Spring naar bijdragen

Woensdag 19 februari 2020


Roberto

Aanbevolen berichten

Wat een goed idee Jopie.

 

19 minuten geleden zei Bor:

Dat ijs wil ik trouwens ook weleens proberen. Is dat dan van echte prosecco en wodka gemaakt of is het fake- ijs?

Dat zal wel per restaurant verschillen. Ik vond het eigenlijk meer naar champagne smaken, dat prikkende en frisse vond ik lekker. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik bedacht me; 2 elastieken kunnen toch gewoon als brievenbus post? Ik zal er over na denken....

@Jopie, ik heb dat ook eens geprobeerd. Mijn zoon had zijn galapak nog, die paste een maand later natuurlijk niet meer. Heel mooi pak, 1x gedragen. Ik dacht weet je wat, ik ben niet van de goede doelen maar help graag mensen, ik bel de middelbare school. Was een paar maand voor het nieuwe gala. Ik had zelf nog wat galajurken en bood de vrouw die ik aan de telefoon kreeg aan alles te brengen, want ze wist vast wat jongeren, zonder geld voor zulke dingen. Uit goede wil en omdat ik pas wat gelezen had over hoe sommige kinderen aanhikken tegen het gala, gooide ik er ook een kappersbehandeling voor een meisje en een coole leenauto voor een jongen bij. Ze mocht zelf kiezen voor wie. Wat denk je; nooit wat van weergehoord. Later nog eens gebeld, ze wist niet wie dit zou kunnen oppakken in de school. Ik zei je weet toch wel leerlingen, met een zorglabel of weet ik veel wat. Spul is naar de kringloop gegaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

inmiddels gaat hier alles naar een ruil/weggeefwinkel. Schoolboeken hoeven ze niet. Er is best veel eigenlijk wat ze niet hoeven. Ik heb de boeken op mp gehad, een jongen kwam voor een boek. Hij had er 1,5 uur voor gefietst. Ik heb hem het boek maar gegeven. En gezegd “jij komt er wel met die instelling”. Hij heeft toen meegegeten.:D

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...