Spring naar bijdragen

Di 28 jan 2020


bumperjim

Aanbevolen berichten

2 uur geleden zei GewoonDoen:

En dit kan ik dus niet, me overgeven aan niks doen aan een boek of aan hobbyen. Ik voel me dan mega schuldig. Ik durf niet eens ziek te zijn. Of een middagdutje doen, ik moet iets doen. Ik moet iets nuttigs doen. Ik mag het niet leuk hebben

Waarom? Bang dat ik gestraft word ofzo? 

Ja dat was vroeger het geval als kind. 

Hoe zet je zoiets om? Door toch te doen denk ik.

GewoonDoen,

Dat had ik bijna kunnen schrijven
Niet dat ik vroeger gestraft werd als ik niets deed, maar er werd wel duidelijk te verstaan gegeven dat je je in elk geval nuttig moest maken
Nu zit ik ook wel eens halve dagen niets te doen, te lezen , painten of t.v. te kijken, omdat ik verstandelijk wel weet, dat ik mezelf dat moet gunnen

Maar toch...ook altijd schuldgevoel, zo raar dat...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Balen @rapilos (klojos, afblijven van spullen van anderen) maar wel leuk een nieuwe fiets!!!!! Geniet ervan dik verdiend.

Tijdens het koken zat ik net te denken, mag wel wat positiever. Want dingen gaan best goed.

Drink al veel weken niet meer(gestopt met tellen) Geen/weinig zucht. Kan ook niet met refusal maar dan nog ik neem het wel elke avond in

En van het roken af na 25 jaar!!!!!!!!!!! Wat had ik het zwaar maar taal er niet meer naar(soms wel maar mag geen naam hebben). Heel gek, besefte ik mij net. Wil dit doorzetten.

Mensen om mij heen zeggen steeds meer goh je ziet er heel goed uit. Ijdel als ik ben doet dat mij goed. Zij weten de reden niet, de meesten en dat hou ik zo. 1 iemand dacht zelfs dat ik een facelift had gedaan haha. 

Al het gespaarde geld/niet uitgegeven geld gebruik ik voor een reis naar Hawaï, altijd naar toe willen gaan. Aloha! :P Mijn buien zijn nog steeds grillig. Maar wat posi is moet en mag gezien worden. Gaat ooit nog eens wat mij worden, wie had dat ooit gedacht.

 

bewerkt door Smaragd
toevoeging
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh @rapilos wat balen van je fiets, bah! Hoop dat je het kan loslaten, zo frustrerend dit soort dingen. @Smaragd wat heerlijk dat je nu van het roken af bent. Ik ook sinds bijna 2 jaar. Achteraf zoveel spijt dat ik niet eerder ben gestopt. Maar goed beter laat dan nooit. Ik snap je schuldgevoel dat je je vriendin niet in huis neemt. Heb hier ook zoiets aan de hand, een ex die steeds keihard terugvalt en mij middenin de nacht appt met onsamenhangende verhalen en drama's. Tijd geleden in de taxi helemaal geescaleerd toen hij dronken tegen de taxichauffeur tekeer ging ook nog waar mn kinderen bij waren. Heb toen gezegd dat ik alleen nog contact wil als hij nuchter is. Nu vindt hij mij hypocriet omdat ik vroeger net zo was als hij volgens hem, ik laat hem vallen nu hij me nodig heeft etc. Heel manipulatief en op schuldgevoel werken. Als hij zo doorgaat met zuipen wordt het zijn dood. Vind het heel erg maar kan hem niet helpen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou mooi hier die nieuwe fiets

Staat nu in de schuur omop te laden

Maar volgens mij laad hij helemaal niet op want er moest een groen lichtje gaan branden op de accu en dat gebeurt niet

Straks nog maar even kijken, anders morgen maar even terug

Rosee ,

Wat een  manipulatie van je ex

Niks van aantrekken, ik ken het hoor

Zo niet leuk dat hè

Link naar opmerking
Deel via andere websites

47 minuten geleden zei rapilos:

 

Maar volgens mij laad hij helemaal niet op want er moest een groen lichtje gaan branden op de accu en dat gebeurt niet

Straks nog maar even kijken, anders morgen maar even terug

Eerst een rood lichtje en als het opgeladen is een groen lichtje. Althans bij mijn e-bike. Als er helemaal geen lichtje is, is die oplader misschien niet goed? Ben zo technisch als de pest zelf haha.

@Rosee djw, hoe naar ook, het herkennen.

Onder invloed als ze reageert, reageer ik niet meer. Heeft geen zin. Ze vergeet het toch nadien.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En ze is zo een mooie vrouw als ze niet gebruikt. Pracht mens, innerlijk en uiterlijk. Net een app: Haal mij op, haal mij hier weg, ga kapot..

Zo lastig dit, mijn  instinct=-meteen ophalen. Partner=niet doen. 

Echt zo lastig maar hij heeft gelijk, heb haar 10 keer opgehaald. Ze is onder invloed. Raar als het een man was had ik er minder moeite mee gehad, maar is een vrouw van mijn leeftijd. Ga zo toch even kijken. Kan het niet laten. Die arme schat al doet ze het zelf.

bewerkt door Smaragd
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Djw @Vol ga er nu naar toe en ze mag 1 nacht slapen. Partner ook van de noodzaak ingelicht eerder en is het over de katten eens.Kan niet blijven komen om die katten eten te geven.  Moet morgen werken. Laat haar niet daar kapot gaan, kan het niet sorry. Die 2 katten neem ik ook meteen mee. Na morgen moet ze meteen weer terug en zelf in actie komen. Meer dan dit kan ik niet doen, zij doet dit zich zelf aan, die katjes zijn niet verslaafd. Weg daar en ze moet in actie komen ZELF. Tot morgen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed aangevoeld, ze lag out op de bank.Heb de sleutel van haar huis. Ze wil graag dood, hoop voor haar dat het gelukt is, denk het wel. Kutzooi. Ze ademde niet meer, gek he. Stomme drugs, zuip dan liever al is dat ook niet goed. Heb mezelf al eerste contact persoon opgegeven, ze heeft niemand. En ik voel mij niet schuldig, heeft ze zelf gedaan. En ik zag al dat ze dood was. Doen ze voor de vorm de intubatie etc. De ambu wist niet dat ik zelf ook verpleegkundige ben, gaat ze ook niets aan.

De 2 katjes mee genomen. Nu in een bench nog, heb een dominante kat uit Roemenië en een rode poes uit Spanje. Die gaan wel wennen  aan elkaar. Althans dat hoop ik.

Ga het nu los laten, morgen een nieuwe dag.

Ga zo gebeld worden dat ze dood is.

Kan dit nergens anders delen dan hier sorry.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 minuten geleden zei Smaragd:

Djw @Reacher nee ben niet alleen. Net gebeld, ze is gelukkig overleden. Voor haar dan, ze wilde heel graag dood. Toen ze wist dat ik haar katjes in huis nam. Hoe verslaafd ook, dat wilde ze geregeld hebben en het is geregeld. Heb nu 4 katjes. Komt goed :lips:

Ach lieffie, gecondoleerd. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...