Spring naar bijdragen

Dinsdag 11 Februari 2020


Lika

Aanbevolen berichten

Stom; nu zit ik weer (te veel) te denken. Deed ik dat vanmorgen bij de Appie maar, dan had ik nu wc papier in huis...

Wat ik dus denk; waarom we sterkte wensen. Zoals ik hierboven deed bij Grumpie. Ik bedenk me dan dat ik in zo een geval geen sterkte gewenst zou willen worden. Liever dat mensen zeggen; laat je maar gaan, huil, schreeuw, krul je op op de bank. Alles behalve sterk zijn, dat hoeft nu helemaal niet. Sterkte wensen naar bv Smaragd in zijn situatie nu wel, wees sterk en vecht tegen ertegen.

Gedachtes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sterk zijn kan juist betekenen dat je je helemaal laat gaan. Perspectief verschuiven dus. 

Ik spreek uit ervaring: *****   te persoonlijk

Pijn voelen over het verlies betekent tegelijkertijd liefde voelen voor je kind dat heen is gegaan. Niet makkelijk, niet fijn, heel erg zelfs, zucht. Maar er toch een weg in zien te vinden . Sterkte dus. 

bewerkt door nancy
Te persoonlijk
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bedankt voor je reactie @nancy. Zo zie je maar weer, je kunt het het beste horen van mensen die weten hoe het is. Ik was laatst bij een begravenis en gaf de moeder van de jongen een hand en wenste haar heel veel sterkte. Zat er toch mee, waarom moet ze sterk zijn nu, in deze ellende.

Ik linkte “sterkte” misschien teveel aan “hou je taai”, terwijl ik het niet zo bedoelde.

bewerkt door Penny
Toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag,

Bedankt @Yvonne en anderen, het is gelukt. Nu moet het klaar zijn, ook van facebook afgegooid. Kreeg ik een mail, ook dat op block.  Normaliter zou dit wel een reden geweest zijn om mij te verdoven. Is een gemeenschappelijke vriend van een kennis. Volgende week zijn verjaardag, ga ik niet heen natuurlijk. Voelt zo ongemakkelijk. Begon als een grap, althans dat dacht ik. Naïef mens ben ik soms. 

Het brengt veel van het misbruik van vroeger boven. Haat dat zo en wil het niet toe laten maar hoe meer ik dat  probeer weg te drukken, hoe meer het juist weer gaat leven. Stom mechanisme in mij.Heb het gelukkig wel door, al is het soms wat te laat. Maar goed beter te laat dan nooit. Probeer het maar posi in te zien. Er zijn veel ergere dingen.

@Yvonne sorry dacht dat het een bruistablet was. Dacht al dat moet toch zo weg zijn :D

@Grumpie :heart:

Mis @fleurtje al een paar dagen? Of heb ik niet goed gelezen, kan ook.

Sucade lapjes, spruitjes, aardappels en stoofpeertjes.

Fijne avond allemaal.

En natuurlijk ook sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Grumpie mijn moeder zei altijd, dat als ze een kind zou verliezen, ze compleet gek zou worden. Ben die zin nooit vergeten. Denk idd dat dat het aller ergste zal zijn als je een moeder/vader bent. En ook de manier waarop. Wat verschrikkelijk.

Zo weg gerukt uit het leven. Mijn schoonvader ook in het verkeer, op slag dood. Zo onwerkelijk, geen afscheid niets. Wat moedig dat je het hebt gedeeld en zwaar. Gaat denk ik niet over met de jaren, gaat nooit over dat gemis. Weet niet eens wat ik moet tikken, geen woorden voor. Fijn dat je er bent, bij jouw gezin.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja @Grumpie, ik lees je. Voordat jij je bericht een paar hiervoor plaatste was ik aan het typen hoe heerlijk mijn lakens buiten hingen te drogen. Zweetlucht en zo van de kinderen eruit, gestreken door de wind. Vaak als ik de bedden afstroop denk ik, ik wil de geur eigenlijk niet wegwassen, wat als.. Dank je, dat je me erop wijst mijn zegeningen te tellen. ik neem je boodschap ter harte. X

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Smaragd ik lees wel af en toe hoor. Ben nooit lang weg :heart:. Ik was hier van t weekend nog even. T is gewoon een beetje chaotisch in mijn hoofd.

Maar vandaag had ik een goede dag :). Bedankt nog voor de eerdere reacties van t weekend. Ik heb ze gelezen maar kon me er even niet toebrengen te reageren.

Nu weer even weg :rose:

Ps: dochter heeft net de uitslagen van haar examens en is er door :). Al die tranen om niets 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lig in bed. Super hard gewerkt. Pfoeh. Heerlijk gekookt. Granaatappelpitjesvoorraad aangevuld. Afwasmachine ingeruimd. En helaas te kort gezwommen. Wilde niet haasten op de fiets naar werk. Dat hoefde ook niet gelukkig. Dus tevreden.

Nog 5 nachtjes slapen. Dan gaan we op reis. Joepie! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...