Spring naar bijdragen

Dry Jan 2020


bumperjim

Aanbevolen berichten

Lang geleden jjedk!

Ik heb gisteren weer een biertje geweigerd. Gemtb'ed met de hondenclub, loopt t tegen t middaguur komt nota bene een vd sterren vd club (rijdt in het franse nationale team) aanzetten met Leffe blondjes. Ik zeg een beetje pestend ah ik zie het al het geheime wapen vh franse team, nee merci ik doe de dry January! Voelt ze zich kennelijk een beetje betrapt, antwoordt meteen oh ik heb ook flink geminderd na de feestdagen :D 

Dry Jan is toch een goede aanleiding om het bespreekbaar te maken. Helemaal geen smoezen bij nodig recht voor zn raap. Iedereen begrijpt het. 

PS het is wel weer een beetje eigengeil zo van kijk wat ben ik goed bezig. Anderzijds slaat het ook wel nergens op om op zo'n moment bier te gaan drinken, na intensief sporten, twas bovendien nog best fris buiten, en bier is gewoon een dikmaker en iedereen was met de auto noem alle redenen maar op. Uiteindelijk waren er ik geloof 4 bierdrinkers en 4 thee. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Myep je vraagt het je af maar volgend weekend grote wedstrijd met 250 deelnemers en er wordt al op facebook trots vermeld welke plaatselijke craftbrouwer wat voor bier van tap zal schenken en zo. De dag erna moet je er om 7 uur alweer staan en nu zitten er een paar te piepen dat misschien de helft van de vaten niet op komen, waar gaaaaat het over :D Ik neem mn eigen thee wel weer mee voor de zekerheid. 

Het is zo tegenstrijdig als maar kan, maar bij sommigen begint er toch een lampje te branden lijkt het.

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tja Puma, ik herken dat wel, vaak gebeurd ook. Ik ben het veiligst zonder wijn in huis. Anders gaat altijd wel op een zwak moment de fles open. Dus ik bescherm mijzelf, en na een kop thee is de trek weer weg. Je kunt het trouwens bij 1 glas laten en de fles leeg gooien....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 minuten geleden zei Vol:

Goedemorgen..is het alweer 31jan!

morgen start Tournée Minérale, zullen we daar ook een draadje voor maken of ben ik dan alleen? :rolleyes:

Goedemorgen allemaal. Bijna weekend, heerlijk! @Vol: je bent niet alleen. Ik sluit me aan en er volgen er vast meer!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

23 uur geleden zei Puma:

29 dagen gelukt ! Zonder probleem .maar vandaag zijn de emoties zijn zo zwaar., wil niet voelen  ! Had nog een fles in huis ,die heb ik opengemaakt en heb er al een goed glas uit ... zucht ..verslaafd?

 

Puma hoe is het nu?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...