Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas
moderator

Medewerking onderzoek stigmatisering gevraagd

Aanbevolen berichten

Overige fora

 

 

Uw ervaring telt!

 

Leest en post u regelmatig berichten op het forum Verslaving de Baas? En bent u al minimaal drie maanden actief op het forum? Dan zijn we op zoek naar u!

 

Tactus doet onderzoek naar het thema stigmatisering en welke rol het forum Verslaving de Baas speelt bij het ervaren van stigmatisering.

 

Stigmatisering is het toekennen van een vaak negatief vooroordeel aan een persoon met bepaalde kenmerken zoals problematisch middelengebruik. Het ervaren van stigmatisering kan negatieve gevolgen hebben op gezondheid, eigenwaarde, zelfvertrouwen en het zoeken van hulp.

Bij Tactus is het thema stigmatisering een belangrijk onderwerp omdat veel mensen met een verslaving daarmee te maken hebben.

 

We willen met behulp van dit onderzoek meer inzicht krijgen in stigmatisering. Hebben de deelnemers aan dit forum ervaring met dit onderwerp,  hoe gaan ze daarmee om en welke rol speelt het forum hierin? Daar willen we jullie graag over interviewen.

 

Wilt u ons helpen?

Klik dan hier voor meer informatie over het onderzoek en hoe u zich kunt aanmelden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de onderzoeker. De contactgegevens van de onderzoeker zijn te vinden in bovenstaande link naar het informatieformulier.

 

Forumdeelnemers die het interview hebben afgerond ontvangen als dank, een kleine vergoeding in de vorm van een cadeaubon van bol.com ter waarde van €20,00.

Aanmelden kan tot 9 februari 2020.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...