Spring naar bijdragen

Even voorstellen: Skooly


Skooly

Aanbevolen berichten

5 minuten geleden zei Sensitief:

ik kan het allemaal bedenken, maar het is niet altijd uitvoerbaar.

Tuurlijk.  Dat is bij alles, er is maar 24 uur in een dag. Er is vast wel ergens op de dag 10 minuten te vinden waarop je naar muziek kan luisteren. Het is niet alleen een opgave, je krijgt er ook wat voor terug. Meer focus bijvoorbeeld, en ontspanning. Maar als je dat op een andere manier krijgt is dat natuurlijk ook mooi.

Op mijn werk heb ik wel dagdelen dat ik veel achter de computer zit. Ik ga dan tussendoor traplopen in het gebouw, ene kant vier verdiepingen naar beneden, doorlopen naar andere kant en vier verdiepingen op. Dat is ook zoiets waarvan je denkt dat je daar geen tijd voor hebt. Ik doe dat sinds ik niet meer rook, het doet me erg goed. En ik kom nog eens wat andere collega's tegen (net als toen met roken).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oh maar ik doe aan yin, restorative en yoga nidra. Het ging mij om de ochtend positief beginnen:P, dan is de tijd ervoor nemen lastig.  
Ik sport 3x in de week in de sportschool, 1x buikdansen, 2 x wandelen en 2x op de yogaschool. Genoeg vormen van ontspanning,

bewerkt door Sensitief
Link naar opmerking
Deel via andere websites

22 uur geleden zei Sensitief:

Lijkt mij heerlijk, zo de dag beginnen maar lastig in te plannen. Hoe doen jullie dat dan in combinatie met andere verplichtingen?

Hoi @Sensitief , het is echt de moeite waard zo te beginnen, desnoods zet je de wekker wat eerder en doe je oortjes in als je nog in bed ligt en luister je dan een kwartiertje. Maar je kan ook overdag als je even rust hebt er naar luisteren. Ik doen ook nog mijn oortjes in tijdens het werk (tip: koop hele goed oortjes bv van Sennheiser in de aanbieding, dat maakt de beleving echt nog mooier) en werk en luister tegelijk (soms bewust, maar het werkt ook onbewust als je geconcentreerd moet werken hoort je onderbewustzijn het nog steeds). 

Veel plezier!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

Wat is de wereld veranderd sinds mijn laatste update hier. Als ondernemer is alle zeilen bijzetten zonder salaris maar ach dat is een kwestie van nadenken en handelen. 

Gisteren kreeg ik voor het eerst de neiging om maar eens een fles gif, ehhh ik bedoel wijn, open te trekken. Ik dacht waarom niet, het leven is niet meer leuk zo. Dan maar even een fles wegtikken en morgen opnieuw beginnen. 

Ik heb mij kunnen inhouden en schoot vannacht ook nog wakker met een droom dat het allemaal voor niks was geweest het stoppen met drinken. Brrrr. 

Gelukkig ben ik door het moeilijke moment heen gekomen. Ik ben juist blij dat ik niet meer hoef de drinken en deze lastige tijd nuchter kan doorkomen zonder overdreven veel emotie. Maar het zal moeilijk zijn voor veel drinkers- en ex-drinkers want nu worden veel mensen op de proef gesteld. 

Ik wens iedereen veel kracht om door te zetten of te minderen/stoppen, want veel drinken helpt je niks in deze gezondheidscrisis. Er komt echt een einde aan deze ellende, al duurt het misschien langer als we willen of denken te kunnen opbrengen. 

Stay safe! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...