Spring naar bijdragen

Woensdag 11 maart 2020


Roberto

Aanbevolen berichten

Alcohol is hier voor allemaal een groot deel van je leven (geweest). Net zoals eten praten en poepen. En ik denk dat het niet zoveel uitmaakt of er hier nu gepraat wordt over avondeten of drank. Er is over alles veel te zeggen en er zijn meningen verdeeld. 

Wij doen met z'n allen ons best. En er is ook alle ruimte voor zover ik merk. Voor alle onderwerpen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb deze week situaties die ik.'normaal' had verdronken. Ben prikkelbaar en bozig. Kreeg zelfs ruzie op het werk.... Ik?? Ik!!

Maar ik red het. Weet nu dat het weer verandert. Dat heb ik geleerd. Nieuwsgierigheidsknop aan.

Het praten over eten etc. haalt mij even naar het hier en nu. Dat is fijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja net als contant geld op de balie of desk leggen. Geen handen met elkaar in contact natuurlijk. Maar helpt dat dan. als de kassière 1 seconde later dat besmette? geld gewoon aanpakt? Nou denk het niet. 

Slaap lekker allemaal. Ik ga het nu proberen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gisteren op het werk, we mogen geen handen meer geven. Dus nu gaven mensen elkaar een soort van de hand, met de elleboog. Terwijl je in je elleboog bv moet niezen. Wat voor zin heeft dat dan? Even besmettelijk. Ik zwaai nu maar, automatisme is een hand geven. Heel lastig. 

Vind het zwaar overtrokken maar ligt aan mij.

Collega's melden zich al ziek als ze hoesten, dit gaat echt fout zo hoor. Sluiten we het ziekenhuis maar, U zoekt het maar uit.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Stiekem zei de taxichauffeur vandaag dat hij het wel interessant vond. Dat er hier eens wat gebeurt. Hij hoopte zoals ik hem begreep op sensatie.

Ik denk dat er onnodig paniek wordt gezaaid. Ik ben zelf niet bang om aan dit virus onderdoor te gaan maar snap wel de angst van mensen. Ik haal wat extra eten in huis (Nouja, ik laat het bezorgen, maar ben niet bang dan dat iemand een virus overbrengt zo). Dat extra eten is gewoon common sense in mijn ogen.

Ik doe dit omdat ik woon waar nou niet bepaald de meeste mensen zich erg goed verzorgen. En ik ben dagelijks in aanraking met deze groep. Ik vind het dus logisch, en niet hysterisch. 

Maar ik hou ook op nu en ga naar bed (nu echt) want ik heb het nodig. Tot morgen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi! Ik heb een fikse luchtweginfectie die eerst viraal was, maar nu bacterieel. Nu dus wel antibiotica kunnen krijgen. Die zou snel moeten werken, zoniet dan vrijdag nog teruggaan naar de huisarts. 

Ik zit midden in een gigantische hoestbui. Als die voorbij is, probeer ik weer te slapen :moon:. Ben zó moe....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

14 uur geleden zei Smaragd:

Sterkte btw @Lieke7777! Goed dat je naar die Na meeting gaat. Ik ga ook weer eind van de week. Heb het nodig. En ook weer een keer naar een AA meeting in mijn eigen stad volgende week. Ooit een keer een AA meeting bezocht en dat vond ik verschrikkelijk. Maar ligt ook net aan de groep denk ik, dus ga het gewoon weer proberen. En als ik bekenden tegen kom, dan is dat maar zo. Die komen daar ook niet voor zweetvoeten.

Pak alles gewoon aan nu. Ken mezelf namelijk. Na een tijd nuchter gaan al die stemmen weer in mijn hoofd spreken, dat het wel weer kan. Ja het kan wel. Maar ik WIL het niet meer. Voor nu ook geen trek, zou ook wel gek zijn zo snel maar goed. 

Ja is goed  geweest even weer tot bezinning komen.  AA was   ik maandag ook geweest.

en tja ik ben daar een bekende tegengekomen ......  schrok mij rot maar het is goed gekomen.  

goed dat je ook plannen hebt om weer te gaan , mij doet het iige erg goed dat stukje voor # mijzelf te nemen want daar schort het nogal aan .... ik doe het toch niet voor mijzelf !!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...