Spring naar bijdragen

Maandag 23 maart 2020


Roberto

Aanbevolen berichten

Droge afmelding! 

Qua cijfers kan je het best naar de ziekenhuis en ic opnames kijken. Sterftecijfers lopen altijd achter gezien de wisselende duur van opname en behandeling. Besmettings cijfers zijn niet betrouwbaar omdat je niet iedereen test en geen enkele test is 100% sensitief of specifiek. Hopelijk deze week de ic piek en daarna een gestage afname. Tenzij we natuurlijk met z'n duizenden op het strand blijven lopen... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Klaar even met mijn avonddiensten. Beetje leeg, op.

Nu 3 vrije dagen.

Wil gezond gaan koken komende dagen, zo een zin in. Veel groente en fruit. Zelfs hier thuis wat meer eenheid, heel gek maar wel fijn. 

2  bewoners(mannen) met Korsakov, hadden samen besloten om naar buiten te gaan. Dat deden ze samen altijd, 1 keer per week(hun structuur). Altijd op maandag, zelfstandig, altijd hetzelfde rondje, met een kaart met instructies, hoe ze dan moeten lopen. Heb ze vriendelijk uitgelegd, dat dat nu niet meer kan/mag. Ik kwam net binnen op mijn werk. Dacht begint al goed :rolleyes: Heel boos dat het niet mocht, na mijn uitleg dat het ook van de Minister President niet mag, geloofden ze mij niet meer. Want ik kwam immers ook net van buiten naar binnen gelopen. En jij dan zeiden ze??? Ik uitleggen dat ik hier werk en het dan wel moet/mag. Was natuurlijk onzin volgens hen, ik loog en zie de agressie in de ogen/lichaamstaal/bewegingen toenemen. Ben maar een andere tactiek gaan bedenken, in hun beleving meegaan. Gaf toen ook maar toe, dat ik hier voorlopig ook binnen moet blijven. Dus ook helemaal niet meer naar buiten jij zei de ene?? Waar slaap jij dan??  Op een kamer hier in de instelling bedacht ik ineens. En toen wilden ze natuurlijk de kamer zien want ze geloofden het niet. Ben naar een leegstaande kamer gegaan op de 6e etage met ze. En ik liet de kamer zien. Er stond alleen een hoog-laag bed in en een nachtkastje. Zij rondkijken in die kamer. En vragend waar is je kleding en andere dingen? Ik, in mijn rugtas, de rest komt als we weer naar buiten mogen. Die reactie van die ene man naar die andere man......wat een arme sloeber die jongen, die heeft echt niets, we gaan weer naar onze eigen kamers :D. Rest van de avond rustig, gemoedelijk aanwezig. Heb ze er niet meer over gehoord. Mooi werk.

Welterusten :moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kan niet slapen, verschrikkelijk vind ik dat, terwijl ik zo moe ben.

Dan ga ik allemaal recepten opzoeken en muziek luisteren.

Ik schrijf dan neer wat ik nodig heb op een lijstje, voor de boodschappen om dat te kunnen maken(dat recept).  En omdat ik niet kan slapen, of is het niet kunnen ontspannen? Schrijf ik ook op dat lijstje, 3 kleine blikjes bier. Zeg het gewoon eerlijk. Dan denk ik ook echt dat dat helpt om zo te kunnen slapen. Alsof het er al is, maar is pas morgen. Hopelijk kras ik het dan weer weg. Mijn brein is echt gestoord af en toe maar goed. Wil het wel delen, dan lees ik het morgen/vandaag terug. Reminder NIET doen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...