Spring naar bijdragen

Vrijdag 14 februari 2020


Roberto

Aanbevolen berichten

Goedemorgen
Ik ben er ook weer klaar voor vandaag; goed ontbeten met een glas kiwi/spinazie-smoothie erbij 
Eerst naar een overleg nog tot 10.30uur en daarna meteen door voor weer eens een uurtje sporten.
Afgelopen week liep ik met veel spierpijn na weekendje ‘wandelen’ (klimmen en klauteren) in Luxemburg., dus ik heb mijn benen maar even rust gegund. 

Fijne dag !

bewerkt door Vol
Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Lika:

Goedemorgen . Nog 2 nachtjes slapen.

Hele dag repeteren vandaag. Mijn werk fijn kunnen afronden gisteren.

@fleurtjeMijn ouders puzzelden ook vaak. Nu hebben wij een paar van mijn moeder overgenomen van 500 stukjes. Ook prima. Man en dochter vinden het leuk.

Nog 2 nachtjes..en nog steeds jaloers ;)

Is 500 niet klein? Ik kan t moeilijk inschatten. Miss moet ik er 1 van beiden nemen.

Mijn dochter vind er niets aan. Vind ik wel spijtig. T is altijd leuker met twee 

bewerkt door fleurtje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik voel me vandaag nogal opgejaagd. Ik weet niet waarom. Wil een aantal dingen doen maar moet mezelf blijven zeggen dat t niet perse allemaal moet. Twee minuten later wil ik ze niet meer doen maar denk ik dat t toch beter is dat ik t doe. Cirkelgedoe

Een vriendin stuurde me gisteren een bericht dat ze me miste. Ik heb er nog niet op geantwoord. Enerzijds vind ik t lief, anderzijds heb ik niets van haar gehoord toen ik terug begon met werken. Ze heeft me niet gevraagd hoe t met me gaat de laatste twee mnd. Niet dat dat perse hoeft maar anderzijds had t wel gemogen. Mensen die ik minder lang ken waren er wel. Zulke dingen brengen mij van mijn kaart. Ergens wil ik niet reageren op haar bericht. Anderzijds..tja..ik wil de koe dan ook niet weer zijn.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed plan @fleurtje , ik zou wel graag met je mee puzzelen. Leuk samenzijn zonder dat je hoeft te praten. Ik heb het veel gedaan in een periode van liefdesverdriet om mijn gedachten wat uit hetzelfde rondje te krijgen. 

Als de puzzel af is, stop je hem weer terug in de doos @Bor, je hoeft er niks mee. Totaal zinloze bezigheid, heerlijk. (PS. Hoe is het met je fantasieën over drank? Dat is zo'n beetje wat droogdrinken inhoudt toch, denken aan wanneer je weer gaat drinken? Ook een zinloze bezigheid, dan kun je beter gaan puzzelen.)

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja t is zeker lief @knakker maar t wringt een beetje. 

Op t werk gaat t op en af. Deze week was ok, vorige week ging niet zo goed.

Iets kleins kan groots aankomen. Er zijn veel dingen waar ik moet aan werken om mezelf te beschermen die vroeger miss niet zo een punt waren maar sinds ik ben uitgevallen noodzakelijk zijn om goed te functioneren. Ik heb geen controle over wat anderen doen, alleen over mezelf. T is veel en overweldigend..ik kan nog steeds weinig hebben merk ik. En t leren gaat behoorlijk traag 

:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@fleurtje die vriendin, ben je daar close mee? Als het om een dierbare vriendin gaat dan zou ik eerlijk delen wat er speelt. In dit geval zou ik vertellen dat ik me een beetje in de steek gelaten heb gevoeld en nu niet zo goed weet hoe ik op haar bericht zal reageren. 

Het is fijn als je je niet groter of anders hoeft voor te doen dan je bent. Maar niet met iedereen werkt dat, je hebt soms olifanten die dan door je porseleinkast heen gaan stampen. Maar goed, met die mensen hoef je geen vrienden te zijn.

Ik weet het ook niet natuurlijk, ik klets maar wat er in me opkomt. Ik wens je een fijne dag en geef je een, weliswaar virtuele maar toch warme knuffel ... :lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Die verwachtingen bij vriendschap is een lastige.

Ik heb een vriendin die ik onregelmatig zie, soms weken lang niet. En dan weer elke week. Die is er ook niet altijd voor mij geweest op moeilijke tijden. Heb ook twijfels gehad of ik haar wel wilde blijven zien. Maar ik geniet erg van haar gezelschap. Als ze er is, is ze er met alle aandacht en ik word blij van haar. Ik heb die verwachting laten varen bij haar. Het ene contact is het andere niet, maar het kan allemaal waardevol zijn.

Bijna wilde ik weer reageren op het maandagdraadje. Drammerigheid en onbegrip. :rolleyes: ja bij mij ook. Daar heb je niets aan. Als iemand niet open staat voor een andere ervaring heeft het geen zin om er verder op in te gaan. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...