Spring naar bijdragen

Huiskamer 3 03 20


Louisa

Aanbevolen berichten

11 uur geleden zei Meisjeamsterdam:

Er zit vooruitgang in @Angke, alleen elke setback geeft je weer het gevoel dat je weer terug bij af bent. Dit is niet het geval, het wordt geleidelijk steeds minder, ik schrijf veel in een dagboek, en als ik mijn aantekeningen dan teruglees... dan zie je wel degelijk dat het beter wordt.

Wel rot dat je thuis nu geen steun ervaart... ik weet ook niet als ik nu een vaste partner zou hebben hoe ik het diegene elke keer weer opnieuw zou moeten uitleggen. Het is zo'n moeilijk proces! En ook moeilijk te voorspellen.

Hoe lang ben je er nu vanaf, en van welk middel? 

Oh als ik beter was was ik naar je toe gekomen om je persoonlijk te knuffelen. Nu een dikke digitale knuffel! Hoop dat je man verandert.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

He Meisjeamsterdam

Thanks voor het lieve berichtje,soms heb ik toch even een steuntje nodig.

Ik heb een 10jaar xanax geslikt,toen werkte het omgekeerd,ik liet mij opnemen wist helemaal niet wat mij overkwam op dat moment,ik dacht werkelijk dat ik gek werd,toen hebben ze de xanax nooit meer gegeven in plaats kreeg ik de valium voor 4 weken,in die 4 weken valium kreeg ik een AD wat ik niet echt wou,ik had ook niet het gevoel dat ik zo erg depri zou zijn of was,bij deze is het allemaal nog erger geworden,mijn benen werden gek,ik bibberde de hele tijd,voelde mij nog erger met de AD,maar mijn voormalige psychiater dwong mij zo wat om te blijven slikken,ondertussen was de valium ook al gestopt op 4 weken,wist ik toen veel!!!!

Na 8 maand AD te slikken werd mijn gevoel zo af getakt,geen libido niet meer migraine aanvallen,enz.....dus ik weer naar de psychiater,ik wou af bouwen,hij liet mij op 2 weken af bouwen dus op 2 weken stop. Het ging mij nog goed in de eerste 2 weken na het volledig gestopt te zijn,en dan begon het echt allemaal,ik dacht weer dat ik gek was,dus liet mij weer opnemen,het domste dat ik ooit kon doen,maar wist ik toen nog niet dat het van de xanax nog was en dan de AD er nog bij,ik heb nooit geweten dat deze medicatie zo erg was na stoppen,dus terug in opname,ik bleef er echter bij dat dit mij nog in heel mijn leven nooit was overkomen,ik nam xanax voor angsten.

Mijn toen voormalige psychiater zei mij dat het echt mijn emoties waren en dat het tussen mijn oren zat,ik heb dit ook nooit aanvaard,want ik wist dat wat ik had geen emotie was of tussen mijn oren zat,dit was zo veel erger,hij gaf mij nog een bèta blokker,dat ging mij zeker helpen beloofde hij mij,nou ja dus niet ik werd helemaal gek in mijn hoofd ervan,juist de bibber die ik toen nog had in mijn handen waren er mee gestopt,niemand maar niemand geloofde mij,zelfs de verpleging niet,ik ben toen een helse zoektocht begonnen op internet,en na vele nachten en dagen heb ik heel wat gelezen en ben ik dit dus tegen gekomen en zo veel meer,dus ik kreeg al wat bevestiging,de bèta blokkers ben ik op mijn eigen gaan af bouwen toen wist ik wel beter.

Een hele rit geweest dus,toen ik na 3 weken ben vertrokken uit de opname kreeg ik ook nog een flesje druppels mee was om mijn stress te kalmeren zei hei de psychiater,thuis gekomen zocht ik het op,niet echt te geloven hoor Lysanxia ook een benzo,deze heb ik zo mijn vuilnis in gegooid dus. Na 3maand zoeken heb ik dan een klinische psychologe gevonden die mij dus echt wel geloofde,en deze volgt mij nu op,.

Ik ben nu 13 maand vrij van xanax,5 maand vrij van AD,en 3 maand van de bèta blokkers. 

Dus dit is het zo wat,ik weet wel dat we genezen en het beter word,maar dan zo in eens weer het zwarte dal in pfff.....niet fijn en dan verlies ik echter de moed wel eens.

Zo lieve groetjes Angke xxx

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi angke

Wat een verhalen lees ik toch allemaal van velen die door artsen en psychologen verkeerd beoordeeld worden en dan die hoeveelheden aan medicatie die je dan voorgeschreven krijgt. Echt niet normaal. Boos en verdrietig wordt ik daarvan.  

Ik hoop dat je je mettertijd steeds beter zult gaan voelen. Daar hebben we allemaal onze tijd voor nodig. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 3-3-2020 om 20:44 zei Roberto:

Wat ik van dat middel begrijp is dat het gebruikt wordt bij een overdosering benzo.

Hij doet een studie met dat middel. Onderzoek loopt nog. Kun je aan meedoen. Met dat middel kun je sneller afbouwen. Google maar op Radboud onderzoek Erik Paling. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...