Spring naar bijdragen

Dinsdag 21 januari 2020


Lika

Aanbevolen berichten

@fleurtje dat verdrietige gevoel.... zou het ook een ontlading kunnen zijn? Je bent lang met weer gaan werken bezig geweest in je hoofd en dit is (was) het dan. Lijkt me dat daar van alles bij vrij kan komen. 

En uk kan me ook indenken dat je het mooie in de dingen even niet ziet. Komt wel weer lijkt mij. Zo'n eerste dag is niet maatgevend hoor. Dit was gewoon de eerste dag. Take care meis.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

19 minuten geleden zei Lika:

Gisteren had mijn kind het zo lastig. Stress, hoofdpijn, huilen. Wat zou ik het liefst overnemen. Niet doen! Ik weet het. Moeilijkste gevoel dat ik ken. Werd er misselijk van.

Yep ken het. Dat je graag even 100.000 dingen voor ze wil doen in die situatie. Maar dat willen ze helemaal niet :D Daar groeien ze van. 

Overigens goeiemorgen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Yep. Mijn dochter zou het misschien wel willen dat ik overneem. Maar het kan ook niet. Want ik ben haar niet. 

Uitgesproken tegen mijn man, wat haar strijd met mij doet. 'Zij heeft recht op haar eigen fouten'', zei hij. Dat is zo. Ik werd rustiger en kan er gewoon zijn voor haar. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat ben ik blij wat dat betreft, dat ik geen kinderen heb zeg. Ik raak al over de rooie als het met m'n dieren niet goed gaat, laat staan kinderen pffffttttt.

Heel veel kracht Lika en ik hoop dat het gauw weer normaal wordt.:heart:

Fleurie ben jij dat? Plaatjes WerkenDoe jij vandaag eens heel rustig aan? :lips:

bewerkt door bolletje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zó herkenbaar @Lika: ik kan alles aan, maar als één van mijn kinderen niet lekker in haar vel zit... pfff, 
daar kan ik niet mee omgaan. 
Ik zal het ze nooit laten merken, zelfs Kees laat ik dat niet merken, maar het werkt totaal verlammend op mij. 
Ik zie dan alles helemaal zwart.... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Klaar met de nachtdienst, net gedoucht. Zo lekker mijn bed in. Oh wat had ik het koud op de fiets, niet normaal meer. Ben echt een koukleum aan het worden. Toen ik dronk had ik dat niet. Zou het daardoor komen? Tranen van de kou in mijn ogen. Misschien was het ook gewoon wel heel koud. Of door de alcohol was mijn bloed dunner en stroomde het beter door. 

@Lika denk dat elke moeder/vader die betrokken is bij haar kinderen, dat zou hebben hier. Heb het zelfs al met mijn neefjes en nichtjes. Kun je nagaan als het je eigen kind is. Sterkte, ook voor je kind. Stress is killing. Dat weten we hier ook als de beste.

Sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken :rose:

Fijne dag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen

Voel me niet optimaal, hoop niet dat ik weer ziek word, maand geleden ook al. Lange werkdag vandaag. @Lika herkenbaar, ik had soms zelfs het idee dat het geluk van de kinderen volledig van mij afhing. Als ze niet goed in hun vel zaten vond ik dat mijn schuld. Nu zie ik steeds meer dat ik niet overal invloed op heb, ze hebben steeds meer hun eigen leven, de oudste al helemaal(jongste leunt nog veel op mij) ik oefen mezelf erin om los te laten. Moeilijk... @Nadia fijn dat je er weer bent. @Moosje goed dat de knop om is! Ik denk ook weleens dat ik teveel met het forum bezig ben, maar kan het niet meer missen:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een hele goede morgen allemaal,

Mistig hier, wat af en toe een beetje optrekt.
Heel misschien straks een nieuwe elektrische fiets kopen
Accu alweer bijna op en twee a drie jaar geleden nog een nieuwe erin gedaan
Zouden ze maar zo kort mee gaan dan, zo goedkoop zijn ze niet
Fiets is overgens al 18 jaar oud of zo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank allen. Ja, ik las wat @Ettyeerder schreef en anderen ook, daarom noem ik het hier. Ik merk dat er niet mee rondlopen al helpt. Delen met jullie. Ik.zou zo graag iets opbeurende zeggen. Ik bedacht me wat mij tegenwoordig helpt: Ik kan dit gewoon aan, voelen, doorstaan en het verandert weer. Dus dat heb ik tegen haar gezegd. 

Verder realiseer ik me dat ik mijn angsten niet op haar hoef te projecteren. Zij heeft zich ook nog opgeworpen als klassenvertegenwoordiger. Ik krijg het Spaans benauwd. Niet doen!! Voel ik. Eng, moeilijk, gedoe en je hebt het al zwaar. Maar het is haar ding. Dus heb gezegd dat ik het stoer vind. Zij heeft er goed over nagedacht. Mooi mens.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...