Spring naar bijdragen

Woensdag 8 januari 2020


Lika

Aanbevolen berichten

5 uur geleden zei bumperjim:

Denk dat ik dat maar doe ja. Sinds gisteren zit ik weer enorm te zoeken naar wat mijn rol eigenlijk is, wat ik kan bereiken. Il zit ingeklemd tussen een management dat het liefst zelf het strategische deel van mijn werk doet, lekker zoals gisteren de hele middag bomen en heupschieten en ze weten het allemaal beter dan BJ want ze worden niet gehinderd door teveel kennis. En aan de andere kant sales die niet in het produkt gelooft en die wel wat anders te doen heeft dan het te gaan verkopen. Het liefst ga ik zelf naar klanten toe om het te verkopen want dan heb ik tenminste zelf de hand in wat er gebeurt en heb ik af en toe een mooi succes Helemaal Zelf Bereikt. Want ja das toch ook wel de bedoeling dat je af en trots op jezelf mag zijn wat nu niet het geval is. 

Dus das mijn goede voornemen voor 2020. Er mist nog steeds 1 sales persoon dus die ga ik lekker invullen, niemand die er wat van zegt want dat werk moet sowieso gebeuren. 

Goed gesprek met baas gehad hierover. Gezegd dat ik terug wil naar Sales. Heb het idee dat hem dat misschien wel uitkomt. T kon wel eens echt gaan gebeuren. Wordt vervolgd.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag, 

Vandaag een fijne dag. Aan het werk en voel me goed. 
Tijdens het ontwaken bedacht ik dat het wellicht een goed idee is om een soort coach begeleiding te gaan zoeken. 
Het zal hopelijk wat ondersteuning geven. Afgelopen jaar was zo verrot en zwaar. Echt watertrappelend mn hoofd boven water houden terwijl ik steeds naar beneden getrokken werd. 
En wat duurde dat lang. Pfffff. Dat heeft wel impact gehad. 
Voel me nu redelijk stabiel en het is een goed idee om mezelf wat steun te gunnen. 
Een paar gesprekken. Beetje hulp om wat zaakjes op de rails te krijgen. Support for the mind. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed zo @bumperjim en @CoconutWoman

Fijn dat het wat rustiger aan het worden is @Bor.

Die nare sfeer en gedoe, is nooit leuk/fijn. Hier ook soms. Nu ook beter gelukkig. Voor hoe lang denk ik dan? Nee zo moet ik niet denken, posi erin en hop door:)

Straks uit eten in Amsterdam, zin in. Ons stadje waar we lang hebben gewoond, in het begin van onze relatie, het blijft speciaal.

Fijne dag verder.

Sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken :rose:

 

bewerkt door Smaragd
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Bor:

Tot die mannen weer beginnen natuurlijk, zo gaat het al jááááren!B)

Het ligt idd OOK altijd aan hen/die mannen!!! Ben er zelf ook 1 maar is wel waar :D

Hou je bijeen lieverd. We gaan, niks niets nada opgeven. Jou NOOIT, goed dat je in contact blijft :lips::heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Smaragd:

We gaan, niks niets nada opgeven. Jou NOOIT, goed dat je in contact blijft :lips::heart:

Aha! Het woord Nooit en zijn tegenhanger Altijd.

Zijn beide redelijk absolute termen. Geeft aan dat iets niet veranderen zal. Redelijk beperkend voor mij dan. Ik zei altijd...zeg nooit, nooit..want voor je het weet grijpt t je bij je kont.

Iets of een situatie opgeven is niet perse slecht en t is een recht. Het wil ook niet zeggen dat je niet van de persoon houdt.

Ik heb de vader van mijn dochter opgegeven. En dat doet mij eveneens pijn maar hij heeft daar denk ik niet zoveel last van. Een bodemloze put die mij en mijn dochter zelf al lang heeft opgegeven.

Iemand hier zei me ooit dat ze niet begreep dat ik hem opgaf en dat zij dat nooit zou doen. Maar ze zei dat volgens mij omdat ze niet wou dat iemand haar opgaf. Dat is geen goede drijfveer. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben ontzettend moe. Heb heel slecht geslapen en moest vroeg op.

Het denken aan dingen die me gelukkig maken is geen slecht iets. Ik betrap me erop dat ik gedurende de dag daar al mee bezig ben omdat ik iets op mijn papiertje wil uiteraard.

Ik heb wel de neiging om die 'maar' (dit doet me plezier maar...) erachter te plaatsen.

Miss is maar ook 1 van de belachelijkste woorden in die zin.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mooie tekst @Cleo66. Zette me aan het denken. Hard gewerkt vandaag, daarna boodschappen, koken, afwassen en enorm gedoe met jongste puberzoon die bloed onder ieders nagels vandaan haalt. Vanavond gaan sporten om mijn frustraties kwijt te raken maar nog steeds knallende koppijn. Over 2 dagen is het weer volle maan en ik denk altijd dat dat er iets mee te maken heeft, maar misschien is dat onzin. Nu gevloerd op de bank en ik kom voorlopig niet meer overeind.:P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heerlijke avond gehad in Amsterdam samen. 

Zo naar bed, moet vroeg op. Morgen een teamdag. Kijk er nu al naar uit :rolleyes: Teambuilding, altijd zulke flauwe dingen willen ze dan doen. Zit ook een teamcoach bij(wel een lekker ding), hij is er gespecialiseerd in. Zal mij benieuwen, altijd zo een opdrongen gedoe. Maar goed. Het zal een doel dienen. 

Trusten :moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei Bor:

Hier thuis wordt het weer wat rustiger gelukkig. Al vond ik het vreemd gister feedback te krijgen die exact hetzelfde zijn als wat ik hier kreeg. Met erachter Je bent ermee bezig dat is al heel wat en luister nou maar gewoon.

Dit plaats ik even voor @Myle in het bijzonder. (n.a.v. je laatste pb)

Het is laat en ik heb een enorm drukke en confronterende dag gehad. (in positieve zin) Goed gesprek gehad en er ligt nu heel wat op tafel. Pijnlijk en ver weg van mijn eigen controle die ik zo vast wilde en probeerde te houden. Heel lang.

Ik kan nu alleen niet helemaal plaatsen wat je bedoelt @Bor. Ik zet dit expres openbaar want geheimzinnigheid, ik ben er klaar mee.

Ik heb vanmiddag met mijn vuist op tafel geslagen en gezegd dat wat ik voorlopig ook maar zou beweren (afzwakken, géén doorverwijzing etc) niet is wat ik echt wil. 

Ik wil hulp. Behandeling. En ik geloof wel dat dat is aangekomen. Het proces is volgens mij van start. En ik heb er vrede mee. Het voelt eindelijk alsof dingen toch goed kunnen komen. Als ik maar toelaat, inlaat, en het vooral doorzet zoals ik vandaag heb gedaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...