Spring naar bijdragen

Zaterdag 14 maart 2020


Roberto

Aanbevolen berichten

Zorg goed voor jezelf @Smaragd. Ik herken dat gevoel van heen en weer vliegen. Door je berichten vanavond maak ik me een beetje bezorgd over je. Niet gaan drinken. En je hoeft natuurlijk niet nu een beslissing of keuze te maken over je relatie. Sterkte.

Met mij gaat het trouwens matig. Ik kijk wel uit naar mijn intake volgende week. Ben erg moe.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 149
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Wie geeft dat advies of legt je dat eigenlijk op @Klaartje

Vind het trouwens mooi hoe mensen initiatief nemen om te kijken naar medemensen. En ze helpen. Net als dat ik wel een glimlach op mijn gezicht kan toveren als ik denk aan de mensen in Italië, die gezamenlijk en massaal vanuit hun huis (isolatie) het zorgpersoneel een applaus geven. 

Ik ga nu slapen. Is nodig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ken je verder niet @Klaartje, maar sla je niet een beetje door? Sorry, zelfs mensen met klachten worden niet getest, laat staan dat er een GGD langs komt. Ik was vrij dit weekend, toch een avonddienst gedraaid vanavond wegens ziekte. Met elkaar de schouders er onder, al vindt ik het virus doodeng. Slaap lekker allemaal, ik ga ook erin, ben moe. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Klaartje:

@Myle.eerst de huisarts daarna lumc en  Ggd .hier Met de mooie pakjes aan enzo.  Ik ga slapen. Net als jij. Hier ook nodig. 

Wat bedoel je dan met hier met de mooie pakjes aan enzo? 

Ik kan ook niet slapen. Mijn dochter "mag" niet naar de kroeg dus haalt ze haar vrienden maar hier heen:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Klaartje:

Lezen is een kunst.. .....

advies... ha en ggd . Advies..... Ik had het niet over langskomen. Dat weet iedereen dat ze dat niet doen.  Pffff. Ik kon niet slapen en lees dan weer. Pff. Niet doen dus. Weer een leer. Trusten allen. 

 

Pffff

Je schrijft zomaar van alles en komt er dan een vraag dan is het pfff.

Je zou ook bv gewoon sorry kunnen zeggen als het kennelijk niet duidelijk is wat je schreef. (Waaaaat? Sorry!!???) :D  Kost niks, sorry. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Smaragd ik herken je onrust, denk ik. Toch zou ik zeggen neem pas een beslissing als je zelf een half jaar stabiel bent.

Even de boel laten bezinken. Eerst met jezelf aan de slag.

Ik heb op hetzelfde punt gestaan. Ben achteraf heel blij dat ik anders heb gekozen. Niet dat alles nu geweldig is. Maar er is genoeg. En er komt steeds meer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Klaartje Myle vraagt, wie jou dat oplegt en dan zeg jij: eerst de huisarts daarna lumc en  Ggd .hier Met de mooie pakjes aan enzo. Hier neem ik dan aan bij je thuis, met hun mooie pakjes aan? Ik denk dat het meer een kwestie is dat jij, pfff niet goed schrijft, pfff dan dat ik niet goed lees. Dat advies van zo veel mogelijk binnen blijven is natuurlijk ook voor iedereen die kwetsbaar is. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik kan me hier echt boos om maken, enig idee hoe het er nu voor staat in de zorg? Ik kom nog maar net kijken, ben een groentje. Maar ook, ik als leerling, ervaar al de druk, maar ook de samenhorigheid onder zorgpersoneel. Je schrijft in ieder geval maar rare verhalen @Klaartje. Wees alsjeblieft blij dat je het niet hebt, en zorg ook dat je het niet krijgt. Gewoon lekker met de hond wandelen, niet zielig gaan doen dat je nu thuis moet zitten, bereik je helemaal niets mee. Even geen visite, vervelend maar geen ramp. Jij belt nog met anderen, zijn genoeg die helemaal niemand hebben om te bellen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

5 minuten geleden zei lady jane:

joh mensen skip the drama
ik bemerk ook weer oude irritaties
maar mensen veranderen niet
ook niet met een andere naam
het nare is dat je dan ook weinig serieus genomen wordt
zorg goed voor jezelf
en dan kun je er ook voor een ander zijn
als dat nodig is
 

Precies, misschien dat ze nu door heeft waarom het op haar eigen wie is wie draadje een soort monoloog aan het worden is... zoals ze zelf aan gaf. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja maar lieve frummels,, als jullie vinden dat Klaartje te veel aandacht krijgt, stop dan om het te geven. Ik ken heel Klaartje niet maar heb ook helemaal geen behoefte aan ruzie. Er zijn hier wel meer mensen die op een heel negatieve manier aandacht vragen. Als ik me daar aan stoor reageer ik niet want iedere reactie is er een te veel, en als je niet op let laat je je helemaal leeg  zuigen. Het z.g. vampirisme. Zoek maar eens op internet.

ViewImage.jpg.a8801f7e46d3f78f4185c355df5db03f.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Poehee ik las de reactie van @Klaartje vannacht al. Wilde ergens snel reageren op het stukje mensen in pakken, dat ik dat niet logisch of geloofwaardig vind klinken maar ik heb mijn mond gehouden. Want ik hoopte dat dit gewoon zou doodbloeden. Maar het gebeurt niet. Ik ken haar ook niet, geen idee wat waar is of overdreven of waar dat vandaan zou komen. 

Misschien gewoon het beste als we dit met z'n allen laten. 

En Klaartje, ik kan het nu toch niet laten. Ik fok me al de hele dag op om je. Zal ongetwijfeld aan mij liggen. Maar toch. Ik wou dat ik mijn vraag niet had gesteld. De onrust die het heeft veroorzaakt is het niet waard.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Klaartje:

 

Eerder werd me hier  al gezegd dat de 4x kanker die ik heb gehad larie was. ( 2x borstkanker.schildklierkanker en longkanker) En ook dat ik dat bij elkaar verzon om aandacht te krijgen......

 

Ik kan me dit nog goed herinneren. Maar ook toen begreep je het verkeerd, je werd wel geloofd, maar je liep er dagelijks zó mee te etaleren, dat het irritant werd. De aandacht die je kreeg was nóóit genoeg. Je dokters- en ziekenhuisverhalen waren soms wel ongeloofwaardig, je kon het allemaal mooi aandikken. Over je persoonlijke contacten met de dokters bijvoorbeeld. 

Ik had gehoopt dat je nu een andere koers zou varen, maar helaas, daar gá je weer. En echt, ik meen het, ik heb met je te doen, ik lees je eenzaamheid door je berichten heen.  Ik wens je zoveel beter. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Roberto Het is gewoon niet logisch als iemand beweert dat er mensen met pakken aan en heel de bombarie eromheen je zijn komen opzoeken als je geen ernstige verschijnselen hebt. Ik weet natuurlijk niet of wat Klaartje zegt waar is of niet. Daarvoor ben ik hier ook niet lang genoeg. Maar het klinkt erg onwaarschijnlijk en waarom zou je zoiets als dit overdrijven? Dat vind ik niet normaal. Daarom ging ik dus ook twijfelen aan heel het verhaal van Klaartje, ondanks dat ik niet op de hoogte ben van haar situatie. 

Ik wens haar, jou (Klaartje), wel sterkte. Wat het ook is dat je jezelf steeds in zo'n kromme bocht werkt. Het werkt beter om niet te overdrijven. Of om de overtreffende trap te gebruiken. Je bent gewoon ok zoals je uit jezelf bent. Je echte ik. Probeer dat en dan zul je zien dat dat gewaardeerd zal worden. Sterkte.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...