Spring naar bijdragen

Zondag 22 maart 2020


Roberto

Aanbevolen berichten

Goedemorgen.

Ook hier hele blije hond. De rest van het gezin ook nog tamelijk blij. Behalve ik, maar mijn trigger is altijd.mijn werk. Doe ik het wel goed? Zeker nu in deze crisis, waarin spoedopdrachten en totale stilstand elkaar afwisselen en je niet even bij elkaar kunt langslopen. Dezelfde basale dingen als altijd. Schaam ik me voor. Veroordeel het. 

Ga zo boodschappen doen en naar mijn moeder in een andere stad brengen. Zij heeft wel.hulp, maar ik wil haar even zien. Kom niet binnen en zet het op afstand. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo'n werkweek had ik ook. Zoeken naar wat we kunnen doen. Met spoed documenten maken of feedback op geven. Wachten op akkoord van management. Nagelbijten. En dan opeens aan de slag want iedereen moet geïnformeerd worden. Instructies maken. Moet zeggen dat ik dat erg leuk en leerzaam vond, hoewel ik er ook veel stress van had. Ik werk goed onder druk, dan word ik creatief en ga ik aan de slag.

Gisteren rond 22 uur fietste ik naar huis door lege straten. Nauwelijks verkeer, een enkele voetganger. Langs een plein met cafés, altijd druk op zaterdagavond tot diep in de nacht; uitgestorven. Spookstad. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja @Jopie. Deze situatie roept zoveel op, zet zoveel (onbewust) in gang. Laten we zoveel mogelijk dat beseffen.

En natuurlijk, natuurlijk valt het vaak niet mee. Gaat dat niet altijd. 

Ik probeer hier thuis wat vaker mijn mond te houden. Zeker nu mijn twee grote oefensituatie: het werk, zoveel in mij oproept dat ik er soms totaal in innerlijke paniek door raak.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Etty:

Goedemorgen,

Ik las op Twitter dat een hond zo blij was dat iedereen thuis was in quarantaine dat hij zijn staart had overbelast door overmatig kwispelen.   Er was een filmpje bij waarin de staart inderdaad wel een poging deed, maar het lukte niet meer. Volgens de dierenarts zou het goedkomen. 

Ja, dat heet cold water tail. Door overbelasting zijn dan de staartspieren beschadigd. Meestal komt dat na een dag of vier, vijf wel weer goed.
Ons oude hondje (vorig jaar overleden) heeft dat ook opgelopen toen ie onderweg een hondenvriendje tegenkwam en voor zijn doen iets te enthousiast
wilde spelen en springen én kwispelen. Hij was toen al vijftien en nogal stram en langzaam. Hij zakte toen door z'n achterpootjes en ik moest hem naar huis dragen.
Na een dag of twee kon hij wel weer lopen gelukkig, maar z'n staartje heeft nooit meer kunnen kwispelen en hing altijd in een boogje naar beneden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen

Ook hier hoofdpijn. Ben iemand die af en toe alleen moet zijn om even orde op zaken te stellen in mn hoofd, is lastig nu. Contact met vriend ook stilgezet voorlopig, ook gezien zijn leeftijd en gezondheid, normaal zou ik hem dit weekend zien, nu niet. Maar goed ook want mijn uitgroei wordt zichtbaar omdat de kapper dicht is:lol: binnenkort zelf maar verven dan. Zie ertegenop om volgende week weer thuis te werken met 2 pubers om me heen. Geen eigen plek, zij hebben allebei eigen slaapkamer en ik slaap op slaapbank in woonkamer. Gelukkig hebben we wel een tuin, zo blij mee nu!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

46 minuten geleden zei Jopie:

Laten we in vredesnaam

ja vrede op aarde. Ik leer hier op het forum om sommige opmerkingen te negeren. 

Yana pas nou op met suggesties! 

Mijn suggestie :ph34r: zou zijn om je haar niet meer te verven. Dan heb je namelijk nooit meer uitgroei. 

Mooi grijs haar is niet lelijk.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

We zijn nog in Zuid-Frankrijk Lika. We zijn hier op een camperdorpje gestuit waar ieder heel rustig z'n geïsoleerde gangetje gaat. De temperaturen zijn goed terwijl het in het noorden nog vriest. En ik kan nog steeds niet lopen, zie zo op tegen huis en tuin. In de camper kan ik me redden omdat het zo klein is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Is het geen optie om daar voorlopig te blijven @Yana? Of is het echt de bedoeling dat jullie zsm naar huis gaan? @Lonster haha ja grijs haar kan heel mooi zijn, mn moeder heeft prachtig zilvergrijs lang haar. Maar ik ben er echt nog niet aan toe. Zodra ik maar een btje uitgroei zie ren ik altijd naar de kapper, overdreven maar ja. Maar nu kan het me niet veel schelen. @Cleo66 ipv die lippenstift een lekkere bodylotion ofzo voor na de sauna? Ik heb een bad en maak er gewoon een soort thuisspa van:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...