:

Beetje de quizmaster uithangenB)

Ahhh.... en me daarmee dus een antwoord proberen te ontlokken.
Ik had ook geen idee, hoor. maar de enige letter die ik nog een béétje wat vond zeggen. Toe for joe... Zegt nog niks, natuurlijk, maar toch... :huh:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

55 minuten geleden zei Bor:

* knikt heel hard ja*    Dat "ws" kun je wel weglaten hoor.;):lips:

Maare 4 gerechten koken op je enige vrije dag en dan vanaf morgen 6 avonddiensten achter elkaar. Wat een heel veel..pas ook op jezelf he..loop jezelf niet voorbij.:heart:

Koken is mijn hobby, kan er veel in kwijt, leuk om te doen juist. Levert energie en voldoening op. En handig zeker met al die avonddiensten, gezond eten is dan voor mij heel belangrijk. Hij kan niet koken, alleen andijvie. Maar geen zin om dat elke  dag te eten.

Die avonddiensten zijn voor mij ook heel veilig, dat ritme. Geeft mij ook energie en voldoening. Lijk wel een ongecontroleerd mens soms hier maar dat ben ik totaal niet als het op mijn werk en andere verantwoordelijkheden aankomt, juist totaal niet.

Daarna de vrije dagen, dat is andere koek, het terugschakelen. Dat lukt mij niet goed. Daar loop ik steeds spaak en dat is vervelend voor mezelf maar ook voor de mensen om mij heen(ook hier op het forum natuurlijk) Na die avonden moet ik een plan(willen is beter gezegd).

Plan is dan niet drinken maar als ik mij daar dan niet aan kan houden, schiet ik totaal door. Zelfdestructie, welke naam je er ook aangeeft.

Wil geen discussie hierover starten maar denk dat ik op mijn vrije dagen en na mijn laatste dienst(niet de dag voordat ik moet werken) wel van mezelf 2 of 3 halve liters bier mag drinken. Dan kan ik mij er wel aanhouden en leg ik mijn lat niet te hoog, al zou ik het willen, het lukt mij niet.

Dan is dit voor mij de oplossing. Ga het weer zo een paar maanden proberen. Kijken of ik wat evenwichtiger ga worden op mijn vrije dagen en in het algemeen natuurlijk

Zo dat is eruit pfffff. Durf het bijna niets een neer te tikken maar doe het wel, anders heeft het forum ook geen zin voor mij. Is geen toneelspel en ja ach de drama queen, dat beetje zal altijd wel in mij blijven. Dat mag ook wel.

@Sandro leuk juist dat je dit doet, meer raadsels!! Quizmaster.

En origami is niet alleen voor vrouwen, heb het ook gedaan maar eindigde meestal in een prop nadien:D Geen geduld voor of is het niet genoeg creativiteit? Kan ook.

Nu verder aan de kook, 3 nieuwe recepten, altijd zo leuk om te doen/maken.

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

53 minuten geleden zei Smaragd:

@Sandro leuk juist dat je dit doet, meer raadsels!! Quizmaster.

Ok nog eentje dan.

Een man is vermoord in zijn kantoor. De verdachten zijn Gerry, Julie, Jason, Nicky en Sofia. In de agenda staan de getallen: 6, 4, 9, 10 en 11 met bloed geschreven... wie is de moordenaar? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...