Spring naar bijdragen

Vrijdag 20 maart


Ties

Aanbevolen berichten

Goedemorgen! Vrij vandaag, één dagje maar. De corona is bij ons binnen geslopen, onwerkelijk. Volgende week verwachten ze hier een golf aan zieken en zullen er misschien mensen komen te overlijden. We hebben beschermende kleding aan, mondkapjes voor. Maar hoelang nog, er is fors tekort. Ik ben geen leerling meer, althans ik wordt niet behandeld als een leerling. Hoeft ook niet, ik help waar ik helpen kan. Als alles voorbij is, kan ik denk ik mijn diploma gewoon wel krijgen. (oké, beetje overdreven) Vriend komt vanmiddag hier heen. Verheug me erop, even aanspraak, even iemand die voor mij zorgt als ik thuis kom, hoe kinderlijk dat ook klinkt. Ik doe vandaag niet meer dat even de stofzuiger er door en de wc en badkamer schoonmaken. Lekker met een dekentje op de bank, even niets, bijkomen van een hectische week en energie opdoen voor de komende tijd. Ik wens iedereen heel veel sterkte toe! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen. Ik lijk @Etty wel. Had haar verhaal zo hier kunnen typen.... nou ja. Dat scheelt weer.

Doet me denk aan mijn jongste (die gisteren jarig was). Tot niet zo heel lang geleden zei zij bij dingen die haar niet zinden: ' Ja, maar IK WIL het (niet).' Dat.

Daar vallen we weer een beetje op terug lijkt het. Magisch denken van een kind?

Ben benieuwd hoe ik vandaag door ga komen. Moet op werkgebied iets heel vervelends en stoms doen wat ik al maanden voor me uifschuif. Zie er tegenop als een berg. Word er boos van. Mooie oefening...

En ik ben heeeeeel moe.

(Uitgezeurd)

bewerkt door Lika
Toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,bedankt iedereen voor de steun is fijn,de situatie is nog het zelfde als gisteren avond,tis of je met je gedachten in een acht baan zit,je wil iets doen voor je kind maar je kan niks,dat is frustrerend,heb wel veel bewondering voor alle mensen in de zorg,nu maar afwachten,@Roberto is een mooi getal 50 dagen veel respect voor jou 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

34 minuten geleden zei niks:

De corona is bij ons binnen geslopen, onwerkelijk. Volgende week verwachten ze hier een golf aan zieken en zullen er misschien mensen komen te overlijden. 

Dit is voor nu ook mijn grootste angst en bijna onvermijdelijk. De meesten van hen hebben een niet-actief beleid dus zullen bij jullie/ons intern verzorgd/behandeld gaan worden=sterven meestal. Zie al hele helse toestanden voor mij. Maar goed dag voor dag maar gaan bekijken. Het hek is dan helemaal van de dam. Kan mij voorstellen dat je nu niet als leerling wordt gezien, is ook bijna niet te doen. Wel een groot compliment naar jou toe.

Kom lekker bij op je vrije dagje!:rose: Morgen mag ik ook weer. Alsof ik naar een slagveld ga.

Knap van je @Roberto, had helemaal over dag 50 heen gelezen, gefeliciteerd!

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie morgen mensen,

Ikzelf maak me nog niet zo druk. Heb geen kinderen, alles in huis ben lekker bezig in m'n schuur dus laten de boeren maar dorsen. Maar dat geld alleen voor mijzelf. Als ik kijk naar de mensen die moeten werken, kinderen hebben, geen geld enz. maak ik me wel grote zorgen. Heb al gedacht om in het bej. huis m'n hulp aan te bieden maar dat gaat niet.  We moeten het beste er maar van maken mensen.

bewerkt door bolletje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Roberto als ik 's ochtends mijn rondje door de buurt loop, denk ik regelmatig aan je. Omdat ik nu thuis werk hoef ik niet op de fiets te stappen. Ik probeer een ritme aan te houden, met wandelen, gezond eten en wat tingeltangelmuziek (met binaural beats). Het ontbreekt er nog aan dat ik Qi Kung ga doen. Dat komt nog. Ondertussen ligt de spijkermat er ook maar werkeloos bij. Misschien vanavond erbij pakken.

50 dagen al weer op de teller, mooi man.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei Bor:

Ja dat zei je eerder al; na een paar weken begint het... Kan ik uit je bericht opmaken dat na een paar weken nu voor je is @Roberto?

Wat zou dan kunnen helpen..een plan...misschien vandaag weer een aflevering van de serie over "hoe kom ik de dag drankloos door"?

@Bor, een vorige keer heb ik na 40 dagen een halve fles wodka opgezopen en smoor bezopen op dit forum gezeten.
Die 40 dagen heb ik nu gehaald.
Voor mij werkt tot nu toe het dagpact.
Vanochtend twijfelde ik nog of ik die 50 dagen er bij zou zetten of niet (en vieren met een fles wijn).
Toch maar gedaan.

Mijn grootste angst is de situatie in de ziekenhuizen / IC capaciteit over een, twee of drie weken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Moest bijna huilen..en dacht aan mijn kanjers van dochters, die beide gisteren dozen vol met mondkapjes en handschoenen aan ziekenhuis en ambulancepersoneel doneerde
Beide zijn gesloten, en gebruiken dit nu dus niet voor hun werk
Was een schreeuwend tekort, en zij waren er erg blij mee
begreep, dat ze zelfs mondkapjes uit wastte en hergebruikte bij gebrek aan wat anders

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...