Spring naar bijdragen

LIEKE 7777


Lieke7777

Aanbevolen berichten

Gerust van je afschrijven waar je behoefte aan hebt. Kan erg opluchten vind ik soms. Wat je allemaal beschrijft klinkt voor mij als een proces waar je steeds verder in komt. Niet steeds makkelijk en met obstakels. Maar je doet het, je bent er nog. En je drinkt niet. Erg knap. Ik wens je heel veel goeds! ❤

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Vandaag dan de 4 maanden nuchterheid bereikt...    Hoe het gaat ?   Ik vind het nog erg moeilijk te zeggen hoe het daadwerkelijk met mij gaat ... ben je trots vraagt mijn  behandelaar? En anderen bv aa meetingen..  ook daar kan ik eigenlijk geen antwoord op geven. 

 

Trots is groot woord  ben natuurlijk wel blij dat ik deze 4 maanden bereikt heb 

 Maar ik voel mij nog steeds zo verschrikkelijk leeg ' als of het het eigenlijk niet toe doet de dagen gaan voorbij ik vermaak mij verder wel heb nu nog vakantie maar elke avond als ik weer in bed lig ben ik blij dat de dag weer voorbij is.   Slapen doe ik goed   dat is geen probleem ' maar blijf verder wel moe .  Op moment  ben ik ook erg moe van al het video bellen mbt alles  rondom het uhp  kinderen.. slurpt ook energie eigenlijk. 

De videogesprekken met behandelaar  ' mijn antabuse 2 kr  per week innemen onder begeleiding videogesprek .    Het is veel .

Blij  dat ik volgende week  mijn behandelaar weer op de poli zelf kan spreken 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gefeliciteerd met je 4 maanden,top!! Je gaat je vast echt wel beter voelen, dat kost helaas tijd...Zoals hier weleens wordt gezegd je bent nu aan het zaaien, straks oogsten. Stel dat je nu nog zou drinken, hoe zou je je dan voelen? Zet m op:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat mag je best vragen hoor  @Cleo66

Uiteraard wil ik stoppen en er wordt regelmatig gezegd stoppen doe je voor jezelf ..   echter de omstandigheden dwingen mij ook tot stoppen terwijl ik door de omstandigheden van de uhp  en het ontkluwen  van de kern  van mijn verslavingsgedrag eigenlijk nog die verdoving misschien nog nodig heb. En dat maakt het soms extra zwaar . 

Wil het niet drinken en kan het niet uiteraard mbt de antabuse. 

Is dit misschien beetje helder antwoord?

 

Mbt mijn man nee niet verslaafd maar wel meegedronken   lastig verhaal .ga dit niet open neer schrijven    misschien dat ik dit ook later weghaal.

@Rosee zal het blijven onthouden  hoe moeilijk het ook is    ik wil gewoon veel sneller oogsten.. en inderdaad met drinken zal ik vast ook geen haar beter voelen  ..

Txs @Rapid

 

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...

Ik wil ook niet in verdriet blijven hangen ' maar het is ff  op.

Was zo positief  uiteindelijk en gisteren evaluatie mogen we de jongens nog niet zien zonder begeleiding. 

Het ging zo goed ' kinderen  vroegen alles om huis om bezoeken hoe of wat.

Heel neutraal gebleven mogen geen toezeggingen doen.

Nu reden ' jongens hebben aangegeven na gesprek jeugdzorg  dat ze nog niet willen alleen met ons want wij praten te veel over dat we zo graag onbegeleid willen en ze thuis willen hebben.  Geeft  diepere betekenis  tot het vertrouwen  beschadigt.

Nu willen ze dit gevoel aan de jongens njet voorbij laten gaan snap ik Maar contrast met hoe de laatste weken gesprekken verlopen zijn en wat ze hebben aangegeven.   Shoot  me.

 

Dit haal  ik straks weg

bewerkt door Lieke7777
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...