Spring naar bijdragen

Dinsdag 7 januari 2020


Waldorff

Aanbevolen berichten

Hele volksstammen gaan aan de drank want dan denken ze zich goed te voelen maar uiteindelijk voelen ze zich slecht. 

En hele volksstammen gaan niet sporten want dan denken ze zich slecht te voelen maar uiteindelijk voel je je daar juist goed door. 

Enfin wijsheden uit de oude doos en ik word langzaam een sport jehova, sorry :D 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

16 minuten geleden zei fleurtje:

De kalender zegt voor vandaag.

'de belachelijkste woorden zijn 'nooit' en 'altijd' (Sigmund Graff - Duits schrijver) 

Tip/opdracht: Let er vandaag es op. Wat doen die woorden met jou? 

(Gelukspijler: zelfvertrouwen)

Ok dat kan ik :)

Gelukkig @fleurtje!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mogge, 
BJ, die eerste zin, daar las ik 'kutprobleem', vervolgens lees ik dat je hem verrekt hebt, en tot slot heb je het over wijsheden uit de oude doos. Toen heb ik mijn goeie leesbril maar eens opgezocht, koffie gezet en ben ik opnieuw begonnen.
Ik hoorde gisteren bij Jinek dat meneer Schrerder zei dat alcohol een negatieve invloed heeft op onze afweer. Is dat de reden dat mensen hier zo vaak ziekerig zijn? En wanneer is dat effect weer weg? Na 1 á 1,5 jaar abstinent zijn zou je door de alcohol aangetaste hersenbalk weer enigszins hersteld zijn. Ook fijn, maar dat duurt dus wel even. Verder heb ik een deel vd uitzending gemist. Het is niet meer op de NPO, dus uitzending gemist werkt niet. Maar hoe kan ik dat wel terugkijken? Tips en ideeën zijn welkom.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen frummers. 
Een gat in de dag geslapen... 
Zonde van de tijd, maarrrrr, wakker 
worden als de zon schijnt is ook wel leuk
voor de verandering :) 
Eerst maar een bakje

 

1122248.jpg   Afbeeldingsresultaat voor douwe egberts moccamaster      Afbeeldingsresultaat voor glazen fles water 

                  Gerelateerde afbeelding                 Gerelateerde afbeelding 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo forumvriendjes. Ik ben nog op vakantie. Nu hebben we hier een leuk stel ontmoet en en zijn daar goed bevriend mee geraakt, zoals dat kan gaan op vakantie. Nu hadden ze het erover dat hun zoon ws begeleid gaat wonen ivm psygische en verslavings problemen, hij is 25. We hadden het daar zo over. Nu dachten zij, net als ik altijd dacht, dat je met begeleid wonen verantwoording en regelmaat leert. Dat je leert voor jezelf te zorgen. Ik vertelde dat ik daar inm anders over dacht, met het verhaal Myle in mijn hoofd. Ze denken ook dat dit betekent om 7 uur op, ontbijten, naar je dagbesteding/werk tot een uur of vijf, samen koken, je kamer netjes houden, psyg. zorg, sport, op zaterdag grote schoonmaak, ca €20 zakgeld per week. Ik dacht bij mezelf, dit beeld klopt niet, ze wonen in een kamer waar ze een puinzooi van kunnen maken zonder controle, hebben een uitkering vrij te besteden aan wat ze willen en geen zorgen over huisvestings/zorgkosten oid. Hele dag op bed zonder dat iemand daar naar omkijkt. Verder gebeurt er niks. Is mijn beeld nou juist, of niet. Weet iemand wat begeleid wonen echt (zou moeten) inhoud(en)?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Pelle2:


Ik hoorde gisteren bij Jinek dat meneer Schrerder zei dat alcohol een negatieve invloed heeft op onze afweer. Is dat de reden dat mensen hier zo vaak ziekerig zijn? En wanneer is dat effect weer weg? Na 1 á 1,5 jaar abstinent zijn zou je door de alcohol aangetaste hersenbalk weer enigszins hersteld zijn. 

Ik merk nu pas dat ik me niet lekker voel als ik me niet lekker voel, want eerder voelde ik normale niet-lekkerheid niet omdat ik altijd niet lekker was behalve als ik dronk om me van mij niet lekkerheid te ontdoen. 

 

Nu mis ik @Kohtjenog meer. Die zou dit veel mooier beschrijven.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...