Spring naar bijdragen

Zondag 22 maart 2020


Roberto

Aanbevolen berichten

2 uur geleden zei Yana:

Hoi @lady jane ik las dat je je mondkapjes hebt gedoneerd, goed van je. Ik herinner me dat je ze bestelde, dat vond ik toen nogal ver gaan maar je hebt helaas wel gelijk gekregen. Gaat het oké met je?

Het gaat naar de omstandigheden erg goed Yana, thnx. Ik merk dat ik felxibel ben en er het beste van weet te maken (nog☺)
best creatief in wat wel en niet bij me past aan hulp geven en ik ben pas aan 1 keukenkastje toegekomen zelf haha, dus ik
blijf dingen op mijn to do lijstje afvinken terwijl ik ook realistisch ben om het minst leuke steeds een beetje te doen. Want ik ben bang dat
ik hier nog wel een paar maanden rond moet hangen. Vroeger had ik mezelf een pessimist gevonden.
Maar het blijft een grote bak ellende ook, en net zoals hier merk ik dat mensen het nodig hebben om schuld te vinden, misschien zodat ze niet
naar binnen hoeven nog? De enige die invloed heeft op wat wij doen, zijn we zelf. En ik heb ineens weer contact met mensen bij wie dat wat was weg ge-ebd.
Dat vind ik leuk, en is virtueel nog lekker makkelijk ook. Soms heb ik last van mijn ouderdomsautisme en dit helpt een beetje de gulden middenweg te bewandelen.
Ik had wel gedacht van mijn net ontvangen aow  en pensioen leuke dingen te gaan doen weer, en in plaats daarvan word ik slapend rijk. ach, luxe problemen dus.
oh ja en ik heb nu een laken, lint en elastiek klaar liggen om zelf mondkapjes te gaan maken, mocht ik zelf alsnog die dingen nodig hebben ooit. En n patroon.

 

bewerkt door lady jane
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik denk even hardop en pragmatisch Penny, je richt je op een openbaar forum
met je laatste zin, in mijn ogen ook nog door dat woord, helaas, alsof je geen keus hebt.
pb die mensen, of anderen, zoek maatjes bij wie ie verhaal kwijt kunt, maak
jezelf niet nog meer slachtoffer van dit alles dan we toch al zijn. Wees creatief.
Ik zag dat Vol ook aanbiedt je te lezen.
 

bewerkt door lady jane
Link naar opmerking
Deel via andere websites

50 minuten geleden zei Yana:

Fijn Jane, klinkt goed.

The only way out is in.

Mondkapjes zou ik ook kunnen naaien als ik eerdaags thuis ben. Heb jij iets gevonden dat ook deugdelijk lijkt? Alleen laken kan toch haast niet werken?

nou ik heb iets via FB en heb wel meer stoffen denk ik, maar me er nog niet in verdiept. Maar er staan goede tips en een filmpje hoe of wat. Ik kan proberen die link
te achterhalen, maar via FB lukt dat soms niet zonder eigen account te laten zien. Als het lukt plaats ik het op de tips draad, zodat het een beetje bewaard b;ijft en
beter op te zoeken dan op de dagdraad. En anders kun je via google ook veel vinden. Waarom ik laken schreef was omdat die heet gewassen kunnen worden en vaak al gekrompen zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je @lady jane, voor je reactie. Met helaas bedoelde ik dat ik het heel graag met jullie zou willen delen. Zoals ik al eerder aangaf, heb ik vriendinnen verwaarloosd, dus niks over. Hier is het leuk kletsen, maar niet handig alles te delen. Ik zie mezelf niet als slachtoffer, ik zoek gewoon iemand om mee te praten. Dingen delen die ik niet met mijn gezin, zussen ed wil delen, dat.

Oproep: Penny zoekt een maatje!

:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Cravings gehad wederom. Dat vage gevoel van onbehagen, virus dat loert en je weet niet wat er gaat gebeuren. Gevoel van frustratie van het niet naar buiten mogen. Gevoel van verveling ook. Allemaal triggers. Eergisteren dacht ik ach, en een biertje genomen. Gisteren 2. Vanavond had ik ineens zin in een hele fles wijn. Gauw een pot jasmijnthee gezet in plaats daarvan en nou gaat het wel weer. Zie ik moet nou niet om de verkeerde redenen gaan drinken, dan zit ik in no time weer op hele flessen. Ik zie het gebeuren.

Nul vasthouden nu. Uit de zieligheidspositie.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

7 minuten geleden zei Jopie:

Aaahhhh, ik herkende een paar plekjes Joop. 
Wat is dát lang geleden dat ik daar was... 
Maar leuk om om dat filmpje te bekijken... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Jopie:

klopt

en op de koediefslaan denk ik sinds 3 jaar geleden altijd (!) aan jou.... ook zoiets.... 

Nou jaaaaa,, lief mens...  ik zit net op google earth de Koediefslaan op te zoeken... en herken nog aardig wat... tranen staan in mijn ogen. 
Hoe ouder hoe gekker moet je maar denken.... 
 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gewoon nul houden verder @bumperjim Goed dat je het deelt. 

Druk gemaakt om niets gemaakt voor mijn werk. Zoals meestal. En toch doe ik het.

Had grote moeite mensen te ontwijken vandaag. Moeilijk in de supermarkt... 

Zo blij dat ik spulletjes naar mijn moeder heb gebracht. Een rit van twee keer een half uur om drie minuten in de kou te praten...bizar en helemaal het goede nu.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik merk ook dat ik het fijn vind weinig weg te hoeven. Meer thuis te zijn. En voor.mijn huisje te zorgen. Ik swiffer terwijl ik telefoneer, lapje hier, dingetje daar. Lukt normaal niet tijdens mijn werk weken. Dat begrijp ik nou óók. Kan dan ook helemaal niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb helemaal geen zin meer in al dat corona nieuws. Ik hoor het wel wanneer we weer zonder regels naar buiten mogen en elkaar weer mogen zien. Eigenlijk volledig geaccepteerd dat dit nog enkele maanden gaat duren. Voel geen onrust, geen paniek of angst. Het is wat het is. 

bewerkt door Sowhat
Toevoeging.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...